روی auto tune کلیک کن و چند دقیقه صبر کن تا تموم بشه.البته موقع این کار من بهت پیشنهاد می کنم که هیچ کاری با سیستم انجام ندی
روی auto tune کلیک کن و چند دقیقه صبر کن تا تموم بشه.البته موقع این کار من بهت پیشنهاد می کنم که هیچ کاری با سیستم انجام ندی
Last edited by davoodf; 20-09-2008 at 17:38.
آها اینو میگی ! من فک کردم اسوس یه برنامه ی جدا داره ....روی auto tune کلیک کن و چند دقیقه صبر کن تا تموم بشه.البته موقع این کار من بهت پیشنهاد می کنم که هیچ کاری با سیستم انجام ندی
خب میگفتی داری کاتالیست رو میگی !
دوستان الان دوباره از auto tune استفاده کردم و این هم نتایج:
خدایی فقط ای ول بهati
memory width کارت gtx 280 از این کمتره!مال gtx 280 141.7 gb هست در حالی که مال من شده 152.3gb!!!!!
خدایی دیگه هیچ حرفی برای گفتن ندارم جز اینکه انویدیا باید کاسه کوزش رو جمع کنه همین!![]()
عجـــب !!!
دما چند میشه موقع بازی کردن ?؟
اون Bandwidth از طریق یک سری محاسبات بدست میاد و فقط یک عددهالبته خب بالا بردنش ضرری نداره
Performance + Stability اش رو باید توی بازی ها و تست ها سنجید.![]()
دما در حالت معمولی وقتی که هیچ کاری انجام نمیدم از 55 بالا نمیره و توی بازی هم از 74 بالاتر نمیره.توی بازی lost planet colonies تست کردم با اخرین تنظیمات گرافیکی توی performance test دما از 74 بالاتر نرفت.
خوب فقط یک عدد باشه ولی هر چی باشه اون مقدار از مقدار قدرتمندین کارت انویدیا بیشتره.اون Bandwidth از طریق یک سری محاسبات بدست میاد و فقط یک عدده البته خب بالا بردنش ضرری نداره
Performance + Stability اش رو باید توی بازی ها و تست ها سنجید.
افزایش performance توی بازی ها هم وجود داشته.
این هم دو تا عکس که حرف من رو تایید می کنن.
lost planet colonies
قبل از اور کلاک کارت:
بعد از اور کلاک کارت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اور میشه
اما به بهتره مموری هاتو بالای 1100 نبری چون دی دی آر 5 است بالابردن مثلاً 50 مگاهرتز فرکانس برابر 200 مگاهرتز افیشینسی است
سعی کن جی پی یو رو با ریواتیونر اور کنی و مموری هارو روی 1000 یا 1050 بیشتر نگذاری...
مموری یه مقدار خطرناکه اور کردنش
اور کردن جی پی یو هم بیشتر تاثیر داره تو این کارت تا مموری
موفق باشی
4870 داری؟!دما در حالت معمولی وقتی که هیچ کاری انجام نمیدم از 55 بالا نمیره و توی بازی هم از 74 بالاتر نمیره.توی بازی lost planet colonies تست کردم با اخرین تنظیمات گرافیکی توی performance test دما از 74 بالاتر نرفت.
اره 4870 هست.یه فن کوچیک هم درست رو در روی فن کارت گرافیک گذاشتم.یه طرف کیس هم باز گذاشتم اون طرفی که فن هست تا داخل کیس بهتر خنک بشه و هوا رد و بدل بشه.4870 داری؟!
Last edited by davoodf; 20-09-2008 at 20:35.
پس میگم چون دمای کارت من خیلی بیشتر از ایناست!اره.یه فن کوچیک هم درست رو در روی فن کارت گرافیک گذاشتم.یه طرف کیس هم باز گذاشتم اون طرفی که فن هست تا داخل کیس بهتر خنک بشه و هوا رد و بدل بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)