تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 151 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط deer
    دوست عزيز اصلا ولش كن من كل بازي رو پاك مي كنم مي رم از يك شركت ديگه بازي مي خرم اينهاي كه من داشتم مال شركت مدرن بود حالا مي رم از يكي ديگه مي خرم موفق باشين
    سلام
    در صورتی که بیش از یه درایو مجازی دارین هم ممکنه بازی اجرا نشه . فقط یه دونه درایو بسازین و ایمیج رو بریزین رو اون درایو بعد دوباری تست کنین من همین امروز این بازی رو نصب کردم واقعا خیلی بازیه قشنگیه

فقط من با حرکاتش مشکل دارم
    حالا یه نفر جوابمو بده لطفا : واسه اینه این بازی رو بازی کنیم حتما باید از جویستیک انالوگ استفاده کنیم؟
    من همین اول بازی رسیدم به یه جایی که باید با پا زدن به دو تا دیوار برم بالا ولی هر کاری میکنم نمیشه و از بالا میوفتم پایین خیلی دیوانه کنندس
    حالا سوالم اینه که اگه از سیو گیم استفاده کنم قسمت های زیادی رو از دست می دم یا فاصله ی سیو گیم ها زیاد نیست با هم؟ امیدوارم گرفته باشین چی میگم ( خودم هم نفهمیدم چی گفتم ولی شما حرفه ای هستین شاید متوجه شین )

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sina88
    سلام
    حالا یه نفر جوابمو بده لطفا : واسه اینه این بازی رو بازی کنیم حتما باید از جویستیک انالوگ استفاده کنیم؟
    من همین اول بازی رسیدم به یه جایی که باید با پا زدن به دو تا دیوار برم بالا ولی هر کاری میکنم نمیشه و از بالا میوفتم پایین خیلی دیوانه کنندس
    حالا سوالم اینه که اگه از سیو گیم استفاده کنم قسمت های زیادی رو از دست می دم یا فاصله ی سیو گیم ها زیاد نیست با هم؟ امیدوارم گرفته باشین چی میگم ( خودم هم نفهمیدم چی گفتم ولی شما حرفه ای هستین شاید متوجه شین )
    1-نه لازم نيست! من كل شاهزاده هاي ايراني رو با كيبورد رفتم.
    2-خوب يه خورده سخته براي كسي كه اولين بارش هست. اما يه خورده بازي كنين عادت مي كنين.
    3- سيوها هم گاهي اوقات به هم نزديك هستن اما بعضي وقتها هم جون آدم در مياد تا برسه به سيو.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

bebakhshid ama type farci jonam dar miyad ta 2 kalame benevisam bebinin beine oun 2 ta divar dar faseleye zamaniye moayan bayad space ro bezai fek konam age khonsardito hefz koni rahat beri:-؟؟

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام
    در صورتی که بیش از یه درایو مجازی دارین هم ممکنه بازی اجرا نشه . فقط یه دونه درایو بسازین و ایمیج رو بریزین رو اون درایو بعد دوباری تست کنین من همین امروز این بازی رو نصب کردم واقعا خیلی بازیه قشنگیه

سينا جان سلام من كاملا ميفهمم چي ميگي چون منم وقتي بازي رو خريدم همين مشكل رو داشتم تا جايي كه پشيمون شدم از خريدنش عصبي شده بودم ميخواستم همه چيز رو خراب كنم من وقتي موس رو ميچرخوندم به يه طرف تصوير بازي برعكس عمل ميكرد مثلا موس رو ميچرخوندم راست تصوير بازي به چپ ميچرخيد
    خلاصه خيلي بد بود تا اينكه تصمم گرفتم گيم پد بخرم
    رفتم گيم پد خريدم شوك دار
    وبازي رو رو گيم پد تنظيم كردم باز هم مشكل داشتم اما كمتر از گذشته ولي با اين حال بازي كردم تا اينكه حسابي حرفه اي شدم بايد بگم كه زياد طولي نكشيد كه كهمن كاملا به بازي با گيم پد مسلط شدم
    سينا جان من فقط از بازي هاي سوم شخص اكشن ماجرايي خوشم مياد بايد بهت بگم بهترين بازيه عمرم رو كردم
    واقعا عالي بو واقعا لذت بردم
    البته تام رايدر هم خيلي خيلي خوب بود
    سينا جان من بهت پيشنهاد ميكنم كه گيم پد بخري قيمتش هم 6000هزار تومانه البته شوك دارش رو ميگم
    من خودم وقتي خريدم دوتا گيم پد خريدم كه جمعا شد 12000هزار تومان و يكيش رو باز كردم ولي يكي ديگه هنوز آكبند وبازش نكردم از تو جعبه اش
    بايد بهت بگم كه تو ميتوني دسته پلي استيشن رو هم بگيري رو كامپيوترت بازي كني ويا تو با 2000 تومان هم ميتوني يه دسته بگيري
    اگه كاري داشتي پي ام بده من كمكت ميكنم ايدي من erfan_lcd هستش تو ياهو من هميشه بجز پنجشنبه جمعه ها آنلاين هستم
    با تشكر عرفان27/06/1385

پروفشنال goblet of fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Future

پيش فرض

دوست عزيز
    من هرچي ايستادم شمشيرش ابي نشد
    منظور من غولي است كه بعد از مرحله ارابه راني توي زمين مسابقه است
    در اونجا يه مسيري است كه ميتوان به سر غوله رسيد
    اما هر چه قدر كه speed kill را مي زنم بي فايده است
    دستگاه من ps2 است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    ببخشيد من گفتم چجوري بايد بكشيش صفه قبلو ببين

پروفشنال goblet of fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Future

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط setare123
    سلام من امروز اي بازيو تموم كردم يه توضيح براي اون غول بي فك دارم با اجازه اقا مهدي
    اونجا 2 تا جايگاه هست وقتي رو يكيش ميري و ميپري زربه اول راحته بعد از اون كليك راست و s رو نيگه دار تا يه فرصت ديگه پيش بياد و يه بار ديگه اينكارو تكرار ميكني ويه چشمش كور ميشه بعد اون جايگاهو خراب ميكنه بعد از جايگاه بعدي اون يكي چشمشو كور ميكني بعد بايد به پاهاش زربه بزني ودر اخر يه بار ديكه اون كارو بكني بعد ميميره اگه بازم نتونستي بري e-mail بزار سيوشو برات بفرستم
    دوست عزيز
    اين هايي كه گفتي براي pc است من ps2 دارم
    اگه ميشه بگي كه كاربرد هر دكمه كه گفتي چيه تا من بفهمم كدا دكمه را بزنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بله امروز ميپرسم ميگم چشم

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط jak_1300
    سينا جان سلام من كاملا ميفهمم چي ميگي چون منم وقتي بازي رو خريدم همين مشكل رو داشتم تا جايي كه پشيمون شدم از خريدنش عصبي شده بودم ميخواستم همه چيز رو خراب كنم من وقتي موس رو ميچرخوندم به يه طرف تصوير بازي برعكس عمل ميكرد مثلا موس رو ميچرخوندم راست تصوير بازي به چپ ميچرخيد
    خلاصه خيلي بد بود تا اينكه تصمم گرفتم گيم پد بخرم
    رفتم گيم پد خريدم شوك دار
    وبازي رو رو گيم پد تنظيم كردم باز هم مشكل داشتم اما كمتر از گذشته ولي با اين حال بازي كردم تا اينكه حسابي حرفه اي شدم بايد بگم كه زياد طولي نكشيد كه كهمن كاملا به بازي با گيم پد مسلط شدم
    سينا جان من فقط از بازي هاي سوم شخص اكشن ماجرايي خوشم مياد بايد بهت بگم بهترين بازيه عمرم رو كردم
    واقعا عالي بو واقعا لذت بردم
    البته تام رايدر هم خيلي خيلي خوب بود
    سينا جان من بهت پيشنهاد ميكنم كه گيم پد بخري قيمتش هم 6000هزار تومانه البته شوك دارش رو ميگم
    من خودم وقتي خريدم دوتا گيم پد خريدم كه جمعا شد 12000هزار تومان و يكيش رو باز كردم ولي يكي ديگه هنوز آكبند وبازش نكردم از تو جعبه اش
    بايد بهت بگم كه تو ميتوني دسته پلي استيشن رو هم بگيري رو كامپيوترت بازي كني ويا تو با 2000 تومان هم ميتوني يه دسته بگيري
    اگه كاري داشتي پي ام بده من كمكت ميكنم ايدي من erfan_lcd هستش تو ياهو من هميشه بجز پنجشنبه جمعه ها آنلاين هستم
    با تشكر عرفان27/06/1385
    مرسی از توجه شما و اقا مهدی موافقم با کیبورد خیلی سخته برا همین گیم پد گرفتم عالیه نمیدونم مر حله ی چندم هستم ولی الان دیگه با حرکاتش اشنا شدم و باید بگم خیلی جالب هستش و خیلی خوب متونم کنترلش کنم وقعا حرکاتی که انجام میده خیلی قشنگه من هم از این جور بازیا خیلی خوشم میاد نمیدونم چرا تا حالا این گیم رو بازی نکردم ( شاید چون شنیده بودم بازی شمشیرریه )
    فقط یه مشکل داره اون هم سیو کردنشه واقعا بده کلی مرحله رد میکنی ولی نمیتونی سیوش کنی از بازی هم نمیتونی خارج شی چون از خارج شی باید دوباره برگردی عقب
    پچی چیزی واسه حل این مشکل نیومده؟ جوری که بتونیم هر جا دلمون خواست بازی رو سیو کنیم نه این که فقط موقع اب خوردنش بشه بازی رو سیو کرد این خیلی بده یه جورایی ادم مجبور میشه بازی رو دامه بده تا برسه به این قسمت و سیوش کنه اگه کار هم داشته باشی یا اگه خوابت بیاد بازم مجبوری بازی رو ادامه بدی تابرسی به این قسمت در غیر این صورت تمام زحماتت به هدر میره نمیدونم شاید هم اشتباه میکنم چون من یه سیو از بازی رو دانلود کردم و وقتی با اون بازی رو لود کردم از یه جایی وسط بازی شروع شد و خوشبختانه درست بعد از همون جایی بود که من گیر کرده بودم ( از بالا میوفتادم پایین و این درست بعد از اون قسمت بود ) اونجا چه جوری بازی رو سیو کرده؟ چون من اون ندیم اون ابخوری رو
    در مورده سیو کردم اگه توضیح بدین ممنون میشم شاید من بلد نیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

9

مرسی از توجه شما و اقا مهدی موافقم با کیبورد خیلی سخته برا همین گیم پد گرفتم عالیه نمیدونم مر حله ی چندم هستم ولی الان دیگه با حرکاتش اشنا شدم و باید بگم خیلی جالب هستش و خیلی خوب متونم کنترلش کنم وقعا حرکاتی که انجام میده خیلی قشنگه من هم از این جور بازیا خیلی خوشم میاد نمیدونم چرا تا حالا این گیم رو بازی نکردم ( شاید چون شنیده بودم بازی شمشیرریه )
    فقط یه مشکل داره اون هم سیو کردنشه واقعا بده کلی مرحله رد میکنی ولی نمیتونی سیوش کنی از بازی هم نمیتونی خارج شی چون از خارج شی باید دوباره برگردی عقب
    پچی چیزی واسه حل این مشکل نیومده؟ جوری که بتونیم هر جا دلمون خواست بازی رو سیو کنیم نه این که فقط موقع اب خوردنش بشه بازی رو سیو کرد این خیلی بده یه جورایی ادم مجبور میشه بازی رو دامه بده تا برسه به این قسمت و سیوش کنه اگه کار هم داشته باشی یا اگه خوابت بیاد بازم مجبوری بازی رو ادامه بدی تابرسی به این قسمت در غیر این صورت تمام زحماتت به هدر میره نمیدونم شاید هم اشتباه میکنم چون من یه سیو از بازی رو دانلود کردم و وقتی با اون بازی رو لود کردم از یه جایی وسط بازی شروع شد و خوشبختانه درست بعد از همون جایی بود که من گیر کرده بودم ( از بالا میوفتادم پایین و این درست بعد از اون قسمت بود ) اونجا چه جوری بازی رو سیو کرده؟ چون من اون ندیم اون ابخوری رو
    در مورده سیو کردم اگه توضیح بدین ممنون میشم شاید من بلد نیستم
    سلام اقا سينا تو اين بازي بعضي جاها بدون خوردن اب ميتوني سيو كني اما جاهاي مهم مثلا بعد از كشتن غولها
    فكر نميكنم برنامه اي براي اينكه وسط بازي سيو كني باشه خوب هر بازيي يه عيبهايي هم داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •