مرسی از توجه شما و اقا مهدی موافقم با کیبورد خیلی سخته برا همین گیم پد گرفتم عالیه نمیدونم مر حله ی چندم هستم ولی الان دیگه با حرکاتش اشنا شدم و باید بگم خیلی جالب هستش و خیلی خوب متونم کنترلش کنم وقعا حرکاتی که انجام میده خیلی قشنگه من هم از این جور بازیا خیلی خوشم میاد نمیدونم چرا تا حالا این گیم رو بازی نکردم ( شاید چون شنیده بودم بازی شمشیرریه )
فقط یه مشکل داره اون هم سیو کردنشه واقعا بده کلی مرحله رد میکنی ولی نمیتونی سیوش کنی از بازی هم نمیتونی خارج شی چون از خارج شی باید دوباره برگردی عقب
پچی چیزی واسه حل این مشکل نیومده؟ جوری که بتونیم هر جا دلمون خواست بازی رو سیو کنیم نه این که فقط موقع اب خوردنش بشه بازی رو سیو کرد این خیلی بده یه جورایی ادم مجبور میشه بازی رو دامه بده تا برسه به این قسمت و سیوش کنه

اگه کار هم داشته باشی یا اگه خوابت بیاد بازم مجبوری بازی رو ادامه بدی تابرسی به این قسمت در غیر این صورت تمام زحماتت به هدر میره

نمیدونم شاید هم اشتباه میکنم چون من یه سیو از بازی رو دانلود کردم و وقتی با اون بازی رو لود کردم از یه جایی وسط بازی شروع شد و خوشبختانه درست بعد از همون جایی بود که من گیر کرده بودم

( از بالا میوفتادم پایین و این درست بعد از اون قسمت بود ) اونجا چه جوری بازی رو سیو کرده؟ چون من اون ندیم اون ابخوری رو
در مورده سیو کردم اگه توضیح بدین ممنون میشم شاید من بلد نیستم