سلام ...
وقتی سر کار میرن داخل ساختمون رو نمیشه دید ؟؟؟؟!!!!
سلام ...
وقتی سر کار میرن داخل ساختمون رو نمیشه دید ؟؟؟؟!!!!
رستوران ها رو هم نمیشه دید ...
نه ... دیده نمیشه !![]()
اگه تو رستوران ديده نميشه پس چيكار ميشه كرد توش
داخل هیچ ساختمونی تکرار می کنم داخل هیچ ساختمونی در هر جا دیده نمی شه بجز خونه ی خود و همسایه ها و ساختمون هایی که مخصوص ویژگی هاست مثل ورزشگاه برای آلتهیک ها و موزه برای آرتیست ها و .....
توش که میری می گه eat روش میزنی میگه alone 12$ یا نوشیدن drink هم همین طور و می تونی بری کلاس آشپزی
سیمز ما که به تاریخ پیوست.3 شنبه ی هفته ی پیش سفارش دادم هنوز نرسیده.p30 این نیست رسم روزگار!!!
ببین ، به نظر من خودت برو پست شهرتون ، پیگیرش باش .
مال من هم هی نمیرسید خودم رفتم پست ازشون گرفتم !
اگه نمیرفتم تا 1 هفته دیگه باید صبر میکردم !![]()
آقا فكر كنم شما اين عكس رو ميگيد وقتي رو اون كليك ميكنم
عكس پايين مياد و اون بلاييش وقتي رو يخچال open ميزنم مياد حالا چي جوري همشو بريزم من چيزي واسه اين كار پيدا نكردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehrdad2006; 27-05-2009 at 20:25.
دوستان اینو ببینید، گفته با این پچ reloaded به razor تبدیل می شه:
(نگید این چه سایتیه! اتفاقی دیدمش)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی یه چیزی، الان بازی به دستم رسید (با وجود اینکه تو ایران مارکت نوشته وضعیت سفارش:انصرافی!)، حالا این reloaded هست یا razor؟ از کجا باید بفهمم؟
Last edited by {sahand}; 27-05-2009 at 14:15.
بابا منم می خوام این SIM3 رو بازی کنم لطفا یکی راهنمایی کنه.بازی من نصب شده اما برای شروع میگه باید یک کد از اینترنت وارد کنی .بازیم از فروشگاه p30world خریدم.خوب یکی جوابمو بده دیگه لطفا.
خوب برای ما پیش نیومده که جوابتون رو بدیم
بچه ها چرا برای من لایف پن(که مدت زندگی سیمس ها هست)نورمال هست و خاموش نمی تونم تغییرش بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)