سلام ، به موقعشــــ اینکـار رو انجـام میــدم
موفق باشیـد !
سلام ، به موقعشــــ اینکـار رو انجـام میــدم
موفق باشیـد !
هیچکسی مشکلی برای اپلود فایلها با ایرانسل پیدا نکرده؟
وی پی ا ن هم کانکت نمیشه؟چرا؟
یاهو مسنجر بعضی وقتا میگیره بعضی وقتا هم نه؟چرا؟
یعنی هیچ راه حلی نیست؟
سلام دوستان
سرعت دانلود همراه اول برای شما چقدر هست؟
من ایرانسل دارم اما سرعت دانلودش از 5 بیشتر نمیشه
با این اوصاف اصلا به صرفه نیست 10000 تومن بدم برای یک ماه بهتره 3000 تومن بدم همراه اول ساعات کم مصرف استفاده کنم
سلام.
من هرکاری می کنم این gprs گوشیم فعال نمیشه . تا حالا 4,5 راه هم امتحان کردم هیچ کدوم جواب ندادن . وقتی ایرانسل اس ام اس رو میفرسته ذخیرش میکنم . اما بعدش که میخوام کانکت شم نمیشه.
چیکارش باید بکنم؟ ممکنه با اپدیت مشکلش حل شه؟
در ضمن گوشیم 5800 هستش
من ایرانسل استفاده میکنم سرعت همیشه بین 20 تا 35 هست ایرانسل هر کی استفاده
کرده سرعت همیشه بالا بوده ولی همراه اول برای من یه بار استفاده کردم سرعت دانلودش
از 3 بیشتر نمیشد در کل ایرانسل سرعتش بهتره تا همراه اول.
جاهای زیادی دیدم دوستان از دزدی ایرانسل میگفتن اما باور نمیکردم تا الان که خودم تجربش کردم سه تا بسته نامحدود پشت هم بعد از سه چهر روز در حالی که 500مگ هم دانلود نکرده بودم پرید کوفتشون بشه انشاله زهر مارشون بشه
سه بسته هم تاییدفعالسازیشون گرفتم اما کوفتش کردن با این پشتیبانی 700 مسخره
هیچی ایران با هیچی هیچ جای دیگه نمی بره افغانستان هم بهتر اینجاست![]()
من از ایرانسل استفاده کردم سرعت از 5 بالاتر نرفت .ولی چطور واسه تو بین 20 تا 35هست؟؟
میدونی دوست عزیز از همه با هم فرق میکنه مثلا همراه اول برای من از 3 بیشتر نمیشه ولی از
بعضی دوستان چند برابره الان برای من ایرانسل همیشه بین همین 25 تا 35 هست دانلودش
بعضی مواقع البته خیلی کم تا 50 هم میره میگم از همه ی نحوه س سرعتشون با هم فرق داره
و دلیلشو نمیدونم.
من از ایرانسل استفاده کردم سرعت از 5 بالاتر نرفت . ولی چطور واسه تو بین 20 تا 35هست؟؟دلیلش کاملا واضح و مشخصهمیدونی دوست عزیز از همه با هم فرق میکنه مثلا همراه اول برای من از 3 بیشتر نمیشه ولی از
بعضی دوستان چند برابره الان برای من ایرانسل همیشه بین همین 25 تا 35 هست دانلودش
بعضی مواقع البته خیلی کم تا 50 هم میره میگم از همه ی نحوه س سرعتشون با هم فرق داره
و دلیلشو نمیدونم.
چون فعلا تو ایران تو تکنولوژی برای اینترنت وجود داره یکیش GPRS هستش که سرعتش در حد دیال آپ هست و یکی هم EDGE که سرعت تا 50 هم می تونه باشه
و حالا سرعت تو منطقه شما به این بستگی داره که اونجا اپراتورها کدوم سرویس رو ارائه بدن GPRS یا EDGE
برای فهمیدنش هم باید به علامتی کنار آنتن گوشی نوشته شده دقت کنید اگه G باشه یعنی تو منطقه شما GPRS وجود داره و حداکثر سرعت دانلودی شما می تونه در حد دیال آپ باشه ولی اگه E نوشته شده باشه یعنی تو منطقه شما EDGE وجود داره و می تونید ازش استفاده کنید
اره مربوط به منطقس من تو انزلی از ایرانسل استفاده میکنم پدرمو در میارهینی فقط اگه مسئله مرگ و زندگی باشه میارزه ازش استفاده کرد ولی خیلی مواقع کمی هم هست که سرعتش خوبه !.ولی رودسر خودمون عین هلو میمونه همیشه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)