تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 141 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    دوستان من نسخه ی Total رو نصب کردم اونم 2009 خیلی هم خوبه منتها هر چند وقت یک بار بی دلیل اکسپایرد میشه!
    درحالی که نوشته 1059 روز مثلا فردای اون روز از بین میره!

راهنمایی کنید ممنون میشم.

بعضی فایل ها رو هم که به عنوان ویروس میشناسه نه قزنطینه میکنه نه پاک سازی چه کنم؟

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

من هم همین مشکل و پیدا کردم و هرچی تو تنظیمات گشتم چیزی مبنی بر delete کردن فایل نبود

ظاهرا کسی هم علت و نمیدونه

خداکنه فایلهای مهم تری رو پاک نکنه
    سلام.
    احتمالا گزینه Clean در صورت عدم توانایی در پاکسازی ویروس فایل آلوده را حذف میکنه.
    به همین خاطر گزینه Delete نداره.

3. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.
    احتمالا گزینه Clean در صورت عدم توانایی در پاکسازی ویروس فایل آلوده را حذف میکنه.
    به همین خاطر گزینه Delete نداره.
    سلام.ممنون از توجهتون

البته گزینه clean نداره!
    First actionisinfect File
    Second action:Move file to quarantine

یعنی اگه نتونست از ویروس پاکش کنه باید به قرنطینه منتقلش کنه نه اینکه پاکش کنه

حالا چرا پاک میکنه سر خود...؟!

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام.ممنون از توجهتون

البته گزینه clean نداره!

خب دوست عزیز قرنتینه یعنی همین دیگه.

در همه آنتی ویروسها قرنتینه به این صورته که فایل آلوده را از مسیر اصلی که در آنجا قرار دارد به داخل پوشه محافظت
    شده توسط آنتی ویروس انتقال میدهد. در زمان انتقال دادن فایل به قرنتینه(پوشه محافظت شده) بعضی آنتی
    ویروسها فقط پسوند فایل را به پسوندی که توسط هر آنتی ویروس تعیین میشه تغییر میدهند تا حتی در صورت
    غیر فعال شدن آنتی ویروس فایل آلوده نتونه فعال بشه.

اما بعضی آنتی ویروسها هم پسوند فایل را تغییر میدند و هم خود فایل را به 2 یا 3 قسمت تکه تکه میکنند. تا
    جایی که یادم باشه آنتی ویروس بیت دفندر هم از شیوه تکه تکه کردن فایل های آلوده استفاده میکنه.

بطور مثال من یک فایل PDF که در اصل یک E-Book است دانلود کردم. این فایل یک Exploit بود بنابراین آنتی ویروس
    من اون رو به قرنتینه فرستاد. اما از سیستم من پاک نشده. بلکه اون فایل به پوشه محافظت شده فرستاده شده
    و به صورت غیر فعال در آنجا نگهداری میشه.

بعد از قرنتینه شدن...

همانطور که میبینید آنتی ویروس Antivir پسوند فایل های آلوده را پس از فرستادن به قرنتینه به qua. تغییر میده.

اما ...

اگر روزی به هر دلیلی کسی بخواد فایل PDF و فایل EXE را که توسط Antivir (اکثر آنتی ویروسها) قرنتینه شده
    دوباره قابل استفاده بکنه راحت میتونه اون به مسیر اصلی که قبلا آنجا قرار داشته برگردونه.

پس همانطور که میبینید قرنتینه کردن یک فایل آلوده به معنی پاک کردن کامل اون از سیستم نیست. پاک کردن
    یک فایل از سیستم توسط آنتی ویروسها در اکثر مواقع با گزینه DELETE کامل پاک میشوند نه با قرنتینه کردن.

اما ...

اگر منظور شما نه قرنتینه کردن باشه و نه Delete کردن و بخواهید که فقط جلوی فعالیت اون ویروس را بگیرید در
    اون صورت شما باید دنبال قسمتی به اسم Deny Access باشید. این گزینه در آنتی ویروس بیت دفندر وجود
    داره اما چون من این آنتی ویروس را بصورت نصب شده ندارم مجبور شدم این قسمت را توسط آنتی ویروس
    Antivir بهتون نشون بدم. این قسمت در اکثر آنتی ویروسها وجود داره و یکی از تنظیمات پیش فرض و مهم یک
    آنتی ویروس در هنگام پیدا کردن یک فایل آلوده است.

حالا اگر شما میخواهید که در هنگام پیدا کردن یک فایل آلوده توسط بیت دفندر پاک نشه باید تنظیمات قسمت
    گارد آنتی ویروس را از حالت اتوماتیک در بیارید و طوری تعیین کنید که به شما پیغام بده و تصمیم نهایی را در
    مورد آن فایل خودتون بگیرید.

اما ...

اگر تنظیمات قسمت گارد آنتی ویروس فقط بر روی Deny Access باشه و هیچ عمل دیگه ای صورت نگیره برای
    امنیت سیستم ممکنه مشکل ساز باشه. بعضی آنتی ویروسها حتی آنتی ویروسهای معروف هنوزم که هنوزه
    مشکل Startup را دارند. به این صورت که وقتی کامپیوتر روشن میشه و به صفحه Welcome میرسه این آنتی
    ویروسها فعال نیستند و اگر ویروسی و یا تروجانی قصد کشتن پروسه های آن آنتی ویروس را داشته باشه
    خیلی راحت از فعال شدن آن آنتی ویروس جلوگیری میکنه.

دقت کنید که من در اینجا بحث Self-Protection را نمیکنم. در اینجا منظور من فعال شدن ویروسها و تروجانها قبل
    از فعال شدن آنتی ویروسها در هنگام روشن شدن کامیوتر و یا استارت آپ است. پس زمانی که آنتی ویروس
    فعال نشده حتی با داشتن بهترین Self-Protection هم توسط این نوع ویروسها میتونه غیر فعال بشه.

Self-Protection در عمل بعد از فعال شدن آنتی ویروس میتونه تاثیر و محافظت خودش رو نشون بده.

حالا اگر شما تنظیمات آنتی ویروستون را فقط بر روی Deny Access (قطع دسترسی) بزارید در واقع یک لایه از
    امنیت سیستمتون را کمتر کردید.

موفق باشید.

6. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب دوست عزیز قرنتینه یعنی همین دیگه.

در همه آنتی ویروسها قرنتینه به این صورته که فایل آلوده را از مسیر اصلی که در آنجا قرار دارد به داخل پوشه محافظت
    شده توسط آنتی ویروس انتقال میدهد. در زمان انتقال دادن فایل به قرنتینه(پوشه محافظت شده) بعضی آنتی
    ویروسها فقط پسوند فایل را به پسوندی که توسط هر آنتی ویروس تعیین میشه تغییر میدهند تا حتی در صورت
    غیر فعال شدن آنتی ویروس فایل آلوده نتونه فعال بشه.

اما بعضی آنتی ویروسها هم پسوند فایل را تغییر میدند و هم خود فایل را به 2 یا 3 قسمت تکه تکه میکنند. تا
    جایی که یادم باشه آنتی ویروس بیت دفندر هم از شیوه تکه تکه کردن فایل های آلوده استفاده میکنه.

بطور مثال من یک فایل PDF که در اصل یک E-Book است دانلود کردم. این فایل یک Exploit بود بنابراین آنتی ویروس
    من اون رو به قرنتینه فرستاد. اما از سیستم من پاک نشده. بلکه اون فایل به پوشه محافظت شده فرستاده شده
    و به صورت غیر فعال در آنجا نگهداری میشه.

بعد از قرنتینه شدن...

همانطور که میبینید آنتی ویروس Antivir پسوند فایل های آلوده را پس از فرستادن به قرنتینه به qua. تغییر میده.

اما ...

اگر روزی به هر دلیلی کسی بخواد فایل PDF و فایل EXE را که توسط Antivir (اکثر آنتی ویروسها) قرنتینه شده
    دوباره قابل استفاده بکنه راحت میتونه اون به مسیر اصلی که قبلا آنجا قرار داشته برگردونه.

پس همانطور که میبینید قرنتینه کردن یک فایل آلوده به معنی پاک کردن کامل اون از سیستم نیست. پاک کردن
    یک فایل از سیستم توسط آنتی ویروسها در اکثر مواقع با گزینه DELETE کامل پاک میشوند نه با قرنتینه کردن.

اما ...

اگر منظور شما نه قرنتینه کردن باشه و نه Delete کردن و بخواهید که فقط جلوی فعالیت اون ویروس را بگیرید در
    اون صورت شما باید دنبال قسمتی به اسم Deny Access باشید. این گزینه در آنتی ویروس بیت دفندر وجود
    داره اما چون من این آنتی ویروس را بصورت نصب شده ندارم مجبور شدم این قسمت را توسط آنتی ویروس
    Antivir بهتون نشون بدم. این قسمت در اکثر آنتی ویروسها وجود داره و یکی از تنظیمات پیش فرض و مهم یک
    آنتی ویروس در هنگام پیدا کردن یک فایل آلوده است.

حالا اگر شما میخواهید که در هنگام پیدا کردن یک فایل آلوده توسط بیت دفندر پاک نشه باید تنظیمات قسمت
    گارد آنتی ویروس را از حالت اتوماتیک در بیارید و طوری تعیین کنید که به شما پیغام بده و تصمیم نهایی را در
    مورد آن فایل خودتون بگیرید.

اما ...

اگر تنظیمات قسمت گارد آنتی ویروس فقط بر روی Deny Access باشه و هیچ عمل دیگه ای صورت نگیره برای
    امنیت سیستم ممکنه مشکل ساز باشه. بعضی آنتی ویروسها حتی آنتی ویروسهای معروف هنوزم که هنوزه
    مشکل Startup را دارند. به این صورت که وقتی کامپیوتر روشن میشه و به صفحه Welcome میرسه این آنتی
    ویروسها فعال نیستند و اگر ویروسی و یا تروجانی قصد کشتن پروسه های آن آنتی ویروس را داشته باشه
    خیلی راحت از فعال شدن آن آنتی ویروس جلوگیری میکنه.

دقت کنید که من در اینجا بحث Self-Protection را نمیکنم. در اینجا منظور من فعال شدن ویروسها و تروجانها قبل
    از فعال شدن آنتی ویروسها در هنگام روشن شدن کامیوتر و یا استارت آپ است. پس زمانی که آنتی ویروس
    فعال نشده حتی با داشتن بهترین Self-Protection هم توسط این نوع ویروسها میتونه غیر فعال بشه.

Self-Protection در عمل بعد از فعال شدن آنتی ویروس میتونه تاثیر و محافظت خودش رو نشون بده.

حالا اگر شما تنظیمات آنتی ویروستون را فقط بر روی Deny Access (قطع دسترسی) بزارید در واقع یک لایه از
    امنیت سیستمتون را کمتر کردید.

موفق باشید.
    ممنون از توضیحات کامل و جامعتون
    مخصوصا اینکه زحمت کشیدید و عکس هم گذاشتید

اما خود بیت دیفیندر نوشت که فلان فایل و پاک کردم
    قرنطینه هم نشده
    خودش گفت پاک کردم و اصلا اثری ازش نیست

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ممنون از توضیحات کامل و جامعتون
    مخصوصا اینکه زحمت کشیدید و عکس هم گذاشتید

اما خود بیت دیفیندر نوشت که فلان فایل و پاک کردم
    قرنطینه هم نشده
    خودش گفت پاک کردم و اصلا اثری ازش نیست
    خواهش میکنم دوست عزیز.

ببین یک سوال ... وقتی که فایل پاک شدن در حالت RealTime و توسط گارد آنتی ویروس پاک شد و یا زمانی که
    شما سیستم رو اسکن کردید؟

اگر در هنگام اسکن کردن پاک شده پس در اون صورت باید به تنظمیت قسمت اسکن برید و حالت Delete را به
    قرنتینه تغییر بدید.

اما اگر توسط گارد آنتی ویروس پاک شده اونوقت باید به قسمت تنظیمات RealTime Protection برید و تنظیمات
    اونجا را تغییر بدید.

مثلا به شکل زیر را ببینید...

همانطور که خودتون هم میدونید رفتار دوم آنتی ویروس در هنگام پیدا شدن یک فایل آلوده توسط گارد آنتی ویروس
    بر روی Delete قرار داره.

اما میشه حالت Delete را به فرستادن به قرنتینه در گارد آنتی ویروس تغییر داد.

حالا اگر همه تنظیمات قسمت گارد شما هم همین است و بیت دفندر فایل شما را بدون فرستادن یک کپی به
    قرنتینه پاک کرده باشه به نظرم میتونه یک باگ باشه.

البته باز هم شما تمام تنظیمات را چک کنید. هم قسمت اسکن و هم قسمت گارد هر دو را هم به یک شکل
    تنظیم کنید اگر باز هم فایل را مستقیم پاک کرد و در قرنتینه قرار نداد اونوقت حتما یک باگ هست.

موفق باشید.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.ممنون از توجهتون

البته گزینه clean نداره!

البته باز هم شما تمام تنظیمات را چک کنید. هم قسمت اسکن و هم قسمت گارد هر دو را هم به یک شکل
    تنظیم کنید اگر باز هم فایل را مستقیم پاک کرد و در قرنتینه قرار نداد اونوقت حتما یک باگ هست.

سلام.
    همونطور که گفتم ممکنه آنتی ویروس در صورت عدم توانایی در Disinfect کردن اقدام به حذف فایل آلوده بکنه.
    این خودش میتونه یه ایراد(باگ) باشه یا میتونه یه استاندارد باشه که آنتی ویروس بر مبنای اون کار میکنه.
    بعضی از آنتی ویروسها در مورد Real Time Virus Detection گزینه Custom Action ندارن.
    یادمه Bitdefender 10.5 چنین قابلیتی داشت.
    در نهایت اگر دیدید همین روال ادامه داره بهتره اولویت اول را به قرنطینه کردن بدید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من interner bitdefienderرو دارم ورژن 10 میشه بگید باید کدوم کرک استفاده کنم میشه بگید برای چه سالی من کرک 2008 که صفحه اول بوددانلود کردم ولی هر چی کد که به هم دهد ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من interner bitdefienderرو دارم ورژن 10 میشه بگید باید کدوم کرک استفاده کنم میشه بگید برای چه سالی من کرک 2008 که صفحه اول بوددانلود کردم ولی هر چی کد که به هم دهد ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید
    دوست عزیز ورژن 10 ، نسخه 2007 بیت دیفندر می باشد

شما کرک نسخه 2008 را در نسخه 2007 استفاده میکنید که مطمئنا جواب نمیده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان من بیت دیفندر ورژن 10 دارم
    الان اکسپایر شده
    کسی کلید برای این ورژن داره

ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •