تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 905 اولاول ... 135359606162636465666773113163563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من دیروز دیسک و صفحه رو عوض کردم + صافی بنزین
    تو صافی بنزین پر گل بود ! واقعا متاسفم ،لیبتری 700 تومن برای این بنزین !!!
    به هر حال،مکانیک هم کاملا موتور رو بازبینی کرد ولی هیچ مشکلی رو ندید،البته خودشم تایید کرد که صدای موتور تغییر کرده و بیشتر شده !
    اینا ربط چندانی به تغییر در صدای موتور ندارن!
    این صدا باید مال یه عامل دیگه باشه.

2. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

اینا ربط چندانی به تغییر در صدای موتور ندارن!
    این صدا باید مال یه عامل دیگه باشه.
    چه عاملی ؟

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دیروز ماشین رو پارک کردم
    امروز صبح دیدم زیر ماشین خیسه . دست زدم دیدم روغنیه .
    محل روغن ریزی رو هم عکس گرفتم
    از گیربکسه؟ مشکلش جدیه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نوع خودرو :پراید انژکتور 84
    به احتمال زياد کاسه نمد ميل لنگ هست .

5. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این که چه عاملیه باید بالای سر ماشین باشی و صداش رو بشنوی. هر صدایی یک مفهوم خاص داره و هر مفهومی شما رو به طرف یک سری قطعات راهنمایی می کنه، همون طور که هر بویی از اگزوز مفهوم خاصی داره. بنده به شخصه نمی تونم نظری بدم چون نمی تونم صدا رو از نزدیک بشنوم.

7. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Watson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا من یه 206 تیپ 2 مدل 86 دارم یه دو هفته ای هست صبح ها وقتی استارت میرنم روشن میشه و فوری خاموش میشه.بردم نمایندگی باطری و شمع و فیلتر هوا و فیلتر بنزین و عوض کرد با دیاگ هم تست کرد مشکلی نداشت.بردم انژکتورش رو هم شستم بازم نشد.اما این مشکل تا وقتی هست که ماشین سرد باشه بعدش که گرم شد خوب خوب میشه .لطفا کمک کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا من یه 206 تیپ 2 مدل 86 دارم یه دو هفته ای هست صبح ها وقتی استارت میرنم روشن میشه و فوری خاموش میشه.بردم نمایندگی باطری و شمع و فیلتر هوا و فیلتر بنزین و عوض کرد با دیاگ هم تست کرد مشکلی نداشت.بردم انژکتورش رو هم شستم بازم نشد.اما این مشکل تا وقتی هست که ماشین سرد باشه بعدش که گرم شد خوب خوب میشه .لطفا کمک کنید.
    راستش تمام ساژمها همینطور هستند! (سیستم مدیریت موتور ساژم) چه پرایدهای والئو و ساژم چه 206!
    علت اصلی هنوز دقیقا مشخص نشده! در حقیقت اتفاقی که می افته اینه که زمانی که ماشین سرده ECU قادر به فرمان دادن صحیح نیست! و عمدتا هم روی ماشینهای کارکرده اتفاق می افته نه ماشینهای صفر.
    در بعضی ماشینها با سرویس موتور پله ای بنزین و تعویض شمعها و صافی هوا و .. مشکل حل میشه امامعمولا روی مدلهای پراید گاها تعویض کوئل هم جواب میده. به خصوص اگه کوئل با یه مدل قویتر مثل مدل زیمنس تعویض بشه منتهی هیچ تضمینی نیست که سیستم درست بشه چون علت عیب نا مشخصه!

10. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H..P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    MSH

پيش فرض

سلام
    من یه 206 تیپ 2 مدل 86 دارم . داشتم به صورت معمولی راه میرفتم یه دفعه یه صدای آب مثل جاری شدن آب رودخونه شنیدم و بعد 10 و 15 ثاتیه ماشین جوش آورد . آب با یه ماده چرب و نارنجی داشت میزد بیرون البته از بای در مخزن رادیاتور . خلاصه رفتم تا دره خونه صدای موتور ( صدای آوانس پیستون ها خیلی زیاد شده بود ) رفتم آب گرفتم خنک شد . ( بخاری کلا از کار افتاده بود یعنی گرم نمیکرد . ) پرسیدم گفتن واشر سر سیلندرت سوخته و آب روغن بلاخره با هم محشور شدن درسته ؟ چقدر خرج تو گلوش گیره؟ چه کارایی لازمه بکنم و نکنم ؟ ماشین لان تو گاراژه !!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از شواهد امر بر میاد که ترموستات قفل فرمودند، فشار بالا رفته زده در منبع کمکی رو ترکانیده و شما هم در عین خونسردی با قضیه برخورد محترمانه ای داشتی و الان هم با سوختن واشر سر سیلندر در بهترین حالت 150 تومن رو پیاده باید بشی البته باز هم می گم در بهترین حالت ممکن الوجود!!

13. 2 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

دوستان ميشه بگيد اگه اطاق ماشين عوض شده باشه چطوري ميشه فهميد ؟

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

حدود یه سال پیش به یه تعمیرگاه رفتم برای اینکه میدیدم آمپر خیلی زود و زیاد بالا میره. فشنگی هم عوض کردم مشکل حل نشد تا اینکه این آخری گفت یه کاری میکتنم خوب بشه. من هم رفتم و یه ساعت دیگه برگشتم. وقتی داشتم میرفتم انگار داشت با سیمها ور میرفت. یه 10 تومن گرفت و وقتی راه افتادم دیدم که خوب شده.
    اولا اینکه طرف چه کار کرده؟
    دوم اینکه آیا واقعا مشکل حل شد یا برداشته مثلا کاری کرده که دمای موتور مصنوعی پایین نشون بده در حالیکه دما بالاست. چرا که چند روز پیش در حالیکه درجه آمپر یه درجه بالاتر از وسط بود دیدم آب جوش اورده و آب درون قوطی بغل رادیاتور داره میریزه.
    ممنون

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------

سلام

دوستان ميشه بگيد اگه اطاق ماشين عوض شده باشه چطوري ميشه فهميد ؟
    وقتی در کاپوت را باز می کنی جلو روت سمت چپ باید اتاق سریال داشته باشه. البته طرف میتونه سریال را حک کرده باشه!
    اگه مدل 84 و پایینتر باشه باید آنتن ماشین پراید برقی باشه. البته در مورد پراید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •