اااا حمید چرا برداشتیش؟میخواستم تازه سیوش کنم
اما یه کم جوات بود سیگارمیه دونه از این سیگار برگ با کلاسا میزاشستی واسم
الان این همکار تراشکاری مییاد همهی پستهامون رو زرتی میتراشه!!
اااا حمید چرا برداشتیش؟میخواستم تازه سیوش کنم
اما یه کم جوات بود سیگارمیه دونه از این سیگار برگ با کلاسا میزاشستی واسم
الان این همکار تراشکاری مییاد همهی پستهامون رو زرتی میتراشه!!
برگردیم به بحثکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خوب یکم دلتون رو آب بندازم
اول اینکه توی بازار Uk این گوشی خیلی فروش خوبی داشته و به شدت سونی اریکسون راضی هست.
C905 pushes Sony Ericsson to top
November 17, 2008
New Sony Ericsson C905 sees Sony Ericsson claim UK top spot from Samsung for one week only, with Nokia down in third
Sony Ericsson has topped the weekly sales statistics with a brand share of 28.7 per cent following the launch of its C905.
According to figures published by GfK for week 44 of the year, Samsung hit second with Nokia third.
Sony Ericsson’s share has grown three per cent since the C905’s launch; it is now the second best selling contract phone.
“This is a really good result,” said Sony Ericsson UK and Ireland marketing manager Dave Hilton.
=======================================
حالا 2 تا عکس از خود گوشی:
=======================================
این هم 2 نمونه عکس گرفته شده با گوشی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پست یکی از بچه ها توی پرشین تولز هست:
قیمتای امروز تهران - علاءالدینبا گارانتی سیتادل 1.3 میلیون تومان
C905 با گارانتی 720 ... بدون گارانتی 680 تومان
پ.ن : طرف ( دوستم ) می گفت هر مغازه ای سوال کرده گفتن تو پک C905 مموری 8 گیگ ه !!
توی بحرین هم با کابل TV هست.ایران رو نمیدونم.
Last edited by hamed1297; 20-11-2008 at 00:12.
دوستان من امروز این گوشی رو تو علاءالدین دستم گرفتم اصلا چنگی به دل نمیزنه.
i8510 سامسونگ خودمو با این گوشی مقایسه کردم.در کل i8510 سامسونگ یه چیزه دیگست.(شاید بگید به سامسونگ تعصب داره ولی این رو بگم هیچ تعصبی روی هیچ برندی ندارم) حتی خود مغازه دار میگفت سامسونگ i8510 هم از لحاظ قیافه و هم از لحاظ کارایی خیلی بهتر از c905 هست.
قیمتش هم 685 تومن میگفت.این گوشی باتوجه به اینکه امکانات جالبی توش دیده نمیشه خیلی افت قیمت خواهد داشت.صفحه نمایشش هم 2.4 اینچ هست که سونی اریکسون به نظر من به جای گذاشتن دکمه های الکی باید به ال سی دی گوشی فکر میکرد.حداقل ال سی دی گوشی باید 2.6 اینچ میشد نه اینکه 2.4 اینچ.
در کل این گوشی انطوری که تو عکس قشنگ دیده میشه از نزدیک وقتی ببینید چنگی به دل نمیزنه.
Last edited by ninja3000sh; 20-11-2008 at 00:46.
اتفاقا بر عکس این گوشی از نزدیک واقعا قشنگه و کلا به سلیقه بستگی داره و به نظرم c905 از i8510 قشنگ تره
قیمت جهانی این گوشی 500 دلاره و تا چند هفته دیگه به این قیمت و حتی کمتر هم میرسه که با این قیمت واقعا مناسبه
فقط ال سی و فیلم رداریش ضایست و واقعا 2.4 اینچ برای این گوشی کمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)