تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 502 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه ha3an_khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    استان هشتم

پيش فرض

بعد از مدتها تحقیق تصمیم گرفتم یه dv5-1199 بگیرم توی شهر ما قیمتش 1.750.000 هستش (خوبه میده؟ )
    خواستم ببینم چه وسایلی باید همراهش باشه

داره خودمونی میشه MatinCracker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    ولی توی سایت ایران اچ پی نوشته 1199 فینگر پرینت داره .
    میتونید یه نگاهی بندازید

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    از مدت کوتاهی که سری dv4,5 توی بازار اومده چند مشکل کوچیک توی این سریها دیدم و از بقیه دوستان میخوام نظرشون رو راجع به این اشکالات بگن ضمنا بگم که این اشکالات رو من به هیچ وجه در dv2000 یا dv6000 ها ندیدم
    1- کلیدهای لمسی مثل ولوم یا quick play قاطی میکنه و گاهی گیر میکنه
    2-روی بدنه جایی که رویه بلندگوها به رویه کیبورد میرسه ناصاف یا بالا پایین هست و وقتی روی اون دست میکشید متوجه برآمدگی تیز میشوید
    1-من هنوز زیاد قیلم باهاش ندیدم ولی فعلا که قاطی نکرده در بازی هم صدا را کم وزیاد می کنه. البته مقدار تغیییر صدا بسته تنظیم میزان ولوم اصلی داره و از اون بیشتر نمیشه.

2-مال من در قسمت چپ که رویه سوراخ داربلند گو به رویه صاف کیبورد وصل میشه کمی بالا و پایین هست ولی من تا شما نگفتید متوجه نشده بودم و اصلا تیز نیست و خیلی کم هست.

4. این کاربر از farredsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بازی کرایسیس را نصب کردم . بعد از یک ساعت ونیم بازی داغ نشد بلکه گرم شد و هوای گرم از قسمت چپ به بیرون میزد و زیر دستگاه هم گرم بود .با این شرایط از خریدش خیلی راضیم وبا آنچه شنیده و خوانده بودم انتظار گرم تر از این را داشتم .من فکر میکنم اونایی که میگن داغ می کنه دستگاه را روی پا یا سطح نرم میگذارند که مسیر هوا را می بنده وباعث داغ شدن میشه.من روی میز معمولی گذاشته بودم-خود اچ پی هم تاکید کرده روی پا یا سطح نرم نگذارید.دستگاه من =dv5 -1135==کیفیت اجرای بازی هم خوب بود در حداکثر رزولیشن هم روان بود -
    Last edited by farredsky; 01-12-2008 at 09:08.

6. این کاربر از farredsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1-راستی روی این مدلها کسی ویندوز xp بدون حذف ویستا اصلی خودش نصب کرده.

2- نگفتید چرا webcamدرquick play تصویر نداره؟ مال شما هم همینطوره؟
    Last edited by farredsky; 01-12-2008 at 09:12.

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام دوستان من دنبال یه معرفی کامل از لب تاب hp dv 6 میگردم لطفا یه کمکی بکنید.
    (هر مشکلی داره لطفا بگین )
    Last edited by mo.mo; 01-12-2008 at 10:41.

در آغاز فعالیت nisoc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Ahw

پيش فرض

با سلام
    من حدود یه هفته هست که یه dv5 خریدم و ازش راضیم
    گرم میکنه ولی بنظر من عادیه چون فقط گرم میشه نه داغ.
    این احساس گرما هم بدلیل جنس بدنشه که نسبت به پلاستیک گرمارو بیشتر عبور میده که البته همین باعث میشه دستگاه زودتر خنک بشه.
    کارت گرافیکشم (9600gt) خوبه وfifa09 رو با بالاتریش کیفیت خیلی خوب اجرا میکنه
    در کل با توجه به قیمتش نسبت به بقیه برتری کامل داره
    البته هنوز باید جواب پس بده
    با تشکر

10. این کاربر از nisoc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من ویستا روی DV4-1050 نصب کردم.میخوام از Finger print استفاده کنم و درایورش رو نصب کردم.حالا چکار کنم.کجا بروم؟

12. این کاربر از gamekhor2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

10 باز هم درایور برای hp pavilion

من ویستا روی DV4-1050 نصب کردم.میخوام از Finger print استفاده کنم و درایورش رو نصب کردم.حالا چکار کنم.کجا بروم؟
    اگه یک سری به صفحات قبل بزنید خواهید دید که در صفحه 58 و پست 573# لینک زیر را برای درایورهای لپ تاپ hp گذاشته بودم. به هر حال باید مدل دستگاه خودتون رو بدونید و به روش زیر عمل کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس از باز کردن آدرس فوق، ابتدا بر روی HP Pavilion dv4 Entertainment Notebook PC series کلیک کنید.

سپس از لیست ارائه شده بسته به مدل دستگاهتان یکی از موارد dv4-1050ee یا dv4-1050el یا dv4-1050ep یا dv4-1050er یا dv4-1050tx را انتخاب کنید.

سپس وارد قسمت Software & Driver downloads شده در بخش مربوط به Windows Vista سلول مربوط به Software - Security را بیابید.

برنامه مورد نظر شما تحت عنوان DigitalPersona Fingerprint Software for Microsoft Windows Vista (32-bit) آماده دانلود کردن است.

می توانید آن را به طور مستقیم نصب یا دانلود و ذخیره نمایید. تمامی درایورهای دیگر نیز در همین قسمت در دسترس هستند.

موفق باشید.

14. این کاربر از mim358 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان من دنبال یه معرفی کامل از لب تاب hp dv 6 میگردم لطفا یه کمکی بکنید. (هر مشکلی داره لطفا بگین )
    تا اونجایی که من اطلاع دارم، مدتی پیش (حداکثر تا اواخر تابستان) نوت بوکهای مطرح در بازار 14 و 15 اینچی ارائه شده توسط hp شامل این دو دسته بودند:

یکی hp pavilion 2000 که دارای LCD 14 اینچ بود و بالاترین مدلش که در بازار بود 2860 بود و دیگری hp pavilion 6000 که دارای LCD 15 اینچی بود و بالاترین مدلش در بازار 6899 بود.

اما مشکل اساسی این سری به خصوص 15 اینچی آن وزن سنگین آن بود به نحوی که 6899 حدود 3.1 کیلوگرم و 2860 حدود 2.8 کیلوگرم وزن داشتند.

در اوائل پاییز بود که با ارائه CPU های Centrino 2 توسط شرکت اینتل، سری جدید dv4-1000 با LCD 14 اینچ و dv5-1000 با LCD 15 اینچ نیز ارائه شد. این سری به واسطه وزن کم آن که در بالاترین مدل 15 اینچی یعنی dv5-1070 به 2.65 کیلوگرم رسیده و در بالاترین مدل 14 اینچی یعنی dv4-1070 حدود 2.35 کیلوگرم است، به سرعت جای سری قبل را گرفت.

اما پس از مدتی لپ تاپهای دیگری تحت عنوان vd4-1100 و dv5-1100 مطرح شده است که تفاوت آن با سری قبلی یعنی dv4-1000 و dv5-1000 از نظر قطعات داخلی در کارت شبکه وایرلس آن است. حال اینکه این سری 1100 با سری 1000 تفاوت دیگری هم دارد یا نه (مثلا آیا مشکل گرمای ریاد سری 1000 در سری 1100 حل شده است یا نه) را باید از کسانی که آن را دارند پرسید.

نکته دیگری هم که به نظرم جالب است این است که استفاده از CPU های جدید Centrino 2 در لپ تاپ hp تفاوت زیادی در میزان دوام باطری آن ایجاد نکرد. در حالیکه در خود سایت اینتل تفاوت اصلی این نسل با نسل پیش Centrino در مصرف کمتر برق آن است. این امر احتمالا به دلیل استفاده hp از کارت های گرافیکی فوق العاده قوی همراه با این نسل از CPU است که مقدار مصرف کم باطری آن را جبران کرده و همان دوام باطری کمتر از 2 ساعت را دارد.

شاهدی بر این مدعا این است که SONY با استفاده از این تکنولوژی جدید لپ تاپ های سری SR , BZ , FW و Z خود را به گونه ای ارائه کرده است که دوام باطری آن بسیار بالاتر از این حد و بسته به مدل در حدود 4 تا 8 ساعت می باشد.

16. این کاربر از mim358 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •