تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 413 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سرعت نتم دایال ایه کمه و سیستمم هم ویندوز رو تازه نصب کردم و در مورد افلاین هم دانلود کردم و نصب کردم ولی بازم مشکل وجود داره
    می خوام بدونم بعد اپدیت کامل نورتون پیام میده که اپدیت کامل شد
    این برام سواله:
    چطوری بفهمم اپدیتم کامله چون اونجا فقط نوشته اخرین اپدیت 16ساعت پیش
    شما دقيقا چه زماني آپديتهاي آفلاين را استفاده كرديد؟آيا بعد از آن آپديت موفقي هم داشتيد يا پيغام خطا در يكي از 3 مرحله آپديت دريافت كرديد؟
    با توجه به اتصال DialUp شما و كندي سرعت ايران توصيه ميكنم حداقل تا يك فهته ديگه اقدام به آپديت كامل كنيد چون با اين وضعيت سرعت اينترنت بعيد ميدونم بتونيد اپديت موفقي داشته باشيد.

2. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سرعت نتم دایال ایه کمه و سیستمم هم ویندوز رو تازه نصب کردم و در مورد افلاین هم دانلود کردم و نصب کردم ولی بازم مشکل وجود داره
    می خوام بدونم بعد اپدیت کامل نورتون پیام میده که اپدیت کامل شد
    این برام سواله:
    چطوری بفهمم اپدیتم کامله چون اونجا فقط نوشته اخرین اپدیت 16ساعت پیش
    وقتی آنتی ویروس به شما پیغام میده که همه آپدیتها نصب نشدن احتمالا فایلهاش کامل دانلود نشدن.
    این بر میگرده به سرعت دانلود شما و همونطور که جناب Hamilton گفتن شما روند آپدیت رو ادامه بدید تا به مرور مشکلات برطرف بشن.
    شما نسخه اورجینال رو خریداری کردید و احتمالا ورژنش 17.0.0.136 باید باشه.
    بعد از اون دو نسخه جدیدتر اومد و آخریش 17.5.0.127 هست.
    بنابراین باید مدتی به اپدیت ادامه بدید تا ابتدا Engine (موتور) آنتی ویروس آپدیت بشه.بعد از اون به شدت از حجم آپدیتها کاسته میشه.

از کجا بفهمیم آنتی ویروس ما به نسخه های جدیدتر آپدیت شده؟

1- وقتی Live Update کارش تموم شد به شما پیغام میده که باید سیستم را Restart کنید.

2-در صفحه اصلی آنتی ویروس و در قسمت بالا سمت راست روی گزینه Help & Support کلیک کنید.
    از منوی ظاهر شده گزینه About را کلیک کنید تا مشخصات ورژن محصول نمایش داده بشه.

نکته1 : اگر آنتی ویروس بعد از 5 روز اپدیت نشه علامت نارنجی رنگ به نشانه هشدار ظاهر میشه.
    نکته2:اگر هنگام اپدیت ارتباط قطع بشه،آپدیت های دانلود شده نصب میشن و در آپدیت بعدی شما حجم کمتری رو دانلود خواهید کرد.

4. 5 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

سلام.

Symantec Endpoint Protection برای استفاده خانگی مناسب نیست.تنظیمات Client -Server تو این محصول کاربردی واسه کاربر خانگی نداره.
    میشه واضح تر توضیح بدین؟

6. این کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

وقتی آنتی ویروس به شما پیغام میده که همه آپدیتها نصب نشدن احتمالا فایلهاش کامل دانلود نشدن.
    این بر میگرده به سرعت دانلود شما و همونطور که جناب Hamilton گفتن شما روند آپدیت رو ادامه بدید تا به مرور مشکلات برطرف بشن.
    شما نسخه اورجینال رو خریداری کردید و احتمالا ورژنش 17.0.0.136 باید باشه.
    بعد از اون دو نسخه جدیدتر اومد و آخریش 17.5.0.127 هست.
    بنابراین باید مدتی به اپدیت ادامه بدید تا ابتدا Engine (موتور) آنتی ویروس آپدیت بشه.بعد از اون به شدت از حجم آپدیتها کاسته میشه.

از کجا بفهمیم آنتی ویروس ما به نسخه های جدیدتر آپدیت شده؟

1- وقتی Live Update کارش تموم شد به شما پیغام میده که باید سیستم را Restart کنید.

2-در صفحه اصلی آنتی ویروس و در قسمت بالا سمت راست روی گزینه Help & Support کلیک کنید.
    از منوی ظاهر شده گزینه About را کلیک کنید تا مشخصات ورژن محصول نمایش داده بشه.

نکته1 : اگر آنتی ویروس بعد از 5 روز اپدیت نشه علامت نارنجی رنگ به نشانه هشدار ظاهر میشه.
    نکته2:اگر هنگام اپدیت ارتباط قطع بشه،آپدیت های دانلود شده نصب میشن و در آپدیت بعدی شما حجم کمتری رو دانلود خواهید کرد.
    سلام
    ممنون از توضیحاتتون
    دقیقا همینطوره و ورژنم 17.0.136 هستش پس با این حساب فعلا همینطور ناموفق ادامه بدم تا کم میزان فایل اپدیت بشه درسته
    من بعد نصب فایل اپدیت هم همینطور دارم میبینم که مقدار فایل اپدیت 69 هستش که البته هر بار چندتا بالا پائین میشه تا149 رسید یه بار که کنسلش کردم یه بار 15 بود که دانلود کامل شد اما باز در مرحله سوم پیغام fail داد
    این علامت نارنجی که میفرمائین همون هشدار هستش که fix میگه بکن چون فکر کنم قرمز بود که البته الان سبز هستش
    من قبلا اواست داشتم وقتی اینترنت کانکت میشدم بعد 10 دقیقه حدودا پیغام تکمیل اپدیت میداد نورتون هم همینطوریه (منظور انتی ویروس نیست بلکه اپدیت انتی ویروس هستش چون فرمودین انتی ویروس ورژن بالا بره پیام ریستارت میده که در اپدیت هم همینطوره!!!)

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

میشه واضح تر توضیح بدین؟
    این محصول امکاناتش برای مدیر شبکه خیلی خوبه.
    مثلا Device control مشخص میکنه که در شبکه کدام ابزارهای جانبی اجازه دسترسی دارند.از قبیل USB،CD ROM ، Printer و...
    Symantec Network Access Control به شما این امکان رو میده که روی کلاینتها از راه دور کنترل داشته باشید و دستورات دلخواه را اجرا کنید.

به طور کلی Symantec Endpoint Protection تنظیماتی داره که بعضیهاش برای یک کاربر خانگی کاربردی ندارن.

اگر کسی علاقمند به استفاده از SEP هست باید یکسری از گزینه ها رو بلا استفاده رها کنه.

سعی کنید همیشه راه استاندارد رو در پیش بگیرید.
    SEP روی ویندوزهای سرور نصب میشه(بعلاوه نسخه های Desktop) و در دسته ی محصولات تجاری قرار داره.

من چون تابحال از SEP استفاده نکردم اطلاعات بیشتری ندارم.

در شکلهای زیر سیستم محافظتی چندلایه ی SEP نمایش داده شده:

محتوای مخفی: تصاویر 

موفق باشید.

9. 4 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام من ميخوام بدونم نورتونم مال سال چنده اما تو هلپش سالش نيست اگه بخوام بفهمم از كجا بايد بفهمم
    البته ميدانم براي سال 2010 است اما ميخوام بدونم كه كجا ي نرم افزار سالش را نوشته عكس زير

11. 2 کاربر از farshad yonani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام من ميخوام بدونم نورتونم مال سال چنده اما تو هلپش سالش نيست اگه بخوام بفهمم از كجا بايد بفهمم
    البته ميدانم براي سال 2010 است اما ميخوام بدونم كه كجا ي نرم افزار سالش را نوشته عكس زير

ورژن 17 براي سال 2010 ميباشه كه با توجه به انتشار نسخه هاي جديدتر اين ورژن شماره هاي كنار عدد 17 تغيير ميكنه.مثل كاسپر كه نسخه 9 آن براي سال 2010 ميباشه.

13. 3 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    ممنون از دوستان hamilton و batman
    دقیقا همین اتفاق برام افتا و دیشب پیام restart کن رو داد بعد از restart ورژنم 17.5.127 شد و بعد اپدیت کردم و هر سه مرحله کامل شد
    الانم اپدیت کردم سریع سه مرحله انجام شد و پیام کامل شد داد
    واقعا ممنون
    اما حالا یه سوال دیگه
    من یه 360 برا سه سیستم هم دارم که میخوام برا سه سیستم نصب کنم و میتونم ایا این اپدیت رو کردم از یه مسیری که اپدیت ها هست کپی کنم ببرم رو سیستم دیگه برا اپدیت
    ممنون میشم مسیر ذخیره اپدیت ها رو بهم بگین
    نو فروم ها خوندم در c/program file/comme on/ symantec share هستش اما میزان این پوشه همش 1.43 مگ هستش که خوب نمیتونه اپدیت ها اینجا باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

1

سلام
    ممنون از دوستان hamilton و batman
    دقیقا همین اتفاق برام افتا و دیشب پیام restart کن رو داد بعد از restart ورژنم 17.5.127 شد و بعد اپدیت کردم و هر سه مرحله کامل شد
    الانم اپدیت کردم سریع سه مرحله انجام شد و پیام کامل شد داد
    واقعا ممنون
    اما حالا یه سوال دیگه
    من یه 360 برا سه سیستم هم دارم که میخوام برا سه سیستم نصب کنم و میتونم ایا این اپدیت رو کردم از یه مسیری که اپدیت ها هست کپی کنم ببرم رو سیستم دیگه برا اپدیت
    ممنون میشم مسیر ذخیره اپدیت ها رو بهم بگین
    نو فروم ها خوندم در c/program file/comme on/ symantec share هستش اما میزان این پوشه همش 1.43 مگ هستش که خوب نمیتونه اپدیت ها اینجا باشه
    سلام.

این برای بار چهارم یا پنجم هستش که مسیر آپدیتهای Norton 2010 اعلام میشه.

در ویندوز XP :

X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NAV_17.0.0.136\Definitions

در ویندوز ویستا یا 7 ، آپدیتها از طریق پوشه ی Programs Data قابل دسترسی هستند.

شما باید پوشه ی Definitions را بطور کامل کپی و در مسیر مشابه
    جایگزین کنید.

البته N360 آپدیتهاش با NIS کمی متفاوته.چون امکاناتش متفاوته.

تا اینجا شما آپدیتهای بانک ویروس را بروز کردید.بقیه را باید با Live Update بروز کنید؛
    چراکه آپدیتهای Engine و بعضی آپدیتهای دیگه قابل انتقال نیستن.

مسیری را که شما بهش اشاره کردید مربوط به نسخه ی 2008 و ماقبلش هست.

راستی بعد از جابجایی ممکنه به دو یا سه بار Restart نیاز پیدا کنید.

اینم داشت یادم میرفت که باید در Safe Mode فایلها را جایگزین کنید
    یا Tamper Protection را غیرفعال کنید.
    چون در حالت عادی اجازه ی Copy-Paste ندارید.

موفق باشید.

Last edited by *Batman*; 10-02-2010 at 00:23.

16. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saeid333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام

من NIS2010 را نصب كرده ام وقتي روي بعضي فايلها كليك راست ميكنم تا آن را اسكن كنم دو گزينه طبق شكل زير مياد اينها يعني چي

سوال دوم اينكه در كاسپر وقتي مثلا كول ديسك را به كامپيوتر وصل ميكني كاسپر اتوماتيك اسكنش را فعال ميكند آيا
    نورتون NIS2010 اين امكان را ندارد يا اگر دارد خلاصه چجوريه

ممنون

18. این کاربر از saeid333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •