تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 1004 اولاول ... 135359606162636465666773113163563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام

میخواستم ببینم کدوم شرکت برای خرید اینترنت 128 سالیانه نامحدود بهتره البته من خودم چند سالی هست که از آنا سرویس میگیرم ولی سرویس راضی کننده ای ندارن قطعی هم زیاد دارن وقتی هم زنگ میزنی و اعتراض میکنی به آدم توهین میکنند من 128 گرفتم ولی هر بار که نگاه میکنم زیر 80 هست . چند تا شرکت رو نگاه کردم مثل ارتباطات یکتا آفرین و ترکانت و پارس آنلاین و مبین نت . از کدوم بخرم بهتره ؟

دوستانی که از شرکتهای بالا سرویس دارن لطف کنن جواب ایشون رو بدن و بگن که کلا در چه وضعیتی از نظر سرعت دانلود و سرعت بارگذاری صفحات هستن. چون من از مخابرات گرفتم.

دوست عزیز بنظر من دنبال نامحدود نری بهتره چون هم خیلی گرون درمیاد واست هم اینکه 128 نامحدود سرعت دانلودش خیلی شاهکار کنه 20kb بیشتر نخواهد شد. تنها مزیتش اینه که نامحدوده، همین. کلی پول میدی ولی عملا اینترنتی میگیری که سرعتش یه مقدار بیشتر از دایال آپه.

اگه adsl ارزون میخوای بیا از مخابرات بگیر اما اینم بگم سرعت بارگذاری صفحات مخابرات و همینطور سرعت دانلودش مثل isp های شخصی نیست و کمتره. مثلا 128 مخابرات سرعت دانلودش حداکثر به 35kb میرسه ولی با این وضعیت از 128 نامحدود هم سرعتش بیشتره !!!
    isp های شخصی اکانتهای 128 سرعت دانلودشون چون محدودیت نداره میتونه به بالای 100kb هم برسه که سرعت خوبیه.

مبین نت که اصلا adsl نیست بلکه وایمکس هستش. وایمکس تنها مزیتش اینه که نیازی به خط تلفن نداره و تقریبا شبیه وایرلسه ولی هزینه راه اندازی و مودمش زیاده و دردسر های خاصی داره. مثلا ممکنه منطقه شما تحت پوشش نباشه و یا اینکه ضعف سیگنال داشته باشین که نیاز به مودم خارجی خواهد بود که این نوع مودم گرونه.

صلاح مملکت خویش خسروان دانند ولی بعنوان یه دوست قویا پیشنهاد میکنم نامحدود نگیرید چون بعلت سرعت پایین خیلی زود خسته و دلزده خواهید شد در حالی که چند برابر بقیه پول دادید ولی عملا1/5 اونها سرعت دارین!!!
    Last edited by urumchi; 18-04-2011 at 21:38.

2. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز منظورم از جل الخالق واسه تعجب کردنم بود نه چیز دیگه ای. بیخودی به خودت تهمت نزن

حق بده تعجب کنم چون همه شبها سرعتشون کم میشه اونوقت شما شبها حال اساسی میکنید.

به هر حال خوش به حالته.
    نه. تهمت نزدم. این مدتی که اومدم ارومیه اینقدر رفتارهای خاص دیدم که دیگه واسم عادی شده. بعد هم چه حالی؟ تو طول روز یه وب پیج بازکردن کلی طول میکشه. اینترنت واسه من وسیله تفریح نیست و باهاش کار میکنم. با این وضعیت سرعت بعضی وقتها کلاً از کار میافتم.

من چون به داونلود هم نیاز دارم اون اول که میخواستم ای دی اس ال بگیرم خوب تحقیق کردم و از شرکتی گرفتم که داونلود شبانه اش خوب باشه و چند ماهی هم راضی بودم. منتهی به تازگی روزش اینقدر خراب شده که اون هم میگن درست میشه. اگر درست شد که رو همین سرویس میمونم وگرنه باز هم تحقیق میکنم از یه شرکت دیگه میگیرم.

---------- Post added at 07:16 AM ---------- Previous post was at 07:14 AM ----------

میخواستم ببینم کدوم شرکت برای خرید اینترنت 128 سالیانه نامحدود بهتره
    سالیانه یعنی اینکه سرویس هر چقدر خراب شد مجبوری تا آخر سال تحمل کنی.

---------- Post added at 07:17 AM ---------- Previous post was at 07:16 AM ----------

این شرکت تازه است؟ یا اسم دیگه یه شرکته؟
    شرکت ارتباطات یکتا آفرین، نماینده رسمی شاتل در ارومیه (گوگل)

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما از آوانیک اکانت گرفتین درسته؟ کلا بابت اکانت و هزینه راه اندازی چقدر هزینه کردین؟

و اگه از قیمتهای 512 و 1مگ هم اطلاع دارین ممنون میشم اینجا بنویسید.

من برعکس شما هستم.روزها با اینترنت خیلی کم کار میکنم و شبها میزارم واسه دانلود. یعنی دانلود شبانه و عدم افت سرعت شبانه برام خیلی مهمتر از روزه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

شما از آوانیک اکانت گرفتین درسته؟ کلا بابت اکانت و هزینه راه اندازی چقدر هزینه کردین؟

و اگه از قیمتهای 512 و 1مگ هم اطلاع دارین ممنون میشم اینجا بنویسید.

من برعکس شما هستم.روزها با اینترنت خیلی کم کار میکنم و شبها میزارم واسه دانلود. یعنی دانلود شبانه و عدم افت سرعت شبانه برام خیلی مهمتر از روزه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هزینه راه اندازی نمیگیره. یه مگ هم نداره.

6. این کاربر از firebird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مخابرات هم مشکلاتی داره ولی درکل به دلیل قیمت پایینترش مشتریای خاص خودشو داره.
    ببینید: ترکانت نمایندگی پیشگامان رو داره
    آنا اینترنت از عصرتلکام نمایندگی گرفته
    شانت از لایزر
    ارتباطات یکتا از شاتل
    ماکس نت از آسیاتک
    پارس آنلاین زیرمجموعه تهران هست
    اگر صبانت هم نمایندگی ایجاد کنه فکر کنم وضعیت بهتر خواهد شد چون معمولا کاربرای صبا ترنسفرهای بالای 100 کیلوبایت دارن
    در کل منظور اینه که بالاخره یک رقابتی هرچند نامحسوس وجود داره ولی اگر این شرکتها کنار برن (منظورم کلی هست) دقیقا برمیگردیم به برهه زمانی که از ایرانسل خبری نبود و سیم کارت دولتی با کمترین خدمات جانبی قیمت میلیونی داشت. (مخابرات چه سودی که نمیکرد! )
    ببینید اینجا ایران هست و اگه رقیبی وجود نداشته باشه دوباره وضع اسفناک میشه. من که امیدوارم مخابرات به جای کنار زدن شرکتهای خصوصی دیگه، کیفیت خدماتی که به خصوصیها میده رو بهبود بده (البته خیال واهی هست! )
    Last edited by IVAN; 19-04-2011 at 16:21.

8. 3 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان می گفتند صبانت قراره بیاد٬ این یکی دوستان این تاپیک نمی دونند کی میاد؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010

13 صبانت پیچوند!!!

دوستان می گفتند صبانت قراره بیاد٬ این یکی دوستان این تاپیک نمی دونند کی میاد؟

سلام

یادم رفت بگم، ظاهرا صبانت بی خیال تاسیس نمایندگی در ارومیه شده.تا اواخر پارسال در سایت صبانت زده بود که قرار نمایندگیش در آ.غ افتتاح بشه ولی میبینیم که نشده و اون خبر هم از سایت حذف شده.در حالی که نمایندگیش در چند شهر مثل کاشان و شهرضا (اصفهان) جدیدا تاسیس شده ولی از ارومیه خبری نیست.

البته شاید هم نمایندگی گرفته شده ولی هنوز افتتاح نشده اما اگه اینطور بود لااقل اطلاع رسانی میکردن.

کد:
    Last edited by urumchi; 20-04-2011 at 14:49.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام

یادم رفت بگم، ظاهرا صبانت بی خیال تاسیس نمایندگی در ارومیه شده.تا اواخر پارسال در سایت صبانت زده بود که قرار نمایندگیش در آ.غ افتتاح بشه ولی میبینیم که نشده و اون خبر هم از سایت حذف شده.در حالی که نمایندگیش در چند شهر مثل کاشان و شهرضا (اصفهان) جدیدا تاسیس شده ولی از ارومیه خبری نیست.

البته شاید هم نمایندگی گرفته شده ولی هنوز افتتاح نشده اما اگه اینطور بود لااقل اطلاع رسانی میکردن.

کد:
    خبرش حذف نشده :
    کد:
    ولی هیچ حرکتی هم دیده نمیشه

12. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اون موقع تو صفحه اول زده بودن که الان نیست. تاریخ هم که زدن 24 آبان 89 از اون موقع هیچ خبری نشده تا حالا. بنظر میرسه اگه قرار به راه اندازی در ارومیه بود لااقل تو صفحه اول مینوشتن ولی تو این نقشه زدن بزودی فعال خواهد شد.

Last edited by urumchi; 20-04-2011 at 21:28.

14. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

خوب اینکه خیلی خوبه. فقط از یکی پرسیدم میگه مخابرات ساپورتش خیلی بده اگه مشکلی واست پیش بیاد هیچ کس نیست جواب بده. به نظرت درست گفته؟
    ساپورتش که کلا تعطیله!

دو روز پیش یهو پینگ خیلی رفت بالا رو 600 ، در حالی که همیشه زیر 200 هست،زنگ زدم به پشتیبانیش،گفتم پینگ خیلی زیاده، سرعت کم شده! طرف انگار اسم پینگ تا به گوشش نخورده بود! گفت از کجا فهمیدین، گفتم پینگ گرفتم
    سرعت لود صفحات هم کمه، بعد گفت چند لحظه منتظر باشین، بعد از چند لحظه گفت چراغ مودم شما که روشنه
    مشکل چی هست؟ منم دیدم یارو کلا پرت از قضیه، گفتم آقا هیچی حله مشکلی نداره
    امروز هم سیستمشون هنگ کرده بود سرعت خیلی پایین بود! ولی کلا پینگ ثابته نوسان اش خیلی کمه، برای
    اونایی که c.s آنلاین بازی میکنن مثل خودم، بهترین انتخاب تو ارومیه هست.
    Last edited by morteza.m2n; 21-04-2011 at 23:12. دليل: قسمتهای خارج از تاپیک حذف شد

16. 2 کاربر از morteza.m2n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •