لعنت به این زندگی... من بیچاره که هم پولش رو دارم و هم عشق ماشین رو... ولی چه فایده که خونواده می گن یا ماشین امریکایی رو انتخاب کن یا خونواده... محمد اگه گذرت به اونجا خورد چند تا عکس از اون 73 بگیر من ببینم حسرت بخورم
لعنت به این زندگی... من بیچاره که هم پولش رو دارم و هم عشق ماشین رو... ولی چه فایده که خونواده می گن یا ماشین امریکایی رو انتخاب کن یا خونواده... محمد اگه گذرت به اونجا خورد چند تا عکس از اون 73 بگیر من ببینم حسرت بخورم
بیایید این چلنجر قرمز رو بخرید:
با صاحابش زنگ زدم صحبت کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت 10 چوق!
ای ول چلنجر با این قیمت بابا ای ول 10 تومن.
همون کروکی کمه پولم اگه داشتم میخریدم جون میده کروکش ور باز کنی بری توی خیابونا بگردی.
همین جاس که شخص عادی و سربه زیری مثل من هم هوس دلالی به سرش میزنه
که این ماشینو بخرم ،بازسازیش کنم و 20 تومن بفروشم !!!
راستی برادر مردخسته
این فایربرد که تو عکس شما هست مال یکی از آشناهای منه
ولی چرا ماشینو برعکس زده؟ احیانا ندیدیش یا باهاش صحبت نکردی؟ یا چیز خاصی در موردش ندیدی ؟
تو یه عکس دیگه هم هست،همه ماشینا درست هستن غیر از این.
تو همایش بعدازظهر هم نبود که من باهاش صحبت کنم...
Last edited by taghi_ramzi; 04-05-2009 at 12:36.
شدیدا مشتاقم ببینم آخره این ماجرا چی میشه ؟؟
این جالبه ببینید ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
والا تقی جان این ماشین قبلا خیلی تمیز و عالی بود.. خودت هم دیدی و میدونی.. ولی تو این همایش نمی دونم که چرا به این روز افتاده بود... ماشین تمیزی بود و نیاز به بازسازی مجدد نداشت ولی نمی دونم صاحبش چرا این شکلی کرده بودش.. البته حتما اون بنده خدا هم یه دلایلی واسه خودش داشته.. عکس هاش رو نذاشتم، چون گفتم ممکنه اکثر دوستان خوششون نیاد. ولی الان واست می ذارم ببینی چه شکلی شده.
عکس های ترنز ام:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ترنز ام و یه بلیزر تصادفی اون گوشه پارک کرده بودن.. یه جورایی out of area
متاسفانه من باهاش صحبت نکردم.. موقع اومدن هم ندیدمش !
ادامه عکس های همایش 11 اردیبهشت...
عکس های کرایسلرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس های ایمپالا .. محمد بیا ببین چه خبره...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس های پونتیاک گرند پریکس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس های بیوک ریوریا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کادیلاککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس های پلیموت سواری (مدلشو نمی دونم) و دوج دارتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mard_khasteh; 04-05-2009 at 21:19.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)