ipod nano که بله البته نسل 4 ولی قبول کنید محصولات کریتیو جدیداش هم کم نداره قبول دارید ؟
ipod nano که بله البته نسل 4 ولی قبول کنید محصولات کریتیو جدیداش هم کم نداره قبول دارید ؟
کیفیت کارای کریتیو بالا هستن .. جزو بهترین ها ... در مورد اینکه کیفیت صوتی شون اغلب بالاتر از آیپاده بحثی نیست ...
//
امکانات کارای کریتیو هم خیلی خوبه و از این نظر هم از آیپاد بالاتره ...
//
قبلا هم گفته بودم: کریتیو مدل تاچ نداره و توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم این بحث رو کردیم (خود شما اتفاقا پرسیدی)... با اعلام zune جدید فقط کریتیو باقی مونده که وارد بازار لمسی ها نشده... اخیرا یه مدل به نام Zii اعلام شده که به نظر خیلی جالب میاد (شایع شده که OS اش گوگل آندروئید خواهد بود) .. ولی هنوز در مراحل اولیه توسعه اس ...
//
دو سه مدل جدید کریتیو همگی خوب و معروف و پرفروش بوده ان ... creative zen و موزائیک بخصوص ... zen stone هم در مدلهای ارزانتر ...
//
سه تا نمایندگی داره ؛ به ترتیب (از نظر من) شاب - رایان بدر - فاره ... (دوتای اول یکسان هستن به نظرم)
بله من طرح اولیه ی اون رو دیدم ظاهرا چیز جالبی هست برای محصولات تاچ کریتیو اما حالا سیستم عامل رو من نمیدونم شما مطمئنی که سیستم عاملم شایعه شده باهاش ؟
ببین محمد جان من تو کریتیو بین x-fi و zen موندم !!! نظرت چیه دربارش ؟
و اینکه فرق zen و Zen mx چی هست کلا ؟
راستی این مدل ها بازی و برنامه میخوره ؟
...................................
در ضمن یکی از دوستام از اون هایی هست که خیلی به کیفیت و قدرت خروجی صدا اهمیت میده شما چی رو بهش پیشنهاد میکنید ؟ یعنی بهترین پخش ککنده از نظر قدرت و خروجی (گفته فیلم و عکس هم) بشه پخش کرد ولی خیلی رو صدا تاکیید کرده !!!
ممنون میشم بهم یه مدل معرفی کنید تا بره بگیره !!! بازهم میگم این دوست من به قدرت و کیفیت صدا خیلی اهمیت میده برای همین اینجوری میگم که بهترین موزیک پلیر تو دنیا که ساخته شده !!! بعدشم عکس و فیلم ........ دنبال برنامه و بازی و ... هم نیست ...جالا اگه اونم بود بعد نیست ولی به نظرم من برای یه موزیک پلیر این اصلا اهمیت نداره !!!
سلام دوستان
نمیدونم جای سوالم اینجاست یا نه. اگه اشباهه ببخشید.
من دنبال یه دستگاهی می گردم که باهاش بشه فلش usb رو به تلویزیون وصل کرد. اکثر دستگاههای dvd جدید ورودی usb دارن ولی من نمی خوام سیستم جدید بخرم.
قابلیت ضبط مهم نیست ولی بتون فایلهای divx و mpeg رو پخش کنه و قیمتش حتی الامکان پایین باشه.
خیلی ممنون .
دوستان با 50 تومن بهترين چيزي كه ميشه خريد چيه؟
فقط براي صدا مي خوام و برام هيچي مهم نيست(سيستم عامل و تاچ و كيفيت صفحه و .....مهم نيست)
فقط بلندي و كيفيت و كم بودن خش خش!همين
ممنون
دوستان ممنون میشم کمکم کنید چون باید بهش یه مدلی رو معرفی کنم ....
میگم فکر کنم باید از تو مدل کاون چیزی بگیره درسته ؟ iAudio 7 یا iAudio 6 فکر کنم بهترین گزینه از ظر کیفیت و قدرت خروجی صدا و نمایش عکس باشه ؟ و گزینه بهتر با توجه به نیاز هاش فکر کنم محصولات ایریور باشه درسته ؟
اینم نیاز های این دوستمون برای خرید یه مورد پی ام پی
1:کیفیت و قدرت خروجی فوق العاده بالا .....(البته به هدفون هم ربط داره ولی به ام پی تیری هم ربط داره دیگه )
2:نمایش عکس و فیلم
3:ساپورت کننده اکثر فرمت های صوتی بعدشم تصویری در درجه ی بعدی
4:ضبط صدا کیفیتش زیاد مهم نیست (حالا اگر اونم نبود موردی نیست ولی باشه خیلی بهتره )
همین دیگه در ضمن این دوستمون یه نظری داره اونم میگه که اصلا نمیخواد پول بده که نمیدونم صفحش تاچ باشه یا نمیدونم براش برنامه باشه و بازی باشه و اسپیکر خارجی داشته باشه و .... اون میگه یه پی ام پی یا ام پی تیری پلیر کار اصلیش رو باید به بهترین نحو انجام بده بعد بره سراغ چیزهای دیگه چون کارش مشخصه و دنبال اضافات مثل همین مسایل که گفتم نمیگرده !!!
واقعا هم من نظرشو قبول دارم و حرف خیلی خوبی میزنه !!!
.................................................. .
حالا ممنون میشم بهم بگید !!!
Last edited by a.z.p.z; 17-07-2009 at 23:17.
راستی دوستان از عثمان جان پرسیدم طبق اطلاعات گفت ای7 ضعیف هست و بهترین دی2 هست حالا از نظر قدرت صدا و کیفیت با توجه به نکات بالا چیر. پیشنهاد میکنید ؟
عثمان درست میگه. 7 مدل خوبیه. ولی در صورتی که فقط دنبال MP3 باشی. البته فیلم و عکس هم پخش میکنه ولی صفحه ش اونقدر کوچیکه که به کار نمیاد. به نظر من هم که 2 سال D2 داشتم همچنان بهترین گزینه س.
برای اینکه یه تصویر یا فیلم یا هرچیز دیگه ای در TV پخش بشه ، باید یه چیزی باشه که پخشش کنه .. بعضی TV ها این قابلیت رو دارن ، اما شک دارم TV شما اینطوری باشه (وگرنه دیگه مشکلی نبود!) ... بعضی پلیرها این قابلیت رو دارن ؛ اما باز شما میگی که نمی خوای بخری .. تنها راه اینه که دستگاهی بخری که TV out داشته باشه ، یعنی این فایل ها رو بصورت سیگنال صوتی و تصویری بفرسته برای TV ... این دستگاه می تونه یه mp3 player باشه که خروجی TV داره : فکر کنم مدلهای ارزان قیمت در حد 100 تومن گیر بیاد ؛ که شما فایل ها رو بریزی توش و اون با کابل بفرسته برای TV ..
بودجه ات پایینه ... افزایش بودجه بده تا حدود 60-70 تومن و کارای creative چندین مدل خوبش در دسترس خواهد بود (زن استون - زن وی پلاس) ... سانسا هم یه مدل خیلی خوب حدود 60 تومن داره
بله - سیستم عاملش شایعه قوی ایه ... (هم سونی برای سری واکمن و هم creative)
//
//
نخیر - به فکر بازی و برنامه نباش !
//
برای دوستتون : کارای cowon رو دنبال کنه ... قدرت صدا و کیفیت صدا از نظر میزان اهمیت در یک سطح نیستن (برای 95% کاربرها)
در تاپیک دیگه هم مطرح کردی ... لطفا در یک تاپیک پیگیری کن ... ممنون ...
i7 به هیچ وجه ضعیف نیست ... "در مقایسه شاید " ، اما " مطلقا خیر" ... D2 گزینه بسیار خوبیه ولی نه به دلیل کیفیت صدا ... و ضمنا نه صرفا بخاطر قدرت صدا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)