سلام. در مورد بهترین شرکت های ارايه دهنده Adsl در شیراز و آدرس وشماره تلفن های آن ها می خواستم بدونم.راستی اگر تلفن من شبکه فیبر نوری باشه کدام شرکت می تونه به من خدمات بده...
قیمت ماهیانه این چنده :
سرعت: 128Kbps حجم استفاده:2 گیگابایت
سلام. در مورد بهترین شرکت های ارايه دهنده Adsl در شیراز و آدرس وشماره تلفن های آن ها می خواستم بدونم.راستی اگر تلفن من شبکه فیبر نوری باشه کدام شرکت می تونه به من خدمات بده...
قیمت ماهیانه این چنده :
سرعت: 128Kbps حجم استفاده:2 گیگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الکیه. یعنی فاصله های دورتری هم تحت پوشش قرار میده و واسه سرعتای بالاتر از یک مگ کاربرد داره !
کلا تو ایران الکیه.
الکیه. یعنی فاصله های دورتری هم تحت پوشش قرار میده و واسه سرعتای بالاتر از یک مگ کاربرد داره !
کلا تو ایران الکیه.
یه جورایی دارن از اسمش سوء استفاده میکنن دیگه واقعا شرم آوره ولی باز میگم برای تایید اگه توی یه منطقه بین پارس - شاتل - داتک - صبا سرویس میدن شاتل رو انتخاب کنید کیفیتش فوق العادس همانندش پیدا نمیشه توی یک منطقه هم این طوری نبوده که بگین من استثناء بودم
اینم مقداری که طول کشید تا من از آسیاتک خارج بشم و وارد صبانت بشم:
خروج از آسیاتک : 9 روز
بعدشم 2-3 روز علاف شدم واسه اینکه قبض تلفن کل منطقه مون نیومد (قبض 1 مرداد 2 شهریور اومدش) و بعدش خودم پاشدم چهارشنبه هفته پیش پیاده رفتم مخابراتمون و المثنی گرفتم و پرداخت کردم و فرستادم واسه صبانت و فرداش که زنگ زدم گفتش که "من یادمه مدارک شما رو تو ایمیل فرستاده بودید ولی هر چی میگردم مدارکتون تو کامپیوترم نیست (خالی بندی) اگه میشه یه بار دیگه با فکس بفرستید تا شنبه بره مخابرات" که شنبه واقعا رفتش مخابرات و جالب اینکه مخابرات از همه بیشتر طول میده (در مورد آسیاتکم اون موقع که میخواستم برم توش همینجوری بود)...
ورود به صبانت : 5 روز (4 روز کاری)
و حالا هم توی صبانتم...................................... ................................010101010101010101 01010101
درسته که بی معرفتین جواب سوال منو یعنی هیچ کی نمیدونست ؟! :(
این شرکت امپراطور چندتا از دوستان 3-4 ماهی میشه دارن ازش سرویس میگیرن 100% هم درسته
مثل اینکه تو قرارداد قید نمیکنه 512 میده چون غیرقانونیه به کاربر خونگی ! اما همه رنج تعرفه هاش با 512 هست
در ضمن انگار زیرمجموعه همین صبانت ! به حال من که فرقی نمیکنه :( اما شما ببینید اگه خوب بود حالشو ببرید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست من .شما اگه چند صفحه قبل رو میخوندی دوستان جواب داده بودن.
شما باید ببینی سرعت دانلود دوستاتون چنده و چقدر محدودیت دارن.
چون اگه محدودیت اشون مثلا 1 گیگ باشه قیمتش زیاد هم پایین نیست.
چون شرکت معروفی نیست اول مطمئن شو .
یهفناوری ای هست که بعضی از عیوب اینترنت پر سرعت ای دی اس ال در آن رفع شده ! که مهمترینش ساپورت در فاصله های دورتر و کاهش نویز در ارائه ی اینترنت است که لازم به ذکره این فناوری به طور کامل در ایران وجو نداره و شرکت شاتل با ترفندی خاص اینو معرفی کرده !
یهفناوری ای هست که بعضی از عیوب اینترنت پر سرعت ای دی اس ال در آن رفع شده ! که مهمترینش ساپورت در فاصله های دورتر و کاهش نویز در ارائه ی اینترنت است که لازم به ذکره این فناوری به طور کامل در ایران وجو نداره و شرکت شاتل با ترفندی خاص اینو معرفی کرده !
ولی به هر حال کیفیتش یکه توی ایران
اقا دیگه تموم شد....امروز زنگ زدم سپنتا وگفتم که میخوام خارج بشم.....(البته از اکانتم 17 روز دیگه مونده و بالافاصله با پایان اکانتم خطمو از رانژره خارج خواهند کرد)
از طرفی هم به شاتل زنگ زدم و گفتن که مشکلی نیست و پورت خالی داریم.......فقط یه مشکله که مودم منو ساپورت نمیکنه باید از خودشون مودم بگیرم(اونم مشکلی نیست )
فقط خدا کنه که از رانژه خارج کردن اذیت نکنن.....
دوستانی که شاتل دارن آیا از بخش پشتیبانیش راضی هستن؟؟؟؟ آدمای باسوادین یا نه؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)