تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 241 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    وقتی درایو cرو باز میکنم خالیه پروگرم فایل و ویندوز مخفی شدن .با کاسپر اسکن کردم 2008/08/12 04:07:31 ب.ظ Detected: Trojan.Win32.Delf.aam این نتیحه بود اما اگه دلیتش کرده پس چرا پوشه های درایو c دیده نمیشن چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    وقتی درایو cرو باز میکنم خالیه پروگرم فایل و ویندوز مخفی شدن .با کاسپر اسکن کردم 2008/08/12 04:07:31 ب.ظ Detected: Trojan.Win32.Delf.aam این نتیحه بود اما اگه دلیتش کرده پس چرا پوشه های درایو c دیده نمیشن چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با درود

من سیستمم ویروس گرفت درایو ها رو تو پنجره جدید باز می کرد واسه همین node32 نصب کردم و ویروسها رو پیدا کردو حذف کردم ولی هنوز folder option غیر فعاله و داریو ها هم که روشون کلیک می کنی قسمت انتخای نرمافزار می یاد و فقط از طریق ادرس می تونم وارد درایو بشم.

لطفا راهنمایی کنید .

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    جواب سوال شما توی پست اول داده شده . روشهایی برای این که فایلهای مخفی را قابل روئیت کنید گفته شده . به پست اول همین تاپیک رجوع کنید .

با درود

من سیستمم ویروس گرفت درایو ها رو تو پنجره جدید باز می کرد واسه همین node32 نصب کردم و ویروسها رو پیدا کردو حذف کردم ولی هنوز folder option غیر فعاله و داریو ها هم که روشون کلیک می کنی قسمت انتخای نرمافزار می یاد و فقط از طریق ادرس می تونم وارد درایو بشم.

لطفا راهنمایی کنید .
    جواب سوال شما توی پست اول داده شده . دو تا برنامه برای حل مشکل open with گذاشتم اونا را بگیرید و اجرا کنید .

برای حل مشکل فولدر اپشن هم چند تا برنامه و چند روش دستی گفته ام که می تونید از اونا استفاده کنید .

به صفحه اول این تاپیک مراجعه کنید .

موفق باشید .

5. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رفع مشکل غیر فعال شدن Home Page اینترنت اکسپلورر

1 . در کادر محاوره ای Run عبارت Regedit را تایپ کنید و از روی کیبرد کلید Enter را فشار دهید تا محیط ویرایش رجیستری ظاهر شود .
    2 . به مسیر زیر بروید و 2 متغییر DWORD با نام های RunOnceComplete و RunOnceHasShown به ارزش 1 بسازید .

3 .

کد:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main
    محیط ویرایش رجیستری را ببندید و مجددا در کادر محاوره ای Run عبارت inetcpl.cpl را تایپ کنید و شستی OK را فشار دهید تا کادری با عنوان Internet Properties ظاهر شود .

4 . در قسمت Home Page آدرس مورد علاقه ی خود را تایپ کنید و شستی OK را فشار دهید تا تنظیمات دلخواه ذخیره شود .

5 . اکنون Internet Explorer 7 را اجرا کنید و لذت ببرید .

کسانی که این مشکل را از راه اصولی حل کرده اند و اکنون دوست دارند روش فوق را تست کنند ، مراحل زیر را دنبال نمایید ...

1 . در کادر محاوره ای Run عبارت inetcpl.cpl ,6 تایپ کنید و شستی OK را فشار دهید تا کادری با عنوان Internet Properties ظاهر شود .

2 . در زبانه ی Advanced دکمه ی Reset را فشار دهید تا کادر دیگری با عنوان Reset Internet Explorer Settings خودنمایی کند .

3 . مجددا روی دکمه ی Reset کلیک کنید تا تمام تنظیمات IE به حالت پیش فرض بر گردد .

4 . اکنون روش دوم را جهت تغییر Home Page تست کنید

سلام
    بعد از تايپ regedit در run ،صفحه رجيستری باز نميشه مشکل چيه؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام
    خب معلومه... سیستم شما آلوده شده... حالا به چی و از چه طریق اینو باید بعدا خودتون بفهمید. شما باید قبل
    از هر چیر سیستمتون رو با یک آنتی ویروس آپدیت شده در حالت معمولی و یا سیف مد فول اسکن کنید و بعد از
    اون کار یکی از برنامه های زیر را انتخاب کنید دانلود کنید... آپدیت کنید و بعد هم اسکن کنید.

این برنامه ها آنتی اسپای ویر هستند و وجودشون در کنار آنتی ویروس ضروریه.

1. AVG Anti-Spyware
    2.SuperAntispyware
    3.CounterSpy
    4-A-Squared Free version

8. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    سلام

چه error ی داده می شه ؟

توی همین صفحه اول برنامه هایی برای حل مشکل باز نشدن قسمتهای مختلف ویندوز گذاشتم . یه نگاه بکنی پیدا می کنی .

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خب معلومه... سیستم شما آلوده شده... حالا به چی و از چه طریق اینو باید بعدا خودتون بفهمید. شما باید قبل
    از هر چیر سیستمتون رو با یک آنتی ویروس آپدیت شده در حالت معمولی و یا سیف مد فول اسکن کنید و بعد از
    اون کار یکی از برنامه های زیر را انتخاب کنید دانلود کنید... آپدیت کنید و بعد هم اسکن کنید.

این برنامه ها آنتی اسپای ویر هستند و وجودشون در کنار آنتی ویروس ضروریه.

1. AVG Anti-Spyware
    2.SuperAntispyware
    3.CounterSpy
    4-A-Squared Free version
    من بااين آنتی ويروس NOD32 اسکن کردم ولی چيزی پيدا نشد...
    سلام

چه error ی داده می شه ؟

توی همین صفحه اول برنامه هایی برای حل مشکل باز نشدن قسمتهای مختلف ویندوز گذاشتم . یه نگاه بکنی پیدا می کنی .

موفق باشی .
    اروری نميده وقتی دستور regedit رو ميدم صفحه برا يه لحظه باز ميشه و سريع بسته ميشه..

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

يه سوال ديگه هم دارم نميدونم مربوط به اينجا ميشه يا نه؟

وقتی ميرم تو قسمت local setting<temp يه پوشه هست که توش يه فايل با نام log هست تو اين پوشه عکساي ذخيره

ميشه که از صفحه ای که توش دارم کار ميکنم عکس گرفته شده..يعنی تو هر صفحه ای باشم هر چن ثانيه يه عکس از اون

صفحه تو اون پوشه ذخيره ميشه...

ممکنه راهنمائيم کنين..

ممنون

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

يه سوال ديگه هم دارم نميدونم مربوط به اينجا ميشه يا نه؟

وقتی ميرم تو قسمت local setting<temp يه پوشه هست که توش يه فايل با نام log هست تو اين پوشه عکساي ذخيره

ميشه که از صفحه ای که توش دارم کار ميکنم عکس گرفته شده..يعنی تو هر صفحه ای باشم هر چن ثانيه يه عکس از اون

صفحه تو اون پوشه ذخيره ميشه...

ممکنه راهنمائيم کنين..

ممنون

دوست عزیز همه این کارهایی رو که میگی نشانه های تروجانه. سیستم شما آلوده است و چون با ناد32 اسکن
    کردید و چیزی پیدا نکرده دلیل نمیشه که سیستمتون پاک باشه. ناد32 آنتی ویروس خوبیه اما همه آنتی ویروسها
    تا بحال نتونستند 100 درصد ویروسها و تروجانها رو تشخیص بدند.

شما ناد32 رو کاملا آنیستال کن و این دفعه سعی کن یا کسپرسکی و یا Avira Antivir رو نصب و آپدیت کنی و
    بعد سیستمت رو اسکن کنی.

آنتی اسپای ور هم یادت نره.

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •