تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 141 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1406

نام تاپيک: سوالات و حل مشکلات در مورد فایل‏های تصویری و فیلمهای دانلودی

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من دوتا فیلم دانلود کردم ولی وقتی با km باز میکنم صدا ندارن.با rar player صدا داره ولی نمیشه از زیرنویس استفاده کرد.راه حلی برای این مشکل هست.ممنون

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

احتمالا تداخل داشته باشن .
    شما پارت آخر رو از زیپ خارج کن بعد اسمشو با بقیه همنام کن و دوباره زیپش کن بزن بغل اون یکی کلشو انتخاب کن با وین رار یکبار تستش کن بعد از زیپ خارجش کن ببین کار میکنه یا نه
    نه فیلم های چند پارتی رو نمی شه تنها فقط یک پارتشو جدا کرد
    بزارید یه جور دیگه بگم
    من اومدم پارت 4 که درسته رو دانلود کردم الان تنها مشکلم اینه که فایلی که درون ان پارت رار جدیده هستش رو چجوری تغییر نام بدم اگه اینکارو بکنم تغییر نام خود رار که اب خوردنه بعدش راهت اکسترک می کنم فقط بگید چجوری اسم فایلی که درون فایل راره رو تغییر بدم بدون اینکه اکسترک کنم یا اینکه چجوری فقط یک پارت رو به تنهایی اکسترک کنم تا بعد همنام کنم و بعد دوباره رار کنم که فکر کنم راه دومی غیر منطقی هستش

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من به یک مشکل عجیب برخوردم .
    یک فیلم دانلود کردم با فرمت mkv و حجم 300 مگ که در سه پارت 100 مگی بود .
    وقتی با برنامه hj-splite اونو اکسترکت میکنم یک فایل mkv با حجم 300 مگ به وجود میاد اما وقتی میخام اونو باز کنم فقط 30 دقیقه اول فیلم یعنی به اندازه یک پارت 100 مگی را نمایش میده و بقیه فیلم را نشان نمیده .

باید چی کار کنم ؟
    ممنون میشم رانماییم کنید .

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

بزارید یه جور دیگه بگم
    من اومدم پارت 4 که درسته رو دانلود کردم الان تنها مشکلم اینه که فایلی که درون ان پارت رار جدیده هستش رو چجوری تغییر نام بدم اگه اینکارو بکنم تغییر نام خود رار که اب خوردنه بعدش راهت اکسترک می کنم فقط بگید چجوری اسم فایلی که درون فایل راره رو تغییر بدم بدون اینکه اکسترک کنم یا اینکه چجوری فقط یک پارت رو به تنهایی اکسترک کنم تا بعد همنام کنم و بعد دوباره رار کنم که فکر کنم راه دومی غیر منطقی هستش
    همون دیگه شما keep broken file رو تو winrar تیکش رو بزن اکسترکت کن بعد اسمشو عوض کن دوباره زیپش کن شاید جواب بده

حـــــرفـه ای Alastoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بزارید یه جور دیگه بگم
    سلام

1. پارت های یک آرشیو به هم وابسته هستند و نمیشه محتوای یک پارت رو به شکل مستقل عوض کرد . یعنی نمی تونید فایل های یک پارت رو به شکل مستقل rename کنید .
    2. بر فرض ثابت بودن محتوای دو آرشیوی که به شکل مستقل ایجاد میشن ، احتمال اینکه پارت های یکی رو با دیگری عوض کنی و بعد بتونی اونو اکسترکت کنی زیاد نیست چون CRC فایل ها عوض میشه .البته این مورد به نوع فایلی که فشرده میشه هم بستگی داره .
    3. یک پارت رو نمیشه بدون داشتن پارت های قبلی اکسترکت نمود .

بنابر این موارد ، فکر میکنم تنها راهش دانلود مجدد هست .

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

همون دیگه شما keep broken file رو تو winrar تیکش رو بزن اکسترکت کن بعد اسمشو عوض کن دوباره زیپش کن شاید جواب بده
    ممنون یا این کاری که گفتی اکسترک کردم و چون فقط 1 مگ پارت 4 اصلی نداشت دوست نداشتم دوباره دانلود کنم و وقتی که اکسترک کردم با KMPlayer اجراش کردم اول یه چیزی رو پر می کنه بعد اجازه میده فیلم ببینیم بعد که دقت کردم فقط 4 ثانیه اخرشه که خراب شده چجوری من اون 4 ثانیه اخر به راحتی جدا کنم که دیگه فیلم درست باشه و توی ویستا تو حالت Titles یه عکس کوچک از فیلم رو نشون بده!؟

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

ممنون یا این کاری که گفتی اکسترک کردم و چون فقط 1 مگ پارت 4 اصلی نداشت دوست نداشتم دوباره دانلود کنم و وقتی که اکسترک کردم با KMPlayer اجراش کردم اول یه چیزی رو پر می کنه بعد اجازه میده فیلم ببینیم بعد که دقت کردم فقط 4 ثانیه اخرشه که خراب شده چجوری من اون 4 ثانیه اخر به راحتی جدا کنم که دیگه فیلم درست باشه و توی ویستا تو حالت Titles یه عکس کوچک از فیلم رو نشون بده!؟
    با برنامه های کاتر اون تیکش رو امتحان کن ببین می تونی ببریش بعد یه نگاهی هم به تورنتهای تو نت بنداز شاید بتونی توسط اونا بقیه ی اون پارت رو دان کنی

8. این کاربر از s_a_m4000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقایون عذر میخام
    واژه DS Rip یعنی چی ؟ یه فیلم هست که این نوشته پشتشه ،میخام دانلودش کنم ولی برای اولین باره این کلمه رو میبینم.
    Last edited by taghi_ramzi; 10-08-2009 at 11:40.

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقایون عذر میخام
    واژه DS Rip یعنی چی ؟ یه فیلم هست که این نوشته پشتشه ،میخام دانلودش کنم ولی برای اولین باره این کلمه رو میبینم.

TVRip: Recorded from analog TV, lowest quality of all TV rips

DSRip: Recorded from Digital Satellite, good quality rip

PDTV: Recorded from Pure Digital Source, but not HDTV. The quality is similar to a DSRip

HDTV: Acceptable quality. Recorded from an HDTV source. Good video and sound quality. The video resolution is often 624×352, and the audio stream 128kb/s MP3. A 45 minute show is usually 350MB.

HR.HDTV: Very good quality. Recorded from an HDTV source. The video resolution is often around 960×540 which is half the size of the original HDTV broadcast. A 45 minute show is usually 700MB.

720p HDTV: The highest quality possible. Recorded straight from an HDTV source at 1280x720 resolution. A 45 minute show is usually 1400MB. XBMC will not be able to play this due to it's limited processing power and RAM, however, a higher powered HTPC or home computer should be able to display these higher resolution videos.

11. 3 کاربر از sepehr_x50 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

.................................................. ............
    Last edited by sum_yari; 25-10-2009 at 17:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •