خوب حالا بهم بگیدن چجوری فایل های .deb رو با iphonebux نصب کنم ؟
خوب حالا بهم بگیدن چجوری فایل های .deb رو با iphonebux نصب کنم ؟
سلام . چطوری میتونم mms و delivery اس ام اسمو راه بندازم ؟
بعد چرا با اینکه سیدیا نصب شده بازم نمی تونم توی گوشیم نر افزار نصب کنم ؟
به ، چطوری کسری جان؟!خوبی؟!
ممنون بابت قیمت...
ولی آخه چجوری؟!از 860 تا 1200؟شاید این تفاوت قیمت به خاطر حافظه هاشون باشه!
حالا این قیمتا مال کجان؟!رشت دیدی یا تهران؟!
خوب حالا بهم بگیدمن چجوری فایل های .deb رو با iphonebux نصب کنم و ام ام اس رو چطور فعال کنم ؟
ممنون دوست عزيز
نه دوستم اين چيزا رو نداره بايد خودم واسش دانلود كنم
نمي دونم لاك هستش يا فكتوري آنلاك، چون داداش دوستم اونو از انگليس واسش آورده دوستمم زياد وارد نيست و منم از اون بدتر
ممنون ميشم اگه كمك كنيد
سلام ميكم وقتب با app store يه فايلي رو مي خوام دانلود كنم بهم erore شماره ١٠٠٩ ميده ً، واسه جيه ؟!!!!
پیشنهادم اینه که از آخرین ورژن pc suite استفاده کنی.همه چیش کامله و حتی فایل های deb هم به راحتی نصب میشه،حتی از خود cydia هم میشه نرم افزار دانلود و نصب کرد (این قابلیت واسه کسانی خوبه که وایرلس ندارن مثل خود من)
این بدلیل تحریم ایران هستش که اجازه دانلود به آی پی ایران داده نمیشه.باید از یه قیلتر شکن استفاده کنی.
سلام . من گوشیمو جیبریک کردم و سیدیا هم نصب شده مرتب و با iphonebux هم که باز می کنم مینویسه Iphone(Jailed) l
اما نمی تونم هیچ نرم افزاری رو با itunes بریزم توی گوشیم .
erore :
the application "name applacation" was not installed on the iphone becuase an unknown error occurred(0XE8008001)l
این واسه چیه ؟
من با گوشیم از داخل app store که میخوام دانلود کنم eror 1009 میده این واسه چیه ؟
ام ام اس رو چطور میتونم فعال کنم ؟
متاسفانه گوشی که بالا نمیاد! اگه میومد از منوش میشد فهمید! اگر امکانش هست، بگین زنگ بزنه جایی که خریده، بپرسه!
البته الان هم میتونم بگم چی کار کنه تا درست بشه، اما ممکنه گوشیش آنتن نداشته باشه، که برای اونکار، باید یه سری عملیات دیگه انجام بده! اگه شما از بابت unlock بودن یا نبودن مطمئا بشین، میتونیم با تجهیزات کاملا کار رو شروع کنیم
از تهران تا رشت!
ببین، گوشی تاپ، همینه! به خدا دو هفته پیش رفته بودم تهران، از طبقه اول شروع کردم به قیمت کردن HD2!
از 740 قیمت گرفتم، تا 1200!!! باورت میشه؟! تو یه پاساژ، این همه اختلاف قیمت!
740 - 760 - 850 الا آخر، همه جورش بود!
همین موبایل فروشی کسری، که مال دوست خودم ( کسری) هست، میده 1250! من گوشی خودم رو از اون گرفتم، 3G Unlock factory هست، بعد همین گوشی رو که این میده 1250، گلسار دوستام قیمت کردن 1200! یعنی از سر شهر تا اونور، 50 تومن اختلاف قیمت! شاید تو یک میلیون، 50 تومن عددی نباشه، اما فکر کن با 50 تومن چقدر وسایل جانبی میشه واسه همین گوشی خرید!
یا همون HD2 رو، فقط یک نفر تو رشت میاره! اون تموم کرده بود، ما میرفتیم جایه دیگه، اونا همه زنگ میزدن به این ( این تیکش خیلی خنده داره! ) بعد این پای تلفن میگفت مثلا یه هفته دیگه 4تا میارم، 800 میدم بهتون، اینا میگفتن: من الان زنگ زدم نمایندگی، گفتن که همه ی گوشی های HD2 دوربینشون مشکل داره، شرکت داره جمع میکنه، درستش میکنه، دوباره تو بازار پخش میکنه!آخه چرا دروغ میگی؟!!!!!!
بعد میرفتیم مغازه همون مرده، به اینا فوحش میدادیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)