دوست عزیز حوض کجاست دقیقا؟![]()
دوست عزیز حوض کجاست دقیقا؟![]()
از اون تونلی که اون گیاهه هم توشه بیای بیرون همون جاست فکر کنم مجسمه ای چیزی هم داره از این 2-3 طبقه هاست(تا جایی که یادمه بغل دستش یه مامور امنیتی هم مرده تو دستاش هم کتاب هست)
میگم یه جعبه کنترل هست من که زدم ولی گاز تخیله نمیشه چون یه فن داره کار میکنهخب دوست عزیز شما برو رو حالت detective و سیم های مربوط به جعبه کنترل ها رو دنبال کن تا بهشون برسی ...
خوب تو اون سالن دو جعبه کنترل دیگه هم وجود داره و جریان گاز در سه طبقه قطع میشه... کنترل دوم گوشه سالن سمت چپ قرار داره. کنترل سوم هم داخل یک اتاقک سمت راست سالن مایل به گوشه که سقفش با سقوط یه زندانی باز میشه.
الان باید مسیر سمت چپ رو ادامه بدین و به روی پلتفرم مقابل پرواز کنین. و کنترل دوم رو میزنین.
بعد از زدن کنترل دوم طناب زندانی رو هدف می گیرین و خودتون ور به گوشه دیگر سالن میرسونین و در آخر کنترل سوم رو هدف میگیرین.
آقا خیلی ممنوناین یه باگ بود که با کلک ردش کردم
![]()
متاسفانه پرشم به اونجا نمیرسهخوب تو اون سالن دو جعبه کنترل دیگه هم وجود داره و جریان گاز در سه طبقه قطع میشه... کنترل دوم گوشه سالن سمت چپ قرار داره. کنترل سوم هم داخل یک اتاقک سمت راست سالن مایل به گوشه که سقفش با سقوط یه زندانی باز میشه.
الان باید مسیر سمت چپ رو ادامه بدین و به روی پلتفرم مقابل پرواز کنین. و کنترل دوم رو میزنین.
بعد از زدن کنترل دوم طناب زندانی رو هدف می گیرین و خودتون ور به گوشه دیگر سالن میرسونین و در آخر کنترل سوم رو هدف میگیرین.
این نرسیدن پرش به خاطر باگ بازیه... البته منظورم اصلا پریدن نیست چون اون بدترین باگ نسخه دزدیه و شما حتی یه خورده هم پرواز نکرده به داخل گاز سقوط میکنین!
اگه چند بار به اون سمت زور بزنین بعد از چند دفعه F زدن از همون پلتفرم سر درمیارین.
کسی سیو بازی بعد از 42% نهایت تا 45% رو داره واسم بذاره؟
درست بعد از سومین باری که اون Scarecrow gaze رو می بینیم
کرک جدید رو می ریزم کلن ران نمی شه دیگه بازی
می یای ابروش رو درست کنی می زنی چشمش رو کور می کنی(حکایت منه)
تو این مرحله،وقتی وارد در می شم انگار بتمن رو هواست!مشکل کجاست؟
اینم سکرین شات:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا این مشکل هم بایستی ناشی از کرک بازی باید باشه. یا باید کرک اصلاح شده رو استفاده کنین, یا با به چشم اومدن دوباره مشکلات بازی به دنبال نسخه اصلی باشین...
به نظر میاد باگهای بازی فراتر از اون چیزایی هست که فکرش میشد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)