من دوتا فیلم دانلود کردم ولی وقتی با km باز میکنم صدا ندارن.با rar player صدا داره ولی نمیشه از زیرنویس استفاده کرد.راه حلی برای این مشکل هست.ممنون
من دوتا فیلم دانلود کردم ولی وقتی با km باز میکنم صدا ندارن.با rar player صدا داره ولی نمیشه از زیرنویس استفاده کرد.راه حلی برای این مشکل هست.ممنون
نه فیلم های چند پارتی رو نمی شه تنها فقط یک پارتشو جدا کرد
بزارید یه جور دیگه بگم
من اومدم پارت 4 که درسته رو دانلود کردم الان تنها مشکلم اینه که فایلی که درون ان پارت رار جدیده هستش رو چجوری تغییر نام بدم اگه اینکارو بکنم تغییر نام خود رار که اب خوردنه بعدش راهت اکسترک می کنم فقط بگید چجوری اسم فایلی که درون فایل راره رو تغییر بدم بدون اینکه اکسترک کنم یا اینکه چجوری فقط یک پارت رو به تنهایی اکسترک کنم تا بعد همنام کنم و بعد دوباره رار کنم که فکر کنم راه دومی غیر منطقی هستش
دوستان من به یک مشکل عجیب برخوردم .
یک فیلم دانلود کردم با فرمت mkv و حجم 300 مگ که در سه پارت 100 مگی بود .
وقتی با برنامه hj-splite اونو اکسترکت میکنم یک فایل mkv با حجم 300 مگ به وجود میاد اما وقتی میخام اونو باز کنم فقط 30 دقیقه اول فیلم یعنی به اندازه یک پارت 100 مگی را نمایش میده و بقیه فیلم را نشان نمیده .
باید چی کار کنم ؟
ممنون میشم رانماییم کنید .
همون دیگه شما keep broken file رو تو winrar تیکش رو بزن اکسترکت کن بعد اسمشو عوض کن دوباره زیپش کن شاید جواب بده
سلام
1. پارت های یک آرشیو به هم وابسته هستند و نمیشه محتوای یک پارت رو به شکل مستقل عوض کرد . یعنی نمی تونید فایل های یک پارت رو به شکل مستقل rename کنید .
2. بر فرض ثابت بودن محتوای دو آرشیوی که به شکل مستقل ایجاد میشن ، احتمال اینکه پارت های یکی رو با دیگری عوض کنی و بعد بتونی اونو اکسترکت کنی زیاد نیست چون CRC فایل ها عوض میشه .البته این مورد به نوع فایلی که فشرده میشه هم بستگی داره .
3. یک پارت رو نمیشه بدون داشتن پارت های قبلی اکسترکت نمود .
بنابر این موارد ، فکر میکنم تنها راهش دانلود مجدد هست .
ممنون یا این کاری که گفتی اکسترک کردم و چون فقط 1 مگ پارت 4 اصلی نداشت دوست نداشتم دوباره دانلود کنم و وقتی که اکسترک کردم با KMPlayer اجراش کردم اول یه چیزی رو پر می کنه بعد اجازه میده فیلم ببینیم بعد که دقت کردم فقط 4 ثانیه اخرشه که خراب شده چجوری من اون 4 ثانیه اخر به راحتی جدا کنم که دیگه فیلم درست باشه و توی ویستا تو حالت Titles یه عکس کوچک از فیلم رو نشون بده!؟
با برنامه های کاتر اون تیکش رو امتحان کن ببین می تونی ببریش بعد یه نگاهی هم به تورنتهای تو نت بنداز شاید بتونی توسط اونا بقیه ی اون پارت رو دان کنی
آقایون عذر میخام
واژه DS Rip یعنی چی ؟ یه فیلم هست که این نوشته پشتشه ،میخام دانلودش کنم ولی برای اولین باره این کلمه رو میبینم.
Last edited by taghi_ramzi; 10-08-2009 at 11:40.
TVRip: Recorded from analog TV, lowest quality of all TV rips
DSRip: Recorded from Digital Satellite, good quality rip
PDTV: Recorded from Pure Digital Source, but not HDTV. The quality is similar to a DSRip
HDTV: Acceptable quality. Recorded from an HDTV source. Good video and sound quality. The video resolution is often 624×352, and the audio stream 128kb/s MP3. A 45 minute show is usually 350MB.
HR.HDTV: Very good quality. Recorded from an HDTV source. The video resolution is often around 960×540 which is half the size of the original HDTV broadcast. A 45 minute show is usually 700MB.
720p HDTV: The highest quality possible. Recorded straight from an HDTV source at 1280x720 resolution. A 45 minute show is usually 1400MB. XBMC will not be able to play this due to it's limited processing power and RAM, however, a higher powered HTPC or home computer should be able to display these higher resolution videos.
.................................................. ............
Last edited by sum_yari; 25-10-2009 at 17:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)