تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 196 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه amir_motevaledemeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    M.B.C

پيش فرض

سلام
    من ه نوت بوک با 512 رم و cpu 2.0 دارم.
    در خانه تقریبا همیشه به adsl 256 وصلم و هر از گاهی flash ام به شدت در دانشگاه ویروسی میشه.
    با این توضیحات به نظرتون چی خوبه نصب کنم؟
    بک سالی هست که nod32 2.7دارم و از نظر update حداقل راضی بودم و الان دارم ESET Antivirus Business Edition 3.0.645 را دانلود می کنم.
    نظرتون چیه؟
    در یک کلام حرف نداره
    مقام اول توی بکار بردن کمترین بهره از سخت افزار
    مقام اول در دانلود سریع آپدیتها
    مقام اول در شناخت ویروسهای شناخته شده و ناشناس %100
    مقام اول در کاربرد آسان از نرم افزار
    من از ESET NOD32 Antivirus3.0.642.0 استفاده میکنم راضی راضیم هیچ ویروسی هم به خوش تا حالا اجازه ورود از این گارد بزرگ آنتی رو به خودش نداده
    به نظر من همین آنتی رو تا آخر بچسب ولش نکن

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من ه نوت بوک با 512 رم و cpu 2.0 دارم.
    در خانه تقریبا همیشه به adsl 256 وصلم و هر از گاهی flash ام به شدت در دانشگاه ویروسی میشه.
    با این توضیحات به نظرتون چی خوبه نصب کنم؟
    بک سالی هست که nod32 2.7دارم و از نظر update حداقل راضی بودم و الان دارم ESET Antivirus Business Edition 3.0.645 را دانلود می کنم.
    نظرتون چیه؟
    با سلام
    با توجه به اینکه شما مجددا اقدام به دانلود نود32 کردید نشون می ده از این آنتی ویروس تو این مدت راضی بودید
    اگه به این صورته باید بگم نسخه 2.70.39 که آخرین نسخه شماره 2 بود یکی از بهترین ورژن های این انتی ویروس است و
    متاسفانه نسخه های جدید یعنی نسخه های 3 گاهی روی بعضی سیستم ها با بعضی از برنامه ها تداخل داره و مصرف
    سی پی یو رو به شدت زیاد می کنه و گاهی کارکرد سیستم رو مختل می کنه
    اگه با همین ورژن فعلی مشکلی ندارید و بدون دردسر و مرتب می تونید آپدیتش کنید نیازی به تعویضش ندارید
    البته نسخه 3 تنظیمات پیش فرض بهتری نسبت به نسخه 2 داره بنابراین اگه از نسخه 2 استفاده می کنید به تاپیک تنظیمات مراجعه کنید و تنظیمات رو انجام بدید و البته برای نسخه 3 هم تنظیمات رو می تونید تو همون تاپیک ببینید
    اما در مورد نسخه 3 ای که دارید دانلود می کنید نسخه ای که گفتید نسخه ای نیست که از طرف سایت معرفی شده باشه
    فعلا آخرین نسخه که رسما منتشر شده 3.0.642 است پس بهتره این ورژن اونم نسخه home رو دانلود کنید از این آدرس

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و با این سریال ها
    کد:
    این پست ها رو هم ببینید

کد:
    کد:

داره خودمونی میشه amir_motevaledemeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    M.B.C

پيش فرض

با سلام
    با توجه به اینکه شما مجددا اقدام به دانلود نود32 کردید نشون می ده از این آنتی ویروس تو این مدت راضی بودید
    اگه به این صورته باید بگم نسخه 2.70.39 که آخرین نسخه شماره 2 بود یکی از بهترین ورژن های این انتی ویروس است و
    متاسفانه نسخه های جدید یعنی نسخه های 3 گاهی روی بعضی سیستم ها با بعضی از برنامه ها تداخل داره و مصرف
    سی پی یو رو به شدت زیاد می کنه و گاهی کارکرد سیستم رو مختل می کنه
    اگه با همین ورژن فعلی مشکلی ندارید و بدون دردسر و مرتب می تونید آپدیتش کنید نیازی به تعویضش ندارید
    البته نسخه 3 تنظیمات پیش فرض بهتری نسبت به نسخه 2 داره بنابراین اگه از نسخه 2 استفاده می کنید به تاپیک تنظیمات مراجعه کنید و تنظیمات رو انجام بدید و البته برای نسخه 3 هم تنظیمات رو می تونید تو همون تاپیک ببینید
    اما در مورد نسخه 3 ای که دارید دانلود می کنید نسخه ای که گفتید نسخه ای نیست که از طرف سایت معرفی شده باشه
    فعلا آخرین نسخه که رسما منتشر شده 3.0.642 است پس بهتره این ورژن اونم نسخه home رو دانلود کنید از این آدرس

کد:
    و با این سریال ها
    کد:
    این پست ها رو هم ببینید

کد:
    کد:
    من که هیچ مشکلی توی این 2-3 سالی که ازش استفاده میکردم رو ندارم
    حالا نمی دونم که جریان این Cpu که شما گفتید چیه!!!!
    اما nod32 و Kasper رقابتشون واسه کاربرا تنگاتنگ من قبل nod از kasper استفاده میکردم خوب بود سیستم رو کند نمی کرد اما یک چیزش بد بود اونم وقتی cd داخل cd rom میگذاشتی سرچش میکرد که چند دقیقه ای طول میکشید البته میشد تنظیمش کرد که اینکارو نکنه اما انگار nod خیلی سبک تر از Kasper بود
    اما نه اینوری نه اون وری تایید شده که Bit از همشون بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من این نسخه 3.0.645.0 را دانلود کردم و به نظر کوچولوی آرومی میاد،ظاهرش همخیلی ناز شده و فعلا با چیزی تداخل نداشته.
    برگردم به همون 2.70.39؟
    در ضمن دلیل این که از kasper و bit یک سال پیش شیفت کردم به نود32 مشکل کرک اون ها بود ولی پشیمون نیستم،راستی اون مشکل ها حل شده؟

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

مقام اول در دانلود سریع آپدیتها
    Eset انتی ویروس خوبیه و هوش مصنوعی فوق العاده ای داره
    اما در مورد اپدیت هیچ انتی ویروسی مثل Kaspersky نیست
    یکی از دلایل شهرت Kaspersky همین اپدیت های سریع هست.
    روزهایی بوده که من 4 بار این انتی ویروس رو اپدیت کردم.
    از نظر اپدیت Kaspersky فوق العاده هست و رقیبی نداره.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من که هیچ مشکلی توی این 2-3 سالی که ازش استفاده میکردم رو ندارم
    حالا نمی دونم که جریان این Cpu که شما گفتید چیه!!!!
    اما nod32 و Kasper رقابتشون واسه کاربرا تنگاتنگ من قبل nod از kasper استفاده میکردم خوب بود سیستم رو کند نمی کرد اما یک چیزش بد بود اونم وقتی cd داخل cd rom میگذاشتی سرچش میکرد که چند دقیقه ای طول میکشید البته میشد تنظیمش کرد که اینکارو نکنه اما انگار nod خیلی سبک تر از Kasper بود
    اما نه اینوری نه اون وری تایید شده که Bit از همشون بهتره
    با سلام
    مشکل ناسازگاری نود32 با بعضی از نرم افزار ها و برنامه های امنیتی تو بعضی سیستم ها رخ می ده البته در ورژن جدید (3) نه در ورژن قدیمی تر (2) که شما در این مدت ازش استفاده می کردید.
    در مورد سرچ سی دی رام که فرمودید این خاصیت real time تمام آنتی ویروس ها است و بسیار هم ضروری و مفیده
    بله نود32 یکی از سبک ترین و سریعترین آنتی ویروس های حال حاضر است.
    در مورد خوب و بد بودن bit و nod و ... گفتنی ها گفته شده و بهترین تاپیک برای این امر همین تاپیک و مقایسه هایی است که مرتب گذاشته می شه نمودار ها و آمار های سایت های معتبر بهتر از از هر چیز گویای همه چیز است
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من این نسخه 3.0.645.0 را دانلود کردم و به نظر کوچولوی آرومی میاد،ظاهرش همخیلی ناز شده و فعلا با چیزی تداخل نداشته.
    برگردم به همون 2.70.39؟
    در ضمن دلیل این که از kasper و bit یک سال پیش شیفت کردم به نود32 مشکل کرک اون ها بود ولی پشیمون نیستم،راستی اون مشکل ها حل شده؟
    با سلام
    نه دوست عزیز اگه سیستم شما با ورژن 3 مشکلی نداره لزوی به عوض کردن اون نیست این امر رو با توجه به شکایات زیادی که کاربران از مصرف بالای cpu خود در ورژن 3 کردند من گفتم اما همه این مشکل رو ندارند
    البته چه از ورژن 2 و چه از ورژن 3 استفاده می کنید به تاپیک بهترین تنظیمات برای نود32 (صفحه اول) مراجعه کنید و تنظیمات رو برای بهتر کار کردن محصول خود انجام دهید
    در مورد بیت دفندر و کسپر سکی باید بگم الان که سایت بیت دفندر در حال دادن سریال 6 ماهه رایگان است اما در حال عادی بله کاربران گاهی با آپدیتش دچار مشکل می شوند
    در مورد کسپر وضعیت تا حدودی بهتر است و رجیستر کی هایی که دوستان مرتب می ذارن تا حدود زیادی مشکل آپدیت رو حل کرده
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Eset انتی ویروس خوبیه و هوش مصنوعی فوق العاده ای داره
    اما در مورد اپدیت هیچ انتی ویروسی مثل Kaspersky نیست
    یکی از دلایل شهرت Kaspersky همین اپدیت های سریع هست.
    روزهایی بوده که من 4 بار این انتی ویروس رو اپدیت کردم.
    از نظر اپدیت Kaspersky فوق العاده هست و رقیبی نداره.
    با سلام
    کاملا حرف شما صحیح است.
    کسپرسکی در آپدیت محصولات خود یکی از بهترین ها ست و سرعت عکس العمل اون در برابر ویروس های جدید بسیار مناسب است.
    البته این رو هم در نظر بگیرید یکی از ویژگی های منحصر بفرد نود32 - هوش مصنوعی بسیار خوب اون است طوری که نزدیک به 70 درصد ویروس های جدید رو که در دیتا بیسش نیست رو از روی عملکردش می شناسه این رقم در مورد کسپر در بهترین حالت 40 در صد بوده
    اما آپدیت سریع و به موقع آنتی ویروس بسیار لازمه و تا حدودی ضعف هوش مصنوعی انتی ویروس ها رو پوشش می ده
    هر چند که راهکار هوش مصنوعی واقعا راهکار آینده شرکت های امنیتی در برابر حجم بسیار زیاد برنامه های مخرب است. حتی بسیاری از کارشناسان امنیتی انتی ویروس هایی که فقط بر اساس دستا بیس به شناسایی ویروس ها اقدام می کنند رو آنتی ویروس های مرده می دونن.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سایت ویروس بولتن نتایج جددترین تست مربوط به اوریل 2008 رو اعلام کرد.
    مقر اصلی این مرکز در انگلستان است و هر دو ماه یک بار یک شماره ژورنال به نام virus bolitan منتشر می کنه
    این مرکز الگو های تست خود را از مرکز wildlist به نشانی
    کد:
    می گیرد. wildlist مرکز مستقل دیگری است که کار ان جمع آوری ویروس هایی است که در دنیای کامپیوتر به عنوان ویروس خطرناک شناخته شده اند.
    اگر آنتی ویروسی بتواند صد در صد ویروس های in the wild که هم خطرناک هستند و هم به طور گسترده در جهتن پخش شده اند را بگیرد نشان VB100 می گیرد. بری انکه آنتی ویروسی این نشان را بگیرد علاوه بر شناسایی تمام فایل های آلوده نباید تشخیص اشتباهی هم داشته باشد یعنی نباید فایل سالمی رو اشتباها آلوده اعلام کنه
    (( این سایت و تست اون از اعتبار خوبی در دنیای آنتی ویروس ها بر خوردار است - هر چند ایراداتی بر آن وارد است))
    و این هم نتایج جدیدترین آزمون

اگه نباشه جاش خالی می مونه toadstool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

Nine جان ممنون بابت زحمتی که کشیدی
    ولی این نتایجی که شما گذاشتی مربوط به Windows Vista SP1 Business Edition هست نه XP
    آخرین تست مربوط به XP برمیگرده به June 2007

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •