میانگین سرعت روزانه به 20 و شبانه به 50 کاهش یافته و این مشکل سراسری است
من 128 دارم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میانگین سرعت روزانه به 20 و شبانه به 50 کاهش یافته و این مشکل سراسری است
من 128 دارم
به نظر من این شماره ثبته اشکال داره میدونی چرا ؟
شماره ثبت رو برا کار قانونی میدن نه غیر قانونی
اصلا خود من تعجب کردم که این شرکت چه جراتی پیدا کرده و رفته یه دفتر هم اجاره کرده ( البته چون شهرستانه مثل تبریز زیاد گیر نمیدن ) شاید موقعی که یکی رفت شرکت رو دید مشکلی نباشه ولی یه هفته بعد درشو تخته کنه بره
شایدم این دفتر هم راست نباشه
ولی در کل به نظر من قیمتاش خیلی پایینه / یه سر تو این سایتایی که آکانت اینترنت ماهواره ای میفروشن برو اکثرا ماهی بالای 40 پنجاه تومنه
راستی این دستگاهی که اینا می خوان بدن بهت همون --- کارت هست؟
الان من رفتم یه چندتا سایت رو دیدم / مثل اینکه اینا چند جور سرویس میدن :
مثلا یکیش داشت 512 رو میداد صدو خورده ای تومن نا محدود یه سرویس دیگه ای هم کنارش بوود که همون 512 بوود ولی تا 800 مگ رو گارانتی میکرد یعنی اینکه بعد از دانلود 800 مگ سرعتت میرفت رو 256 ولی نامحدود میشد اینا خیلی پایین بودن مثلا نزدیک 30 ، 40 تومن
ولی این برادر مراغه ای فکر کنم گفته مودم سند میده درسته ؟ ( اینجور که من آمار گرفتم خیلی بالاست هزینش )
Last edited by MaSoOd; 18-08-2008 at 09:45.
به همارا بیعانه بدم ؟ چقدر مثلاً ؟
267 هم مال خیابان شهید قره باغی هستش (معروف به قم تپه یا حمام صدقیانی) طرافای میدان ستارخان (همون یکه دکان)
من خودم اولش رفتم یکی از این شرکتا و گفتن که به محض روبراه شدن خبرت میکنیم
ولی یه ماه بعد دیدم خبری نشد رفتم دیدم بابا اینا اون پورتا رو هم واگذار کردن و تموم شده
ولی دفعه ی بعد رفتم یه 20 تومن بیعانه دادم تا پیگیر باشن ( قبلش گفته بوود حداقل یک ماه باید بشینی تو نوبت ) دیدم یه هفته نشده زنگ زدن که سرویست وصله
این قیمت ها که شما میگی خیلی گرونه ..و کمتر از ایناست .. شاید مستقیم خریداری کنیم ارزون تر در بیاد ..
اگه منظورت قیمتای اکانت ماهوارس نمیدونم والله
آخه یه چنج شش تا سایت رو که گفته میشد نماینده ی رسمی هستن گشتم
ولی اونطور که فهمیدم اگه ترنسمیتر داشته باشی ( سند از طریق LNB ) حتما میگیرنت چون براحتی قابل ردیابی هست
بچه ها سرعت ماهواره چنده؟
قیمتش چیه؟
دووست عزیز این آقا چندین بار چندین میلیون پول خورده و فرار کرده من اوایل تابستون تبلیغش رو دیدم چند جا تحقیق کردم و به این نتایج رسیدم کلا اینترنت ماهواره ای در ایران فقط یک طرفه و دانلود امکان پذیر هست و برای سند باید از روش دیگه ای استفاده کرد اکانت های یک ماهه هم برای سرعت 500 کیلوبایت در ثانیه حدود 70000 هست البته فقط شبانه و در ساعت های خاصی , نا محدود و با امکان استفاده روزانه 180000 برای هر ماه.
با سلام....
دوست عزيز مي شه در مورد ساعت اين اكانت هاي شبانه يه توضيح بديد،كه ساعت شروع و پايان رو چطور تنظيم مي كنند آيا دستي انجام ميشه يا توسط برنامه . اين ساعت ها قابل تغيير توسط كاربر يا نه!؟؟
||سپاس**
/^يا حق^/
Best Effort Speed
(Kbps)
Traffic
USD
Per month
500
No Limit
12
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)