تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 79 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 787

نام تاپيک: Silent Hill: Homecoming

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بیا اینم کلی راهنمایی مراحل بصورت PDF! دیگه پست دادن لازم نیست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by DJ POLESTAR; 23-08-2009 at 12:18.

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

حالا تو قسمت مدال ها که باید رو مانکن بذاری چطوریه؟ ساعته هم که تو یه اتاق دیگه ست رو بگید چجوری تنظیم کنم؟
    من برات از اول توضیح میدم:اول باید تو همون اتاقی که هستی رو بگردی یه ماسک رو پیدا میکنی بعد برو طبقه دوم در باز هست از محل نصف شده بپر و به دستشویی میرسی و ماسک و عروسک رو بردار به پایین بیا در باز هست برو بعد از اون وارد در بعدی بشو دو تا ادم هست که به یک چوب صلیب مانند بسته شدند باید ماسک ناراحت رو در پشت و ماسک خوشحال رو در جلو قرار بده از این معما بیرون بیا دمویی مبنی بر روشن شدن در میده که باید چهار چراغ در کامل روشن بشه تا در باز بشه.مرحله بعد قسمت مدال هست به طبقه بالا برو قبل از اینکه وارد شیروانی بشی یه جعبه سیاه هست بده کنار یه مدال پیدا میکنی بالا برو همه جا رو خوب بگرد و تا مدال دوم رو پیدا کنی و مدال سوم هم پیش حل معما است حالا سه مدال رو داری از چپ به راست مدال ستاره و مدال قلب و مدال V مانند رو قرار بده بیرون بیا چراغ دوم روشن میشه.قسمت سوم هم در بالا هسته قبل از تنظیم ساعت کنارش رو با چاقو پاره کن و داخل برو چاقو و نقاشی رو بگیر.راستش من این ساعت رو یک بار رو 4:30 تنظیم کردم شد ولی دوباره که بازی رو از اول شروع کردم و تا به این معما رسیدم و رو 4:30 گذاشتم عمل نکرد.اینو نمیدونم ولی رو 4:30 بذار اگه شد که هیچ.نشد بگرد پیدا کن به ما هم بگو. قسمت اخر هم زیر زمین هست راه رو طی کن تا به مکان مورد نظر برسی چاقو را از روی جسد اویزان بردار حالا سمت کوشت روی میز برو روی صفحه چاقو ها ساتور و چاقوی که اندازه قالب اون هست رو بذار و چاقوی نازک رو روی گوشت بذار بیرون بیا اینم حل شد.سومی رو خودت باید پیدا بکنی.شرمنده.موفق باشید

3. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

سلام.
    بچه هامن هنوز نتونستم مشکل صدا رو حل کنم و توی دموها و بعضی قسمتهای بازی صدای بازی به شکل خیلی اعصاب خردکنی خراب میشه.
    کارت صدای منم Realtek HD هستش.
    میشه بگین که راه حل خوبی برای حل این مشکل اومده یا نه؟
    من هم اون صدای مدم رو قطع کردم و هم جدیدترین Directx و درایور گرافیک رو هم وصل کردم.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

11

سلام.
    بچه هامن هنوز نتونستم مشکل صدا رو حل کنم و توی دموها و بعضی قسمتهای بازی صدای بازی به شکل خیلی اعصاب خردکنی خراب میشه.
    کارت صدای منم Realtek HD هستش.
    میشه بگین که راه حل خوبی برای حل این مشکل اومده یا نه؟
    من هم اون صدای مدم رو قطع کردم و هم جدیدترین Directx و درایور گرافیک رو هم وصل کردم.
    از روش زیر عمل کن
    بروی My Computer راست کلیک کن و کزینه Propertise را انتخاب کن.
    در پنجره باز شده به تب Hardware برو و بعد روی Device Manager کلیک کن
    پس از باز شدن Device Manager بروی Sound,Video and games controllers کلیک کن تا زیر شاخه آن باز شود.
    سپس بروِ Unimodem half-daplex device راست کلیک کرده و Disable را فعال کنید. حله!

6. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

به خاطر جواب سریعت ممنونم
    اما توی Device Manager سیستم من اصلاً گزینه Unimodem half-daplex device وجود نداره که غیر فعالش کنم!!!!
    بعدش من این راه رو می دونستم ولی هرچی گشتم این گزینه نبودش!!
    دیگه واقعاًً نمیدونم چیکار کنم. توی یکی از سایتهای خارجی نوشته بود که این بازی با کارت صداهای آنبورد Realtek HD مشکل داره.
    کمک...

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

اما توی Device Manager سیستم من اصلاً گزینه Unimodem half-daplex device وجود نداره که غیر فعالش کنم!!!!
    دیگه واقعاًً نمیدونم چیکار کنم. توی یکی از سایتهای خارجی نوشته بود که این بازی با کارت صداهای آنبورد Realtek HD مشکل داره.
    کمک...
    شما طبق راهنمایی اول این پست عمل کن ببین مشکلت حل میشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه شد که هیچ و گرنه!!؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

11

کمک...
    نه دوست عزیز کارت صدای من هم onboard Realtek HD هستش و منم همین مشکل در XP داشتم ولی این کارو کردم مشکلم حل شد حالا هم از ویندوز 7 استفاده میکنم و چنین مشکلی اصلا نداره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

من برات از اول توضیح میدم:اول باید تو همون اتاقی که هستی رو بگردی یه ماسک رو پیدا میکنی بعد برو طبقه دوم در باز هست از محل نصف شده بپر و به دستشویی میرسی و ماسک و عروسک رو بردار به پایین بیا در باز هست برو بعد از اون وارد در بعدی بشو دو تا ادم هست که به یک چوب صلیب مانند بسته شدند باید ماسک ناراحت رو در پشت و ماسک خوشحال رو در جلو قرار بده از این معما بیرون بیا دمویی مبنی بر روشن شدن در میده که باید چهار چراغ در کامل روشن بشه تا در باز بشه.مرحله بعد قسمت مدال هست به طبقه بالا برو قبل از اینکه وارد شیروانی بشی یه جعبه سیاه هست بده کنار یه مدال پیدا میکنی بالا برو همه جا رو خوب بگرد و تا مدال دوم رو پیدا کنی و مدال سوم هم پیش حل معما است حالا سه مدال رو داری از چپ به راست مدال ستاره و مدال قلب و مدال V مانند رو قرار بده بیرون بیا چراغ دوم روشن میشه.قسمت سوم هم در بالا هسته قبل از تنظیم ساعت کنارش رو با چاقو پاره کن و داخل برو چاقو و نقاشی رو بگیر.راستش من این ساعت رو یک بار رو 4:30 تنظیم کردم شد ولی دوباره که بازی رو از اول شروع کردم و تا به این معما رسیدم و رو 4:30 گذاشتم عمل نکرد.اینو نمیدونم ولی رو 4:30 بذار اگه شد که هیچ.نشد بگرد پیدا کن به ما هم بگو. قسمت اخر هم زیر زمین هست راه رو طی کن تا به مکان مورد نظر برسی چاقو را از روی جسد اویزان بردار حالا سمت کوشت روی میز برو روی صفحه چاقو ها ساتور و چاقوی که اندازه قالب اون هست رو بذار و چاقوی نازک رو روی گوشت بذار بیرون بیا اینم حل شد.سومی رو خودت باید پیدا بکنی.شرمنده.موفق باشید
    ساعت رو باید رو 2:06 تنظیم کنی.

11. این کاربر از soheilarfaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

ساعت رو باید رو 2:06 تنظیم کنی.
    اگه با پی سی بازی میکنی این ساعته یه باگ بزرگ بازی هست...ایشالا که شما مثل ماها نشی ولی معمولا نمیشه درستش کرد...حالا اون اعدادی که دوستان گفتن بزن ببینیم خدا چی میخواد...نتیجه رو هم بگو...

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

اگه با پی سی بازی میکنی این ساعته یه باگ بزرگ بازی هست...ایشالا که شما مثل ماها نشی ولی معمولا نمیشه درستش کرد...حالا اون اعدادی که دوستان گفتن بزن ببینیم خدا چی میخواد...نتیجه رو هم بگو...
    والله تا اونجا که من می دونم باید روی 2:06 دقیقه تنظیم بشه بعد سیوش کنی وقتی دوباره لود کنی پنجره ها باز میشه...
    این راه حل تست شدس و درصد جوابش خیلی بالاست

14. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •