منم چون عکسی ندیدم از تو تشکر کردم![]()
منم چون عکسی ندیدم از تو تشکر کردم![]()
منم این تو.......فکر می کردم فقط منم.......
موبنا- 12/06/87
جدیدترین گوشی سامسونگ موسوم به i900 Omnia که به عنوان رقیب آیفون نام گرفته است تا یک ماه آتی در بازار تلفن همراه تهران عرضه می شود.
"سید علیرضا جوادی" مدیرفروش شرکت پارس مایکروتل عرضه کننده رسمی گوشی های سامسونگ گفت: این مدل از برند سامسونگ قرار است برای اولین بار در بازار تلفن همراه کشور با گارانتی رسمی این شرکت توزیع شود.
وی افزود: این گوشی به دلیل شکل ظاهری و حافظه بالای 8 و 16 گیگابایتی به عنوان رقیب 3G آیفون نام گرفته است.
جوادی با اشاره به قیمت نهایی این گوشی خاطر نشان کرد: به دلیل امکانات بالای این گوشی قطعا قیمت آن بالای پنج میلیون ریال خواهد بود.
گوشی i900 Omnia که در ماه ژوئن سال جاری میلادی به بازار جهانی تلفن همراه معرفی شده است دارای ویندوز موبایل 1/6 و صفحه نمایش 3/2 اینچی است.
در همین حال این مدل سامسونگ به دوربین عکاسی و فیلمبرداری پنج مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک مجهز است.
همچنین گوشی i900 سامسونگ دارای ضخامت 5/12 میلیمتری، Wi-Fi، پورت USB، رادیو FM و بلوتوث استریو است.
حافظه داخلی هشت گیگابایتی این گوشی توسط کارت حافظه microSD TransFlash تا 16 گیگابایت ارتقا می یابد.
مدل فوق که بر باندهای فرکانسی GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 کار می کند با تک رنگ نقره ای تولید خواهد شد.
پیش بینی می شود این گوشی از زمان عرضه در بازار تلفن همراه به دلیل ظاهر شیک و امکانات مناسب مورد استقبال اکثر متقاضیان این برند قرار گیرد.
امیر جون یک اشتباه تایپی داشتی 2/3 اینچ نه 3/2 این با این خاطر این مدلی شد چون داری فارسی تایپ می کنی..........ممنون............من نمی تونم زیاد صبر کنم.........چون خریدنش به خطر می افته........
من به این مورد دقت نکرده بودم......................تو فیلمش می بینم.................
اون موقع که می گفتند جی 810 رقیب ان 96 . طرفداران نوکیا اعتراض میکردن ولی الان هم خیلی زور که اینو نوشته ! آخه آی فون وقتی یه فیلم برداری نمیکنه و بلوتوث هم نمیفرسته به نظر من که رقیب 1100 هستش . مفتی هم این گوشی رو بدن قبول نمیکنم !جدیدترین گوشی سامسونگ موسوم به i900 Omnia که به عنوان رقیب آیفون نام گرفته است
اسپیکر مستقل نداره و مثل خیلی از گوشی های دیگه سامسونگ از بلندگوی گوشی استفاده میکنه و ولومش رو زیاد میکنه. یه علتی که از لحاظ قدرت صدا مثل نوکیا و سونی بالا نیست هم همینه.
از من میپرسی بهتر هم هست ، موبایل گفتن نه بلندگو بوغی!!!
اگه می خواست بلنگو جدا بذاره ابعاد گوشی خیلی بزرگ تر می شد و هنر اصلی سامسونگ تو ساخت این گوشی کوچیک بودنش با این همه امکاناتشه.
پس بهمین دلیل گوشی های سامسونگ صدای تیزی دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)