من دنبال فریم ور 1.15 و 1.20 هستم اگه کسی لینک سالم دید بده.......
من دنبال فریم ور 1.15 و 1.20 هستم اگه کسی لینک سالم دید بده.......
کسی جواب منو ندادا!
میشه با آداب فلش براش بازی ساخت؟
سلام دوستان
من به تازگی یه 4 گیگ + هندزفری بلوتوثی خریدم و firmware هم 5.10 هست ولی هر کاری می کنم P2 نمیشناسدش. خواستم ببینم راه حلی داره یا نه؟
ممنون
سلام
آقا یکی به من میگه چه جوری Bh270 رو به P2 بشناسونم؟
کار سختی نیست
اول بلوتوث P2 رو روشن کن
بعد هدست رو خاموش کن و دکمه پاورش رو انقدر (حدود 6 - 7 ثانیه) نگه دار تا ال ای دی هاش به صورت ابی و قرمز فلاش بزنه بعد از منوی بلوتوث سرچ بزن بعد از چند ثانیه میشناسه و با رمز 0000 وصل میشه
استفادش راحته.آره واسه ورزش خیلی خوبه.من فقط تو راه خونه و دانشگاه آهنگ میگوشم(با دوچرخه میرم و میام) و وقتی میرم باشگاه.
مدت زمان شارژش خیلی عالیه.از وقتی خریدم فقط یه بار شارژش کردم.فقط تنها بدی هدست های بلوتوس اینه که اکولایزر رو منتقل نمیکنه
من p2 رو به ورژن کره ای تبدیل کردم و فلدری برای دیکشنری به وجود امد اما وقتی ورژن لایت رو میریزم توش { تو یه prg } عمل نمی کنه باید جایه دیگه ای بریزم؟؟مشکلش چیه؟؟
PRG?
lite رو که دانلود کردی، extract کن! بعدش فایلهای داخلش رو بیز تو فولدر dictionary که تو ROOT (صفحه اول) هستش!
Data رو تو ِData بریز
Db رو تو ِDb بریز
font رو تو ِfont بریز
دستگاه رو خاموش کن و روشن کن - برو تو prime pack و بعدش dictionary!
اما ورژن لایت من فقط 1 برنامه درونش هست اونم jsp هستش
سلام
من یه دستگاه دست دو از یکی از ذوستانم خریدم که هنوز گارانتی هم داره.به فیرم ور 5.10 هم آپگریدش کردم .اما گاهی اوقات موقعی که تو منوها میرم یا فیلم نگاه می کنم تصویرش بهم میریزه و دیگه نمیشه چیزی دید.اینجور مواقع باید چند بار نقاط مختلف صفه رو کلیک کنم تا برگرده به صفحه قبل و درست بشه گاهی اوقات هم هنگ می کنه و باید از دکمه ریست دستگاه استفاده کنم.فکر می کنید ایراد از دستگاه یا فیرم ور ؟
ضمنا حالت عادی باطری دستگاه چند روز جواب میده اگه میانگین 5 ساعت موزیک گوش کنم؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)