ما یه دانش آموز داریم از نیوزلند اومده وزمانی که وارد ایران شد ( دو سال پیش ) بیشترین اطلاعات ریاضی اش درصد بود الان هندسه رو بهتر از من بلده دلیلش هم اینه که فقط حفظ می کنه و ما هم باید حفظ کنیم
ما یه دانش آموز داریم از نیوزلند اومده وزمانی که وارد ایران شد ( دو سال پیش ) بیشترین اطلاعات ریاضی اش درصد بود الان هندسه رو بهتر از من بلده دلیلش هم اینه که فقط حفظ می کنه و ما هم باید حفظ کنیم
ولی حتما کتابو بخوان ما پارسال یه معلم داشتیم یه عالمه جزوه گفت ماهم کلی همه جا ازش تعریف میکردیم امتحاناشم خیلی خوب میدادیم ترم دوم سولامون با یه مدرسه ی دیگه(تیزهوشان دخترونه)هماهنگ بود بعد اینکه حسابی گند زدیم فهمیدیم نصف کتابو نگفته اما معلم امسالمون اول درس میداد بعد از کتاب میخوندیم . کل اطرافه صفحات کتابم حاشیه نویسی شده اینجوری هم مطالب کتاب دوباره تکرار نمیشه هم چیزی جا نمی افته اگه چیزی جا نمیشد یا می خواست زیاد تست بگه تو دفتر مینوشتیم(حتی برای هر درس یه تسم تو کتاب نوشتیم)آخر ترمم که میخواست از ما کل کتابو امتحان بگیره از امتحان نهایی پارسال گرفت(ما نمی دونستیم اینو میگیره، گفتم نگی زرنگین!!!) من فقط 20 صفحه ی اولو رسیدم بخونم ولی 19 شدم
ما که اصلا جزوه نداریم !
فقط کتابو حلل المسائل !!!!!!!!!!!
راستی اینارو بیخیال
euro 2008
رو بچسب !!!!!!
![]()
![]()
میگم این قضیه صفحه 62 چه گردن کلفته!
اگه تو امتحان بیاد باید کل 5 نمره بخش دایره رو براش بزارن
قضیه تعامد هم که جای خود داره! پارسال اومده ! امسال هم ممکنه بیاد؟؟؟
سلام
چه عجب خوب بود.
راستی او سوال دوران مثلث هم میدونستم میاد.چون تا حالا نیومده بود.
کدوم سوال بود؟
همون x y
آره همونه. چند میشد؟کدوم سوال بود؟
همون x y
19/5 میشم . کله گوسفندرو بلد نبودم بنویسم. حیف شد نه؟
به خاطر این سوال درگیری شدیدی بین علما در گرفت و موجب مصدوم شدنشان شد.
102 و 118 و بعضی ها میگن که 48 و.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)