ایا این از خاصیت ماسک
بود که زمان رو بر گردونه ؟
ایا این از خاصیت ماسک
بود که زمان رو بر گردونه ؟
نه, اما وقتي با ماسك وارد پورتال زمان مي شه زمان رو به وقتي كه شاهزاده وارد جزيره نشده برميگردونه
و يه شانس دوباره به اون ميده
در ضمن یه سوال دیگه :
به نظر شما پرنس این کار به خاطر خودش کرد یا empress ؟
به نظر من به خاطر خودش.در نا امیدی کامل شانسی دوباره برای تغییر سرنوشتش بود.البته یک مقداری به خاطر empress بود.
سلامولی بازیش درجه ی سختی نداشت.
شرط میبندی دوست من؟![]()
برو یک بار دیگه بازی کن تا بینی داره یا نه !
دوست من دقیقا این اتفاق میفته که شما به طور مثال ده مرحله رو رفتید!کسی می دونه وقتی که پرنس ماسک رو میزنه
دقیقآ چه اتفاقی می افته چون من خوب نفهمیدم
که چرا زمان به عقب برگشت .
حالا پرنس تبدیل شده به اون موجود سیاه رنگ و شما در زمان به عقب برمیگردید و به زمانی میرسید که در بعضی جاها یک موجود عجیب به شما کمک میکرد و پی میبرید که کسی که به شما کمک میکرد و راه را برای شما هموار میساخت خودتون بودید که به گذشته برگشته بودید.
از جمله کارهایی که برای کمک به خودتون میکنید :
1. آگاه کردن شاهزاده از دشمنان پشت سرش با پرتاب تبر به سمت پشتش (که در اول بازی شما فکر میکنید شما رو هدف گرفته بوده که بعدا میفهمید جونتون رو نجات داده)
2. چرخاندن یک اهرم و باز کردن راه شما در یک بن بست و ...
میشه یکی بگه تمام ابگریت های خون کجا قرار داره؟
لطفا یکی بگه!
یه سوال:
من کجا باید در مورد مشکلات نرم افراز و مانیتور با بازی ها برم جایی نیست؟؟؟
بدون عکس پیدا کردنش سخته
برو به این ادرس و قسمت Life upgrades
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[quote=dante_2681;3498067]سلام
شرط میبندی دوست من؟![]()
برو یک بار دیگه بازی کن تا بینی داره یا نه !
اقا شما چرا ناراحت می شی.من گفتم شاید چون بقیه پرنش ها نداره اینو گفتم مثلا همین پرنس جدیده.بحث باعث افزایش اطلاعات می شه.ولی نوع تمام کردن بازی ربطی به درجه ی سختی نداره.![]()
سلام.
من تو اونجايي كه شهزاده با اون دختره كه رفته بالاي نردبان و مي آيد پايين و درباره يه سري چرخدنده و خيره صحبت ميكنه گير كردم.توي يه سالن هستم كه دو تا راه پله داره و وسطش فانوس هستش!بايد چكار كنم؟!
اگهالان بهت یه شمشیر داده از راهی که اومدی برگرد تا برسی همون جایی که 4 تا ستونه بعد پرینس با اون شمشیر یه قفل رو باز می کنخ و یه اهرم میاد بالا اونو که بچرخونی سنگ ها جاش عوض می شه از سنگ ها برو بالا تا به یه در برسی از اون جا راه رو بگیر و برو...
اونجاکه داهاکا یه موجود سیاهی رو می گیره ماجراش چیه؟
dante جان بیشتر ابگریت های خون که بعد از شکست empress(همون لباس قرمزه) هستش.
می شه یه بار دیگه راهی رو که میشه با empress نجنگید بگین؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)