[QUOTE=magical;2919473]این همه دارین در مورد این بحث می کنید یه لینک از این برنامه + کرک ندارین!
برنامه easy recovery هم قدرتمنده
[QUOTE=magical;2919473]این همه دارین در مورد این بحث می کنید یه لینک از این برنامه + کرک ندارین!
برنامه easy recovery هم قدرتمنده
Last edited by hosein66; 18-09-2008 at 06:10.
سلام دوستان بيچاره شدم اين ويروس اسلامي همه چيزمو از بين برد هر چي فيلم و عكس داشتم همشون حذف شدند هيچ كدومشون نيست 2تا هارد داشتم تو هيچ كدومشون نه فيلم مونده نه عكس حالا من چيكار كنم؟!!!!!!!!!!!! يكي منو راهنمائي كنه بيچاره شدم تورو خدا كمكم كنين دارم سكته ميكنم... يه برنامه قوي حجمش هر چقدر ميخواد باشه عيبي نداره فقط يه چيزي باشه كه بتونه كلاً عكسهامو و ويدئو هامو برگردونه عكس و فيلم تو همه فرمت داشتم يه چيزي بدين كه بتونم منتظره كمكتون هستم............
شما بفرمایید آیا هارد روفرمت کردین؟؟؟ یا با از بین رفتن ویروس، فایلهاتون ناپدید شدن؟
اگه مورد دومی باشه، هیچ مشکلی نیست. فقط به طور خاصی مخفی شدند که به راحتی حل میشه.
منتظر جوابتون هستم.
موفق باشید![]()
با GET DATA BACK و EASY RECOVERY امتحان کنيد
دوست عزيز نه هارد رو فرمت نكردم خود به خود تمام فيلم و عكسهام نيستند اصلاً چيكار كنم حالا؟؟؟
اول تيک show hidden files and folders را از folder option برداريد دو خط پائين تر از اون تيک گزينه hide protected را برداريد
شما حالا بايد ببينيد فايلهاتون ديده ميشن اگه ديده نشن از همين برنامه هايي که گفتم استفاده کن
گفته دوستمون تایید میشه.
از My Computer، منوی Tools رو باز کرده و به Folder Options برید. در برگ نشان View، ابتدا، Show Hidden files and folder رو انتخاب کنید. سپس تیک گزینه نشان داده شده رو بردارید.
هر سوالی هم که پرسیده بشه، Yes رو بزنید. (به تصویر دقت کنید)
پوشه هایی که عکسها و فیلم هاتون رو ذخیره کردین، به پوشه های سیستمی تبدیل شدند (در اثر ویروس). شما فایلهای داخل اون ها رو به جای دیگه ای انتقال بدین. (خود پوشه ها رو نه هااااا. فقط فایلها رو)
موفق باشید![]()
دوستان عزيز از اينا نيست اينارو امتحان كردم نشد ظرفيت درايوها اضافه شده يعني اونا پاك شدند آخه چرا خود به خود مگه ميشه...
ای بابا!
مطمئنی که تیک رو برداشتی؟؟؟؟ (اون تیکی که در تصویر نشان داده شده، باید برداشته بشه)
یعنی اینطوری باید بشه:
دوست خوبم، این مشکلی که معمولا پیش میاد
فقط پوشه ها، به پوشهای سیستمی تبدیل شدند.
Last edited by tohidkh; 22-09-2008 at 15:43.
آره عزيزم قبلاً اينكارارو كردم نميشه... ميندوزمو هم عوض كردم بازم نميشه اونروزم كه فايلهام غيب شدند از مموري كارت چند تا فيلم و عكس به كامپيوتر ريختم اونا هم در همون لحظه غيب شدند بعد ويندوز رو عوض كردم و از مموري كارت چند تا فيلم عكس ريختم كه غيب نشدند ولي حالا اون همه فيلم و عكسم اصلاً نيستند غيب شدند چيكار كنم حالا من؟؟؟
اون تيك رو هم ورداشتم تو هر درايو و پوشه هائي كه عكسها و فيلمها غيب شدند چند تا فايل هيدِن Thumbs و Recycled و System Volume Information هست...
Last edited by leilash; 22-09-2008 at 16:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)