به نظر من يه سري هم به
avs firewall
بزنيد بد نيست
به نظر من يه سري هم به
avs firewall
بزنيد بد نيست
دوستان لطف کنین راهنمایی کنین که بگین کدام فایروال آنتی ویروس از همه بهتر و قوی تره؟
---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------
با این حساب فایروال کومودو از همه بهتره؟
دوستان کسی نبود بگه؟
اینجا هم یه سر بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک اصلی این صفحه رو میخوام
سلاملینک اصلی این صفحه رو میخوام
بفرمایید لینک زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیر جان بهترین اینترنت سکوریتی ها رو کاسپر و کومودو دارند که از هر دو نظر قدرتمند هستند اما با ترکیب های دیگه هم میتونیدوستان لطف کنین راهنمایی کنین که بگین کدام فایروال آنتی ویروس از همه بهتر و قوی تره؟
امنیت نسبتا خوبی رو داشته باشید ، البته کاسپر و کومودو رو باید یه چند وقتی براشون وقت بزاری تا کانفیگ حرفه ای اونها رو یاد بگیری
من الان چند وقتی هستش که از کاسپر استفاده میکنم اما هنوز فرصت کار کردن باهاش رو نداشتم ولی انشااله در آینده نزدیک تصمیم
به چنین کاری رو دارم
ضمنا دوستان لطف کردن و تنظیمات این دو محصول رو توضیح دادن ، اگه خودت داری که چه بهتر و در غیر این صورت برای کومودو در پست
دوم تاپیکش موجوده و برای کاسپر هم به آدرس زیر مراجعه بفرمایید
فایل pdf ش هم موجوده اگه خواستید بفرمایید تا آپ کنم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تستهای جدید بر روی ورژنهای جدید از شرکتهای مختلف تولید کننده محصولات فایروال و اینترنت سکیوریتی
البته این تستها تو هفته های آینده هم ادامه خواهد داشت و احتمالا هفته بعد نرم افزارهای بیشتری تست بشن.
از موارد جدید میشه به بهبود عملکرد یک درصدی محصولات شرکت کاسپر اشاره کرد.
همچنین ورود malware defender به سطح عالی.
و نتایج دیگه که تو سایت matousec.com میشه پیدا کرد.
با توجه به نتایج ، شرکت comodo همچنان در صدر هست.
و محصولات دیگر که با اختلاف اندک یا قابل توجه از صدر قرار گرفتن.
نکته مهم اینه که ممکنه در آینده تستهای جدیدتر هم به این قسمت اضافه شن.مثل کی لوگرها و اسکرین لوگر های جدید با متدهای جدیدتر نفوذ به سیستم.
![]()
دوستان تست جدید نیومده؟
کدام بهتره؟
فایروال کومودو همه جا میگن که خوبه.ولی من نصب کردم ولی ویروس شناسیش بسیار خوب نبود.آیا واسه ویروس شناسیش تنظیمات میخواد که بهتر کار کنه؟
سلام
من آنتی ویروس مایکرو سافت رو استفاده می کنم... چه فایر والی باهاش سازگاری داره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)