تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 70 اولاول ... 1353596061626364656667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 698

نام تاپيک: سوالات و مشکلات مربوط به نصب چندین سیستم عامل در کنار یکدیگر

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

با دی وی دی ویندوز 7 بوت کنید و پس ازز انتخاب زبان روی Repair your computer کلیک کنید.ببینید ویندوز رو تشخص میده یا نه.اگه تشخیص داد روش کلیک کنید و Command prompt رو انتخاب کنید و بنویسید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید...
    اینی که گفتی رو حتما انجام میدم اما یه اتفاق بدتر افتاد!
    الان که این پست رو نوشتم با ویندوز xp-live سیستم رو اوردم بالا که وضعیت درایو ها رو ببینم. رفتم تو disk-management ویندوز دیدم اسم درایو d که فرمتش کردم شده f !
    بعد که روش راست کلیک کردم active رو زدم درایوی که در حقیقت اون اسمش f بود و درایو e که همه ی زندگیم تو این دوتا بود از my computer ناپدید شد! چی شده بنظرتون؟ تو رو خدا کمک کنید همه ی زندگیم تو اون درایو f ه.
    :(
    راستی اول اول ترتیب درایو ها اینجوری بود:
    C : winXP
    D : win7
    E: فایل های شخصی
    F: فایل های شخصی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    Last edited by B.i.r.i.y.a; 13-12-2013 at 02:27.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

بعد از این کارایی که انجام دادم ویندوز 7 اومد بالا. اما همونطور که گفتم خبری از درایو های e و f نیست! درواقع این درایو ها unallocated شدن! ببینید، الان اینجوری شده:

Last edited by B.i.r.i.y.a; 13-12-2013 at 02:46.

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

به نظر میاد \اک شدن.با یه برنامه مثل easeus partition recovery بازیابیش کنید.البته اول نظر دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو جویا شید...

4. این کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

به نظر میاد \اک شدن.با یه برنامه مثل easeus partition recovery بازیابیش کنید.البته اول نظر دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو جویا شید...
    دیشب همون موقه که آخرین پست رو اینجا نوشتم تو انجمن های خارجی گشتم اونجا همین easeus رو پیشنهاد داده بودن. دانلودش کردم و همون موقه تو سه سوت درایو های unallocated رو برگردوند
    اما بهرحال از راهنمایی های شما سپاسگزارم.
    فکر کنم تجربه ی جالبی بود و چون همه ی جزییاتو نوشتم برای دیگران هم مفید باشه.
    یا حق

6. این کاربر از B.i.r.i.y.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    ببخشید من الآن وین 8 نصب شده دارم و سی دی xp هم ندارم و توانایی خریدش رو هم ندارم ولی روی سیستم بهترینش رو کپی شده دارم و میخواهم بدون ریختن روی فلش یا سی دی xp را از داخل وین 8 نصب کنم . ضمنا توانایی استفاده از ماشین مجازی VM هم ندارم . محض رضای خدا کمک کنید .

ارسال شده از GT-S5300 با استفاده از تپاتالک 2

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

سلام
    ببخشید من الآن وین 8 نصب شده دارم و سی دی xp هم ندارم و توانایی خریدش رو هم ندارم ولی روی سیستم بهترینش رو کپی شده دارم و میخواهم بدون ریختن روی فلش یا سی دی xp را از داخل وین 8 نصب کنم . ضمنا توانایی استفاده از ماشین مجازی VM هم ندارم . محض رضای خدا کمک کنید .

سلام
    تا جایی که من میدونم شما باید یه ماشین مجازی راه بندازی روی اون ویندوز xp رو نصب کنی.
    اما بهرحال، تا الان که چند روز از پستت میگذره اگه از راهی دیگه موفق شدی این مشکلو حل کنی به ما هم بگو.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام. خسته نباشید و عیدتون مبارک. سه تا سوال داشتم از حضور شما. من ویندوز 7 و 8 رو نصب کردم و چون تجربه نداشتم و اشتباهاتی کردم که ویندوز قبلیم خراب شد. حالا میخوام هر چیزی داشتم روی کامپیوتر رو بردارم و بعدش همه چیز رو پاک کنم، مثل روز اول و طوری که دیگه ریکاوری نشه و انگار چیزی نبوده از اول. بعدش از اول درست نصب کنم هر چیزی که لازم داشتم. از اونجایی که من اطلاعاتم در حد صفره و چیزی بلد نیستم تنها کاری که به فکرم رسید برای برداشتن اطلاعاتم این بود که محتویات همه ی درایو هام رو کات کردم و داخل یه هارد اکسترنال پیست کردم. همه ی درایو هام. سوال اولم اینه که اولا این کار درست بوده یا نه؟ مثلا رمز های اینترنتی که ذخیره کرده بودم هم اینجوری منتقل شده یا نه؟! سوال دومم اینه که آیا جای دیگه ای هم هست که چیزی توش ذخیره شده باشه؟ یا هر چی بوده داخل درایو ها بوده؟ سوال سومم هم اینه که دقیقا چه کاری باید انجام بدم که لپ تاپم همه چیزش کاملا پاک بشه و همونطور که گفتم قابل بازیابی هم نباشه؟! ببخشید که متن پستم زیاد شد و پیشاپیش از راهنماییتون خیلی ممنونم.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

دوستان سلام. خسته نباشید و عیدتون مبارک. سه تا سوال داشتم از حضور شما. من ویندوز 7 و 8 رو نصب کردم و چون تجربه نداشتم و اشتباهاتی کردم که ویندوز قبلیم خراب شد. حالا میخوام هر چیزی داشتم روی کامپیوتر رو بردارم و بعدش همه چیز رو پاک کنم، مثل روز اول و طوری که دیگه ریکاوری نشه و انگار چیزی نبوده از اول. بعدش از اول درست نصب کنم هر چیزی که لازم داشتم. از اونجایی که من اطلاعاتم در حد صفره و چیزی بلد نیستم تنها کاری که به فکرم رسید برای برداشتن اطلاعاتم این بود که محتویات همه ی درایو هام رو کات کردم و داخل یه هارد اکسترنال پیست کردم. همه ی درایو هام. سوال اولم اینه که اولا این کار درست بوده یا نه؟ مثلا رمز های اینترنتی که ذخیره کرده بودم هم اینجوری منتقل شده یا نه؟! سوال دومم اینه که آیا جای دیگه ای هم هست که چیزی توش ذخیره شده باشه؟ یا هر چی بوده داخل درایو ها بوده؟ سوال سومم هم اینه که دقیقا چه کاری باید انجام بدم که لپ تاپم همه چیزش کاملا پاک بشه و همونطور که گفتم قابل بازیابی هم نباشه؟! ببخشید که متن پستم زیاد شد و پیشاپیش از راهنماییتون خیلی ممنونم.
    سلام.
    نگران رمزهای اینترنتیت نباش. فایلاتم درست منتقل کردی.
    بعد از اینکه همه ی فایلهای مهمت رو تو هارد اکسترنالت کپی کردی خیلی راحت میتونی همه ی هارد کامپیوترتو فرمت کنی. اینجوری همه چیز پاک میشه. اگرهم اطلاعات مهمی داری که حساسی روشون که نباید بازیابی بشن یه چندتا نرم افزار برای این کارا وجود داره که با کمی جستجو تو گوگل میتونی پیداشون کنی. نرم افزار tuneUp هم یه ابزاری داره برای این کار. بنظرم کارتو راه میندازه.
    موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام بر همگی ( مشکلم فوریه ) متن رو کامل بخونید
    الان xp دارم و میخوام یک xp دیگه هم داشته باشم ولی موقع نصب میخوام درایو c رو فرمت کنم و دوباره بسازمش تا ویندوز رو درونش بریزم نمیشه . یعنی D و سپس اینتر رو میزنم ولی میبینم هیچ تغییری نکرده . در ضمن ویندوز فعلیم داخل درایو d تشریف داره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

داداش فکر کنم شما قبلا این درایو رو به دو درایو تقسیم کردین(از طریق دیوایس منیجر)باید دو درایو ساخته شده رو حذف و یه درایو جدید بسازید...تشکر یادت نره

13. این کاربر از سعید1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •