سلام
در حالت آفلاین هم اگه از قبل یه بار وصل شده باشید...مسیر یابی میکنه...ولی عملا" به کاری نمیاد...فقط مسیر رو نشون میده...نه شما رو...
شاد باشی![]()
سلام
در حالت آفلاین هم اگه از قبل یه بار وصل شده باشید...مسیر یابی میکنه...ولی عملا" به کاری نمیاد...فقط مسیر رو نشون میده...نه شما رو...
شاد باشی![]()
بازم همان آش و همان كاسه لطفا كمكم كنيد![]()
راهي به ذهنم نميرسه جز همين دوست عزيز...
شاد باشي![]()
با سلام نقشه قم که داخل نقشه ندارد ولی اگه من بخوام مسیر یابی کنم مقصد را بزنم فرودگاه مهراباد از قم یک خط راسط می کشه به مهراباد یا دقیق کوچه به کوچه مسیر را در تهران نشان میده منظورم یک خط راسط حین مسیریابی می کشه یا نقطه نقطه مسیر را می کشه با تشکر از پاسخ به موقعه شما
از قم به مهر آباد؟ خط مستقیم میکشه...چون قم روتیبل نیست...
شاد باشی![]()
من اينقدر بش ور رفتم تا درست شد و برنامه را نيز هك كردم اما وقتي به درون برنامه ميرم و view map را انتخاب مي كنم صفحه ي سياه مياد و no map مي ده درزم من enable نيز كردم
خدا رو شكر...بايد بريد فضاي باز تا آنتن GPS پر بش...براي بار اول ممكنه خيلي طول بكشه...
شاد باشي![]()
سلام دوستان.
گوشی من n82 هستش موقع خرید دادم گارمین ورژن 4.10.20 روش زدند .تا امروز چون زیاد وارد نبودم با GPS کار کنم کار های خیلی ابتدایی از جمله موقعیت یابی و کار روی نقشه تهران انجام میدادم .در اینترنت دنبال بر نامه های آموزشی بودم که خوشبختانه این سایت پر بار را در رابطه با موضوع پیدا کردم .جا دارد قبل از ایراد هر گونه سوال از مدیران واعضای فعال این سایت کمال تشکر را بنمایم.و اما سوال اینکه وقتی به بخش Where To جهت جستجوی محل از جمله:آدرسها،هتلهاورستوران ا،جهاراها (Intersections) میرم و موارد فوق را انتخاب میکنم،پیام زیر رو میده:
Detailed Maps Are Required To Use This Featur.VisitFor More Informationلطف کنید علت رابفر مایید.در ضمن اگر از دوستان خودشان ویا آدرسی دارند که آموزش کار با منو های گارمین به زبان فارسی را داشته باشند،ممنون میشم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
شما تو کدوم شهر هستید؟ من خودم فقط تو تهران تونستم از Where To و مسیر یابی استفاده کنم...
خودش سرچ میکنه و اسامی رو به شما میده و شما انتخاب میکنید...
شاد باشید![]()
با سلام و دورود.
من در تهران هستم.وقتی پیامی رو که عرض کردم خدمتتون میده ،که ارجا میده به سایت گارمین که پایین پیام تا OK را نزنیم تمام دگمه ها قفله ،وقتی OK را میزنم بر میگرده عقب . به نظر من فایلی رو کم دارم ،که ارجا میده به سایت گارمین جهت دانلود . باز نظر استاد چی باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)