اینا ربط چندانی به تغییر در صدای موتور ندارن!
این صدا باید مال یه عامل دیگه باشه.
اینا ربط چندانی به تغییر در صدای موتور ندارن!
این صدا باید مال یه عامل دیگه باشه.
چه عاملی ؟
به احتمال زياد کاسه نمد ميل لنگ هست .
این که چه عاملیه باید بالای سر ماشین باشی و صداش رو بشنوی. هر صدایی یک مفهوم خاص داره و هر مفهومی شما رو به طرف یک سری قطعات راهنمایی می کنه، همون طور که هر بویی از اگزوز مفهوم خاصی داره. بنده به شخصه نمی تونم نظری بدم چون نمی تونم صدا رو از نزدیک بشنوم.
آقا من یه 206 تیپ 2 مدل 86 دارم یه دو هفته ای هست صبح ها وقتی استارت میرنم روشن میشه و فوری خاموش میشه.بردم نمایندگی باطری و شمع و فیلتر هوا و فیلتر بنزین و عوض کرد با دیاگ هم تست کرد مشکلی نداشت.بردم انژکتورش رو هم شستم بازم نشد.اما این مشکل تا وقتی هست که ماشین سرد باشه بعدش که گرم شد خوب خوب میشه .لطفا کمک کنید.
راستش تمام ساژمها همینطور هستند! (سیستم مدیریت موتور ساژم) چه پرایدهای والئو و ساژم چه 206!
علت اصلی هنوز دقیقا مشخص نشده! در حقیقت اتفاقی که می افته اینه که زمانی که ماشین سرده ECU قادر به فرمان دادن صحیح نیست! و عمدتا هم روی ماشینهای کارکرده اتفاق می افته نه ماشینهای صفر.
در بعضی ماشینها با سرویس موتور پله ای بنزین و تعویض شمعها و صافی هوا و .. مشکل حل میشه امامعمولا روی مدلهای پراید گاها تعویض کوئل هم جواب میده. به خصوص اگه کوئل با یه مدل قویتر مثل مدل زیمنس تعویض بشه منتهی هیچ تضمینی نیست که سیستم درست بشه چون علت عیب نا مشخصه!
سلام
من یه 206 تیپ 2 مدل 86 دارم . داشتم به صورت معمولی راه میرفتم یه دفعه یه صدای آب مثل جاری شدن آب رودخونه شنیدم و بعد 10 و 15 ثاتیه ماشین جوش آورد . آب با یه ماده چرب و نارنجی داشت میزد بیرون البته از بای در مخزن رادیاتور . خلاصه رفتم تا دره خونه صدای موتور ( صدای آوانس پیستون ها خیلی زیاد شده بود ) رفتم آب گرفتم خنک شد . ( بخاری کلا از کار افتاده بود یعنی گرم نمیکرد . ) پرسیدم گفتن واشر سر سیلندرت سوخته و آب روغن بلاخره با هم محشور شدندرسته ؟ چقدر خرج تو گلوش گیره؟ چه کارایی لازمه بکنم و نکنم ؟ ماشین لان تو گاراژه !!!!!!!!
از شواهد امر بر میاد که ترموستات قفل فرمودند، فشار بالا رفته زده در منبع کمکی رو ترکانیده و شما هم در عین خونسردی با قضیه برخورد محترمانه ای داشتی و الان هم با سوختن واشر سر سیلندر در بهترین حالت 150 تومن رو پیاده باید بشی البته باز هم می گم در بهترین حالت ممکن الوجود!!![]()
سلام
دوستان ميشه بگيد اگه اطاق ماشين عوض شده باشه چطوري ميشه فهميد ؟
حدود یه سال پیش به یه تعمیرگاه رفتم برای اینکه میدیدم آمپر خیلی زود و زیاد بالا میره. فشنگی هم عوض کردم مشکل حل نشد تا اینکه این آخری گفت یه کاری میکتنم خوب بشه. من هم رفتم و یه ساعت دیگه برگشتم. وقتی داشتم میرفتم انگار داشت با سیمها ور میرفت. یه 10 تومن گرفت و وقتی راه افتادم دیدم که خوب شده.
اولا اینکه طرف چه کار کرده؟
دوم اینکه آیا واقعا مشکل حل شد یا برداشته مثلا کاری کرده که دمای موتور مصنوعی پایین نشون بده در حالیکه دما بالاست. چرا که چند روز پیش در حالیکه درجه آمپر یه درجه بالاتر از وسط بود دیدم آب جوش اورده و آب درون قوطی بغل رادیاتور داره میریزه.
ممنون
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
وقتی در کاپوت را باز می کنی جلو روت سمت چپ باید اتاق سریال داشته باشه. البته طرف میتونه سریال را حک کرده باشه!
اگه مدل 84 و پایینتر باشه باید آنتن ماشین پراید برقی باشه. البته در مورد پراید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)