دوستانی که از شرکتهای بالا سرویس دارن لطف کنن جواب ایشون رو بدن و بگن که کلا در چه وضعیتی از نظر سرعت دانلود و سرعت بارگذاری صفحات هستن. چون من از مخابرات گرفتم.
دوست عزیز بنظر من دنبال نامحدود نری بهتره چون هم خیلی گرون درمیاد واست هم اینکه 128 نامحدود سرعت دانلودش خیلی شاهکار کنه 20kb بیشتر نخواهد شد. تنها مزیتش اینه که نامحدوده، همین. کلی پول میدی ولی عملا اینترنتی میگیری که سرعتش یه مقدار بیشتر از دایال آپه.
اگه adsl ارزون میخوای بیا از مخابرات بگیر اما اینم بگم سرعت بارگذاری صفحات مخابرات و همینطور سرعت دانلودش مثل isp های شخصی نیست و کمتره. مثلا 128 مخابرات سرعت دانلودش حداکثر به 35kb میرسه ولی با این وضعیت از 128 نامحدود هم سرعتش بیشتره !!!
isp های شخصی اکانتهای 128 سرعت دانلودشون چون محدودیت نداره میتونه به بالای 100kb هم برسه که سرعت خوبیه.
مبین نت که اصلا adsl نیست بلکه وایمکس هستش. وایمکس تنها مزیتش اینه که نیازی به خط تلفن نداره و تقریبا شبیه وایرلسه ولی هزینه راه اندازی و مودمش زیاده و دردسر های خاصی داره. مثلا ممکنه منطقه شما تحت پوشش نباشه و یا اینکه ضعف سیگنال داشته باشین که نیاز به مودم خارجی خواهد بود که این نوع مودم گرونه.
صلاح مملکت خویش خسروان دانند ولی بعنوان یه دوست قویا پیشنهاد میکنم نامحدود نگیرید چون بعلت سرعت پایین خیلی زود خسته و دلزده خواهید شد در حالی که چند برابر بقیه پول دادید ولی عملا1/5 اونها سرعت دارین!!!