[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایید کرک fspxبالاییه
واین هم آخرین نسخش
آره امروز سرعت خرابه
بفرمایید کرک fspxبالاییه
واین هم آخرین نسخش
آره امروز سرعت خرابه
لینک دانلود کرک کار نمیکنه،اون لینک رپید شیر هم برای من کار نمیکنه چون کامپیوترم به ریپیدشیر آلرژی داره.
الان هم دارم سرویس پک 1 رو با حجم 208 مگ دان میکنم.
راستی اگه ممکنه سایت های خوب برای دانلود هواپیما رو معرفی کنید(اگه تکراری نیست)
Last edited by grand theft auto; 29-07-2009 at 10:48.
پک های خوب رو معمولا چند تا موسسه بیشتر طراحی نمیکنن.
به ترتیبی که من بهشون علاقه دارم !!!
اول اول اول PMDG به خاطر همه چیز! 4-5 پرنده هم بیشتر نداره که اگر 2004 وx رو جمع کنیم از انگشت های دست بیشتر نمیشه! ولی عالی )تنها بدی pmdg اینه که برای x هنوز 737 نزدهاما گفته که بزودی ....) www.precisionmanuals.com/
بعد just flight (محصولات زیاد) و flight 1 (محصولات نسبتا زیاد)
www.justflight.com
بعد cls طراحی خوب (نه به اندازه اولی) www.commerciallevel.com
بعد کاپتان سیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vilco feelthere رو فراموش کرده بودم اینم سایت رسمی www.wilcopub.com/
و چند مورد دیگه که به ذهنم نمیرسه
البته هیچ کدوم رو نمیتونید از خود سایتشون دانلود کنید. یعنی میتونید دانلود کنید اما کرکش جدا گیر نمیاد . کسائی هم که آپلود میکنند (البته تورنت چرا که تقریبا(تقریبا) هیچ هواپیمائی رو نمیتونید به جز تورنت جای دیگه پیدا کنید) به خاطر هجم زیاد فایل ها رو فشرده میکنند و دیگه نمیتونید فقط کرکش رو دانلود کنید. پس بهتره پرنده رو هم از تورنت بگیرید. (اگر بتونید کرک pilot airliner از محصولات just flight رو پیدا کنید ممنونتون خواهم شد) فقط بدی تورنت ها اینه که 300-400 مگ دانلود میکنید و بعد میبینید کرک کار نمیکنه !!!! برای من کم اتفاق نیفتاده . میتونید پرنده مورد علاقه خودتون رو بفرمائید (البته پیام) بنده لینکی رو که خودم دانلود کردم و از سالم بودنش اطمینان دارم براتون میگذازم.
در ضمن این پرنده ها حجم زیادی دارند که گاهی اوقات پک شدشون به حدود یک و نیم گیگ میرسه
در حالت عادی حدود 200 تا 500 مگ. با پلنر ها , لودر ها , ریپینت ها , و بسته های به روز رسانی که شامل دینامیک, پنل , sid و ... میشن و البته در بعضی موارد انیمیشن ها.
راستی لینک دانلود خود سایت پسنجر هم کار نمیکنه ؟ مگه میشه ؟ حتما دوباره امتحان کنید چون غیر ممکنه مگر اینکه سایت در حال up باشه.
اما احتمالا مشکل از سیستم یا اشتراک شماست.
پاینده باشید.
Last edited by bahram-choubine; 29-07-2009 at 14:43.
كسي اينو نصب كرد؟ اگه نصب كردين متوجه تغييري شدين؟؟
آقا يك سئوال چه طوري مي شه اين هواپيما هاي شركت ايرا نسيم توي بازي ايمپورت كرد ترو خدا جوابم بدين.
ممنون...
براتون پیام دادم ظاهرا نخوندیدش . این فایل مشکل داره . یعنی فایل فشرده شده مشکل داره.![]()
Last edited by bahram-choubine; 29-07-2009 at 14:46. دليل: چند بار میپرسی ؟ همه میدونن دیگه !
لینک کرک کار نمیکنه،پسنجر کار میکنه.
اگه ممکنه یکی لینک دانلود کرک پسنجر X رو بمن بده،اون لینک ها کار نمیکردن.
راستی من شاتل آتلانتیس رو دانلود کردم،میشه باهاش رفت فضا؟؟![]()
Last edited by grand theft auto; 29-07-2009 at 15:44.
انگار مجبورم یک بار دیگه از این استفاده کنم.
اینو همین الان آپلود کردم همین الان هم چک کردم سالمه. اگر یک بار دیگه بگید لینک خرابه آدرس اینجا رو به طالبان میدم با خاک یکیش کنه!!
من خودم fspassenger رو کرک نکردم! جادوگری هم بلد نیستم! و یک جائی تو همین اینترنت دانلودش کردم. اینجا بود که خداوند سرچ رو آفرید!
لطفا پستتون رو ویرایش کنید و نقل قول من رو پاک کنید . صفحه وحشتناک و بی دلیل بزرگ شده.
میتونید شبیه ساز فضا رو بگیرید . لذتش بیشتر از پرواز با شاتل هست.
این همه پرنده !!! شاتل ؟؟؟
Last edited by bahram-choubine; 29-07-2009 at 15:39.
حالا اون عکسی که گزاشتی یعنی چی؟؟
ولی من که مرض ندارم شما رو اذیت کنم،این لینک جدیدی هم که دادی کار نمیکنه،پسورد میخواد.
ادیتگه نمی خوامش،پک 1 رو هم که دان کردم کار نکرد.
Last edited by grand theft auto; 29-07-2009 at 16:15.
دوستان عزیز لینک گذار.
تمام لینکها رو تو یک پست قرار بدین و صد در صد تست کنید و نام برنامه و ورژنش و کاری که میکنه رو بنویسید تا در پست دوم به عنوان پچ و اضافات قرار بدم تا مشکلات حل بشه.
شما چی میگید قبوله؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)