===
سلام
به خاطر اینه که فایل dll این برنامه توسط نورتن ویروس شناخته میشه و هنگام نصب پاک میشه !!
تنها راهش اینه که با Trainer Maker Kit ترینر بسازی .
که من هم 2 هفته است دنبال آموزشش می گردم !
آقا هر کس بلده آموزشش را بذاره اینجا ممنون میشم.
===
سلام
به خاطر اینه که فایل dll این برنامه توسط نورتن ویروس شناخته میشه و هنگام نصب پاک میشه !!
تنها راهش اینه که با Trainer Maker Kit ترینر بسازی .
که من هم 2 هفته است دنبال آموزشش می گردم !
آقا هر کس بلده آموزشش را بذاره اینجا ممنون میشم.
كانتر كي بازي ميكنه
می خواستم بدونم رمز کد یا ترینر خاصی برای بازی آنلاین Battleon وجود داره ؟
سلام من هر کاری میکنم توی بازی Butterfly Escape 1.1
اولین جونش 2 هست بعد میشه 1 بعد میشه 0 و اخرین فیلتری که واسه صفر گرفتم 3000 و اندی پیدا میکنه یکی منو راهنمایی کنه چی کار کنم یا یکی واسم حکش کنه
Last edited by Amir_Ariamehr2003; 10-11-2007 at 00:28.
خوب دوباره بازی رو شروع کنید (Replay) و جستجو را ادامه بدید .(همون ف-ی-ل-ت-ر).
یادتون باشه بازی رو مجددا اجرا نکنید.فقط دوباره از اول شروع کنید.
البته باید امیدوار باشید که با شروع مجدد بازی آدرسها عوض نشه.
موفق باشید.
Last edited by *Batman*; 11-11-2007 at 20:09.
--------------------------------------------------------------------------------
آقا من بازی کانتر رو هک کردم و مقدار ها رو به طور دقیق پیدا کردم ولی این وسط یه مشکل وجود داره چون وقتی با برنامه artmoney مقدار جان رو ثابت می کنم وقتی بهم شلیک میشه مقدار جان پایین می یاد و دوباره بالا می ره مثلا در حالت عادی 100 هستش و وقتی بهم شلیک می کنن میاد روی 40 و دوباره به 100 بر میگرده این وسط اگه کسی به طور مداوم بهت شلیک کنه مقدار به 0 میرسه و میمیره --- لطفا کمک کنید
در ضمن اگه میشه چند تا برنامه تراینر ساز معرفی کنید
و در نهایت اگه زحمتی نیست جوابتون رو به ایمیل من بفریتید چون آدر س رو گم می کنم
من تو نصب پچ 1.001 یوری مشکل دارم یعنی یه ارور میده میگه بازی کنونی شما که نصبه اریجینال نیست واسه همین اجازه نصب پچ ورژن جدید رو بهم نمیده کسی هست بتونه کمکی کنه ؟
دوست عزیز ما این همه اینجا زحمت می کشیم آموزش هک میدیم حالا شما میگید کد یا ترینر ؟!؟!؟!!!!!!!!!![]()
راه حلی داره بتونم پچ 1.001 یوری رو نصب کنم همش میگه شما بازی رو به صورت سی دی ارجینال خریداری نکردید و نمیزاره نصب بشه چیکار کنم ؟ redalert2yuri's revenge
ببین مهدی جان خیلی خوب بود ولی من تو دانلود نرم افزاری که پیشنهاد کردی یعنی artmony مشکل دارم. هر وقت روی لینکی که گذاشتی کلیک می کنم به جای صفحه ی دانلود این صفحه می آید:
لطفا کمک کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)