حالا يه ذره جزييات كه اشكال ندارهكمپرسي منظورتون همين شيش تن هاست؟ قيمتشونو نمي دوني؟
ممنون
![]()
حالا يه ذره جزييات كه اشكال ندارهكمپرسي منظورتون همين شيش تن هاست؟ قيمتشونو نمي دوني؟
ممنون
![]()
کمپرسی 6 تن 10 تن یا بالاتر فرقی نداره الان با توجه به رشد صنعت ساخت و ساز و این شاخه توی ایران بازار کارش هست
در کل به هر دردی میخوره .
قیمت هم خب از محصولات ایرانخودرو دیزل گرفته که فکر کنم از 40 میلیون شروع میشه تا حدود 120 میلیون کمپرسی داریم .
ممنون از راهنماييت. بابامو پشيمون كردم چون ديديم دردسر زياد داره واسه كسي خوبه كه تو اين كار سررشته داشته باشه بتونه از پسش بر بياد![]()
اونایی هم که تو این شاخه استخون شکستن توش موندن چه برسه به کسی که بخواد بعدا بیاد
بابای من 40 سال راننده بود داییم راننده بود داداشم راننده هستش من میترسم بگم که میتونم راننده بشم یا اصلا دور رو بر این کار برم .
كاميون هاي آميكو از نظر كيفيت چطور كاميون هايي هستند و بهترين مدل از نظر دوام و كيفيت موتور كدوم مدل است؟
ميگم نصب بخاري براي كاميون ها خطر ساز نيست؟
چون آدم تو جاي گرم خوابش ميبره و كار اين كاميوني ها هم يه طوريه كه شايد بايد 12 13 ساعت بكوب برونند.
خوب خستگي يه طرف گرم شدن داخل ماشينم يه طرف.
آمیکو نسبتا کیفیت خوبی داره متورهای با قدرت مناسب دارن تا جایی که ره رفتنشون رو دیدم جوابگو هستن
بخاری برای هر ماشینی لازمه و خطر نداره
بخاری هم منظورشون بخاری درجا هستش که وقتی ماشین خاموش هستش کار میکنه و لازم نیست برای گرم شدن ماشین موتور ماشین ساعتها روشن باشه .
کسیمیدونه الان کمپرسی اقصاط با 30 تومان میدنیا نه شنیدم هووهست درسته
سلام بر دوستان
اگر کسی در اینجا پشت ماک بوده و از فرم و نوع و تعداد و روش تعویض دنده های اون اطلاع کافی و عملی داره لطفا مطلبی بنویسه..
گیربکس مدلهای مشهور به 20 دنده و با اصطلاح صحیحتر 20 سرعته درای 5 سرعت اصلی و برای هر سرعت 4 دنده کمک هستن
نحوه تعویض به ای سورعت هستش (این نوع تعویض دنده یک راه تجربی هستش)توی هر دنده کمک یا هومن زیر دنده شماره 1 استفاده نمیشه اکثرا بجز مواقع خاص.
دنده اصلی در جیاگاه 1 قرار میگیره و کمک در جایگاه 2 و تا 4 ادامه پیدا میکنه
بعد از اون دنده اصلی و کمک خلاص میشن دنده اصلی به یک دنده سبکتر تعویض میشه مثلا 2 با همین منوال تا دنده 5 ادامه پیدا میکنه
البته گیربکس این مدلها نوعای مختلفی دارن و تا 24 سرعت متفاوت رو پشتیبانی میکنن
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)