ژولی خانوم تروخدا جواب منو بدید کارم فوریه درضمن نمیتونم براتون pm بفرستم آخه هنوز پست هام به 10 تا نرسیده ممنون میشم سریع جواب بدید
ژولی خانوم تروخدا جواب منو بدید کارم فوریه درضمن نمیتونم براتون pm بفرستم آخه هنوز پست هام به 10 تا نرسیده ممنون میشم سریع جواب بدید
سلام دوستان
می خواستم بدونم چجوری میشه تو اوتوران از یک عکس PNG استفاده کرد یا یک عکس گرد اضافه کرد ؛ مثلا یک مستطیلی که گوشه هاش گرد باشن!
ممنون!
سلام
یک سوال؟
چطوری میشه نوشته های فارسی رو که میزاری داخل یک پاراگراف تمام کاما ها و نقطه ها و و... سر جای خوشون باشن؟ ومثلا نرن اخر خط یا اول خط؟!!!
بازم سلام!
چطوری میشه فایل های exe رو داخل خود اتوران اجرا کرد؟(پلاگینی چیزی هست؟!)
بعد پلاگینی برای نمایش فایل های پی دی اف هست؟!
براي قسمت اول سوال هم يه چيزهايي انجام داديم در Vasva3.com ببينشونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كسي ميدوني چرا كد register font با ويندوز 7 ( حداقل ويندوز 7 چون من تو ويستا امتحان نكردم) مشكل داره؟
اصلا فونت ها رو رجيستر نميكنه
اگه فقط فونت ها رو تو فولدر فونت ويندوز 7 كپي كنيم و دستور رجيستر رو به كار نبريم كافيه؟
و اينكه چجوري ميشه درايوي رو كه سيستم عامل روش نصب شده شل كرد؟
مرسي
Last edited by elyartab; 02-02-2010 at 18:06.
سلام
کسی برای این مشکل چاره ای اندیشیده ؟
با سلام خدمت اساتید محترم
یه سئوال داشتم
من میخوام برنامه ای که میسازم بطور اتوماتیک چک کنه که آیا اینترنت اکسپلورر 7 یا بالاتر روی سیستم نصب هست یا نه
اگه بود که هیچ
اگه نه نصب کنه
میشه یکم راهنمایی کنید ؟
سلام دوستان یه سئوال فنی داشتم
چطور میتونم کاری کنم که اگر اکسپلورر ورژن پائین تر از 7 روی سیستم نصب بود بصورت خودکار ورژن 7 نصب بشه و اگر 7 یا بالاتر از 7 بود هم هیچ عملی انجام نشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)