خوب خوب خوب...
ثبت نام به سلامتی بسته شد ! گفته بودن تا 9ام وقت داره اما...
خوب خوب خوب...
ثبت نام به سلامتی بسته شد ! گفته بودن تا 9ام وقت داره اما...
مگه میشه شما ثبت نام که کردید
خیر..چون تازه دیشب شمارم ثبت شد به من گفتن فردا یعنی امروز ثبت نام کن..
در ضمن..بازم همین الان نمره هامو کامل نشون داد و یه شوک دیگه ...![]()
فقط اندیشه رو قبول زدن اونم با 12 !! تابلوئه خودشون یا تراز کردن یا الکی رد کردن .
الان باید 12 واحد از ترم قبل و 5 واحد از ترم جدید بر داریم= 17 یا 12 از قبل و 3 = 15 واحد جدید ؟
دانشجوياني كه داراي مدرك پيش دانشگاهي و يا ديپلم نظام قديم هستند نيازي به اخذ دروس مقدماتي با نوع جبراني ندارند.
قابل توجه دانشجويان واحدهاي تحت نظارت شيراز وتحت نظارت تهران :
تاريخ امتحانات دروس اين دسته از دانشجويان تغيير كرده است كه تاريخ صحيح متعاقبا اعلام مي گردد.
قابل توجه دانشجويان فراگير ورودي 87 :
چنانچه دانشجو مشروط درس مي باشد لازم است دروسي را كه نمره كمتر از 10 اخذ نموده است در نيمسال جاري ( يا حداكثر تا پايان نيمسال دوم تحصيلي) اخذ و با كسب حد نصاب لازم بگذراند.
دانشجوياني كه مشروط معدل هستند، بايستي2درس كه درآنها پايين ترين نمره را اخذ كرده اند ، به صورت خودخوان انتخاب نموده و حد نصاب معدل دانشپذيري 12 را حداكثر تا پايان نيمسال دوم تحصيلي كسب نمايند.بمیرن اینا!!!شما براي ثبت نام از تاريخ27/07/1387 ساعت 08:00به مدت 216:00ساعت فرصت داشته ايد
آره واقعا نمرات رو چرت و پرت وارد کردن!×!
امروز حس و حال دانشگاه رفتن نداشتم..فردا میرم ببینم چه خبره
منم میرم ببینم انتخاب واحد این آشغالا چه جوریاست.
زیاد خودتونو ناراحت نکنید.بیخیال تا اینجاشو اومدیم .امتحانات پایان ترم دانشگاش فک نکنم مثل این آزمون ورودی نمره ها یه همچین وضعی داشته باشن.
به امید موفقیت همگیتون
کوچیک شما آکو
اتفاقا واحد دانشگاهی ما هم که پرسیدم فقط 2 نفر اونم 2 درس رو نیفتادن .وگرنه بدون استثنا همه حتی اونایی که قبول کامل هم شدن همه نمراتشون ردی ثبت شده.
من امروز رفتم پیام نور (بیکلاس ترین دانشگاه که تا حالا دیدم) کل درسها هم باید دوباره همه بردارن قبولی قطعی که زدن چرت و پرت هست ! فکر کنم معدل همه 5 شده !!!![]()
1,622,875 ريال به حساب سپهري هم که واسه 15 واحد باید پول بدیم + 360000 ريال هم واسه ثبت نام.
17 واحد تو سایت زده بردارید یارو آموزش It نذاشت گفت می تونی 15 واحد برداری ال و بل نمی تونی 17 تا برداری ...........
خیلی زهری دیر شده بود داشتم با 160 تا تو جاده می رفتم دانشگاه (واسه دیدن افاده مسئولین آگاه و دانشمند پیام نور) که پلیس دوست داشتنی هم 30 تومن جریمه کرد گفت جونی یادت می ره
من تا ترم دوم می خونم بد انصراف می دم این از من!![]()
Last edited by Maxis; 27-10-2008 at 17:25.
اشتباه ندیدی !!!!
اونم برای این گذاشتن که عریضه خالی نباشه و بگن نه بابا ما همینجوری ها هم قبول نمیکنیم
بستگی به واحد مجازت داره چند واحد مجاز هستی؟
واقعا امتحانات هم سخت بود بمیرن با این دانشگاه درست کردنشون فقط می خوان پول و وقت مردم رو بگیرن
بخاطر کنکور سراسریی بعد
به من هم همین رو گفتن خودشون بدبختا سیستم خودشون رو هم قبول ندارن خاک بر سرشون
شما چه رشته ای هستی
از دوستان کسی هست که سوالات و پاسخنامه کنکور امسال رو داشته باشه؟
همچنین کسی از دوستان حل المسائل ریاضی رو داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)