تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 63 از 2550 اولاول ... 1353596061626364656667731131635631063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

میانگین سرعت روزانه به 20 و شبانه به 50 کاهش یافته و این مشکل سراسری است
    من 128 دارم

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

6

بله من دارم تحقیق میکنم
    از کسی که میخوام بگیرم شرکتشون مراغه هست نمیدونم کلاه بردار هستن یا نه شماره ثبت دارن ( دلیل نمیشه که کلاه بردار نباشن )
    البته چون اینترنت ماهواره ای رو میگیرن فکر کنم ایشون مجبور هستن همینطوری بفروشن
    یعنی مثل سرویس دهنده های دیگه نفروشن
    من باهاش چت کردم گفتم که از open sky گرفته و خودش 3 سال هست که استفاده میکنه
    الان فقط دنبال یه نفر میگردم که اهل مراغه باشه و بره شرکت ایشون ببینه راست هست با دروغ
    البته گفت که مودم های این نوع اینترنت 5 روز دیگه تموم میشه اگه میخوای بگیری همین الان اقدام کن
    به نظر من این شماره ثبته اشکال داره میدونی چرا ؟

شماره ثبت رو برا کار قانونی میدن نه غیر قانونی

اصلا خود من تعجب کردم که این شرکت چه جراتی پیدا کرده و رفته یه دفتر هم اجاره کرده ( البته چون شهرستانه مثل تبریز زیاد گیر نمیدن ) شاید موقعی که یکی رفت شرکت رو دید مشکلی نباشه ولی یه هفته بعد درشو تخته کنه بره

شایدم این دفتر هم راست نباشه

ولی در کل به نظر من قیمتاش خیلی پایینه / یه سر تو این سایتایی که آکانت اینترنت ماهواره ای میفروشن برو اکثرا ماهی بالای 40 پنجاه تومنه

راستی این دستگاهی که اینا می خوان بدن بهت همون --- کارت هست؟

الان من رفتم یه چندتا سایت رو دیدم / مثل اینکه اینا چند جور سرویس میدن :

مثلا یکیش داشت 512 رو میداد صدو خورده ای تومن نا محدود یه سرویس دیگه ای هم کنارش بوود که همون 512 بوود ولی تا 800 مگ رو گارانتی میکرد یعنی اینکه بعد از دانلود 800 مگ سرعتت میرفت رو 256 ولی نامحدود میشد اینا خیلی پایین بودن مثلا نزدیک 30 ، 40 تومن

ولی این برادر مراغه ای فکر کنم گفته مودم سند میده درسته ؟ ( اینجور که من آمار گرفتم خیلی بالاست هزینش )
    Last edited by MaSoOd; 18-08-2008 at 09:45.

داره خودمونی میشه aie_saber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

حتما برو یه بیعانه ای بده بهشون تا پیگیر کارت باشنا / یهو میبینی پورتشون تموم شد و مجبوری چند ماه منتظر باشی

راستی این 267 کدوم خیابونه ؟
    به همارا بیعانه بدم ؟ چقدر مثلاً ؟

267 هم مال خیابان شهید قره باغی هستش (معروف به قم تپه یا حمام صدقیانی) طرافای میدان ستارخان (همون یکه دکان)

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من خودم اولش رفتم یکی از این شرکتا و گفتن که به محض روبراه شدن خبرت میکنیم

ولی یه ماه بعد دیدم خبری نشد رفتم دیدم بابا اینا اون پورتا رو هم واگذار کردن و تموم شده

ولی دفعه ی بعد رفتم یه 20 تومن بیعانه دادم تا پیگیر باشن ( قبلش گفته بوود حداقل یک ماه باید بشینی تو نوبت ) دیدم یه هفته نشده زنگ زدن که سرویست وصله

داره خودمونی میشه amin_lni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این قیمت ها که شما میگی خیلی گرونه ..و کمتر از ایناست .. شاید مستقیم خریداری کنیم ارزون تر در بیاد ..

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اگه منظورت قیمتای اکانت ماهوارس نمیدونم والله

آخه یه چنج شش تا سایت رو که گفته میشد نماینده ی رسمی هستن گشتم

ولی اونطور که فهمیدم اگه ترنسمیتر داشته باشی ( سند از طریق LNB ) حتما میگیرنت چون براحتی قابل ردیابی هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها سرعت ماهواره چنده؟
    قیمتش چیه؟

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بله من دارم تحقیق میکنم
    از کسی که میخوام بگیرم شرکتشون مراغه هست نمیدونم کلاه بردار هستن یا نه شماره ثبت دارن ( دلیل نمیشه که کلاه بردار نباشن )
    البته چون اینترنت ماهواره ای رو میگیرن فکر کنم ایشون مجبور هستن همینطوری بفروشن
    یعنی مثل سرویس دهنده های دیگه نفروشن
    من باهاش چت کردم گفتم که از open sky گرفته و خودش 3 سال هست که استفاده میکنه
    الان فقط دنبال یه نفر میگردم که اهل مراغه باشه و بره شرکت ایشون ببینه راست هست با دروغ
    البته گفت که مودم های این نوع اینترنت 5 روز دیگه تموم میشه اگه میخوای بگیری همین الان اقدام کن
    دووست عزیز این آقا چندین بار چندین میلیون پول خورده و فرار کرده من اوایل تابستون تبلیغش رو دیدم چند جا تحقیق کردم و به این نتایج رسیدم کلا اینترنت ماهواره ای در ایران فقط یک طرفه و دانلود امکان پذیر هست و برای سند باید از روش دیگه ای استفاده کرد اکانت های یک ماهه هم برای سرعت 500 کیلوبایت در ثانیه حدود 70000 هست البته فقط شبانه و در ساعت های خاصی , نا محدود و با امکان استفاده روزانه 180000 برای هر ماه.

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

1

این پول زوری و برای تهیه و جبران ضرر و زیان شرکت هست که با نام راه اندازی - رانژه و یا نصب می گیرن.

1- 100% هدف شرکتها ارائه سرویسهای محدودی است با سرعت بالا مثلا 512 که زود تر از آینده هزینه زیادی رو برای شرکت در بر خواهد داشت.

2- نه تنها این روش بلکه روشهای زیادی از جمله 2 برابر کردن سرعت - نامحدود شدن در روزهای تعطیل یا خاص تا مشتری احساس کند که لطف زیادی می کنن و از سرشان زیاده و با این خصوصیت اشتراکشان حفظ شود .در صورتی که اصلا نمی دونند این همون تعرفه خودشونه (حق) که دارن چیز بسیار اندکی شو به خود کاربران می دهند. (سیاست شرکتها برای پول پارو زدن) کامل میشه توضیح داد اما خلاصه اش فکر کنم کافی باشه.

3- از طریق کارتهای اینترنت و سپس سرویس هوشمند. بزودی اگه قیمتها درست بشه و با ورود تکنولوژیهای تازه چون wimax و vdsl و ... احتمال میره تا 10 ساله دیگه adsl رشد زیادی داشته باشه.

4- به بودجه و سیاست شرکت مونده ولی شرکتهای معتبر حداقل از 7 به بالا استفاده می کنن .

5- نخیر - سیاست دولت و آینده نگری و نیز در قبال اعتراض و شکایات مردم دولت در حال براورد و بررسی ارئه اینترنت با پهنای باند واقعی می باشد و به همین دلیل با ارائه 512 این موضوع را بررسی می کند که ....

6- می تونه باشه ولی نه برای هر شرکت.
    بعضی ها ارزون میدهند تا مشتری جمع کنند
    بعضی ها هم که امار کاربران بیشتر میشه با یک حساب سرانگشتی میشه فهمید که سرویس ارزون بدهد پول بیشتری در ذخیره خواهد داشت چرا که شرکت رقیب هم ارزان ارائه دهد کاربران فعلا در اختبار او هستند و رغبتی به انتقال به شرکت تازه را ندارند. ok
    با سلام....

دوست عزيز مي شه در مورد ساعت اين اكانت هاي شبانه يه توضيح بديد،كه ساعت شروع و پايان رو چطور تنظيم مي كنند آيا دستي انجام ميشه يا توسط برنامه . اين ساعت ها قابل تغيير توسط كاربر يا نه!؟؟

||سپاس**

/^يا حق^/

داره خودمونی میشه amin_lni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

Best Effort Speed
    (Kbps)

Traffic
    USD
    Per month

500
    No Limit
    12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •