من در نصب بازی مشکل دارم اولش میاد بعد سریع میاذ بیرون
من در نصب بازی مشکل دارم اولش میاد بعد سریع میاذ بیرون
سلام؛
من مجبور شدم بازیم رو Re-Install کنم. حالا که دوباره نصبش کردم، توی Splash Screen گیر می کنه و بازی Not Responding میشه. بازیم هم Original از شرکت New Tech هستش. مشکل هم از نصب نیست، چون یه بار دیگه هم نصب کردم و همین نتیجه رو داد. هیچ اروری هم نمیده، فقط میاد که بره تو بازی قفل میکنه.
سلام خدمت همه ي اعضاي محترم
ببخشيد اين سوالو ميكنم شايدم قبلا پرسيدند ولي لطف كنيد يكبار ديگه جواب بدهيد
سوال:مرحله ي دوم كه ميرسم ميرم تو آسانسور سيو نميشه و از سيو قبلي مياد.
مشكل از كجاست؟
ایراد از کرک بازی هست. کرک اصلاح شده بازی رو از آدرس زیر دریافت کنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ببخشید این پست رو میدم و الکی تایپیک رو شلوغ میکنم.
این بازی ارزش خرید داره؟؟؟ آخه من از یکی شنیده بودم که بازیه چندان جالبی نیست؟
یه سبک جدیده( مثلا جدید.ترکیب چند سبک). بازی خوبیه اگه می خوای بازی با سبکه جدید بازی کنی من بهت پیشنهاد می کنم بگیرش. ارزش بازی کردن داره
.................................................. ......
اکه سیستمت متوسط رو به بالا باشه( اگه از کنسول استفاده می کنی که چه بهتر ) این بازی واقعا ارزش بازی کردن رو داره.............تا الان که تنها بازی است که میگه درگیری ایجاد نکن و سریع فرار کن....... همه ویژگی بازی هم به اینه که شما از دست مامورها سریع فرار کنی و از درو دیوار بالا بری.......اگه حتی یه اسلحه کمری دستت بگیری دیگه نمی تونی از یه دیوار هم بالا بری .....سبک بازی ترکیبی عالی از پرنس و اساسینز کرید هستش که به جای کشتن فقط باید ماموریت ها رو انجام بدی و سریع فرار کنی................. گیم پلی بازی مشکلی نداره .و مراحل هم تکراری نیستن............بازی هم به موقع تموم میشه یعنی کشدار نیست ........... برو بازیش کن حالشو ببر ...نسخه شماره 2 بازی هم در حال ساخته....
به نظر من که بازیش خیلی قشنگ بود و تنها مشکل بازی این بود که خیلی کوتاه بود
سلام
آقا ما توی قسمت آخر زمین PIRANDELLO KRUGER گیر کردیم
اینم عکس اونجایی که گیر میکنیم (عکس کوچک شده با کیفیت کم - عکس بسیار بزرگ با رزولیشن و گرافیک بازی )
لطفا راهنمایی بفرمایید.
تصویر بزرگ: کد:
http://www.gigaimage.com/images/2ave94msgvtr13ausndk.jpg
در راهروی کنار بر روری دیوار چپ راه برین و سپس لبه راست رو بگیرین. خودتون رو به گوشه برسونین و لبه پشت رو بگیرین.
لبه کانال سمت چپ رو بگیرین. سپس لبه کنال پشت سر رو بگیرین و به بالا برین. به روی هواکش بالایی برین در حالی نگاهتون به سمت دریچه هوا (قرمز رنگ) هست.
حالا روی دیوار راست بدوین و در حالی که سمت چپ رو نگاه میکنین پرش کنین تا لبه هواکش بالا رو بگیرین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)