اتفاقا تا آخرش من همه داستان رو می دونم
کتاب قصه های قرآنی نویسنده آیت ا... اشتهاردی
تازه خیلی اتفاقات جالب بعد از این ها می افته
خسته نباشید
به شما جوونا چی یاد دادن پس
اتفاقا تا آخرش من همه داستان رو می دونم
کتاب قصه های قرآنی نویسنده آیت ا... اشتهاردی
تازه خیلی اتفاقات جالب بعد از این ها می افته
خسته نباشید
به شما جوونا چی یاد دادن پس
سلام
همین الان یه ایمیل تبلیغاتی اومد برام...
ببینید..
--------------------------------------------------------------------
يوسف پيامبر به روايت راجر يانگ
نسخه آمريكايي يوسف و زليخا
محصول 1995
با بازي مونيكا بلوچي monica bellucci
Dominique Sanda ... Leah
Warren Clarke ... Ednan
Monica Bellucci ... Pharaoh's Wife
Stefano Dionisi ... Pharaoh
Valeria Cavalli ... Asenath
Kelly Miller ... Tamar
Gloria Carlin ... Bilah
Michael Angelis ... Reuben
Vincenzo Nicoli ... Simeon
2 CD
اگر از دوستداران و علاقمندان سريال يوسف پيامبر
اين فيلم بي نظير را از دست ندهيد !
تفاوت تا چه حد...!!!!
![]()
به نظر من نسخه ایرانیش از آمریکایش جذابتره
بله!
ایرانیش قشنگ تره!
ولی روز به روز قشنگ تر شد فیلم!اوایل به دید یه فیلم اشغال میدیدم که حتی زحمت نگاه کردن هم به خودم نمیدادم!آخه خیلی مزخرف بود اوایل!از اون موقع مصطفی زمانی بازی میکنه میبینم فیلم رو!
ای بابا این فیلم که ایرانیش 20000 مرتبه از آمریکایی که زیباتره!!!
به نظر میرسه سریال رفته رفته داره قشنگ تر میشه .جالبه آمار نظر سنجی تاپیک هم تایید کننده این مطلبه .یادمه اوایل 45 درصد به ضعیف بودن این سریال رای داده بودن که این آمار کم کم داره تعدیل میشه.اما از یک مساله نمیشه چشم پوشی کرد . اینکه روی تغیره چهره بازیگرها خوب کار نکردن و آثار گذر زمان روی چهره بعضی بازیگرها بخوبی اعمال نشده.
همزمان با سومين سالگرد تاسيس شبكه جهاني الكوثر، مخاطبان عرب زبان اين شبكه سريالهاي«يوسف پيامبر(ع)» و «صاحبدلان» را به عنوان سريالهاي برتر انتخاب كردند.
در دومين دوره از برگزاري جشنواره اينترنتي كه از طريق سايت اينترنتي شبكه الكوثر به نشانيبرگزار شد، مخاطبان اين شبكه در 16 موضوع برترينهاي الكوثر را انتخاب كردند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنابر اين گزارش، برنامه «مطارحات في العقيده» به عنوان بهترين برنامه مذهبي، «قضيه ساخنه» به عنوان بهترين برنامه سياسي، «مع المشاهدين» به عنوان بهترين برنامه اجتماعي، «الاسره» بهترين برنامه خانواده، «في ضيافته الكوثر» بهترين برنامه شبكه در ماه رمضان، «او مثبت» بهترين برنامه از نظر گرافيك و دكور، «سبيل الرشاد» بهترين مستند، سريال «يوسف پيامبر(ص)» به عنوان بهترين سريال تاريخي و بهترين دوبلاژ، سريال «صاحبدلان» بهترين سريال اجتماعي، «جعفر دهقان» و «كتايون رياحي» به عنوان بهترين بازيگران به خاطر حضور در سريال «يوسف پيامبر(ع)»، «احمد نجف» و «غدير مرتضي» به عنوان بهترين مجريان شبكه و «اسماء باستي» و «بلال الزين» به عنوان بهترين گوينده و خبرنگار شبكه انتخاب شدند.
خب تو اینجا این فیلم تحلیل میشه یا فقط تعداد مخاطب ها رو میشماریم؟
به نظر من هم فقط نقش زلیخاه تو یوسف راجر یانگ بهتر انتخاب شده وگرنه ازبقیه لحاظ چه داستان چه اتخاب بازیگر و صحنه ها و... یوسف ایرانی خیلی بهتره البته فقط مشکلش اینه که یه مقدار شبیه فیلم هندیه
به نظرم باید بجای بازیگر نقش ذلیخا یک بازیگر نو ظهور رو میآوردند
اینطوری جذاب تر میشد
و اینکه دیگه خیلی دارن زیاده روی میکنن !!!
همه دارن بهش احترام میکنن حتی زانی که توی بند بود !!!؟
دیگه تا این حد هم که نبوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)