دقیقا میدونم مشکلت چیه!
موس تکون میخوره و صفحه کلید هیچ کاری نمیکنه!
کافیه بری تو تنظیمات (Option) و در قسمت Controls دکمه Default رو بزن و تنظیمات رو ذخیره کن.همین!
دقیقا میدونم مشکلت چیه!
موس تکون میخوره و صفحه کلید هیچ کاری نمیکنه!
کافیه بری تو تنظیمات (Option) و در قسمت Controls دکمه Default رو بزن و تنظیمات رو ذخیره کن.همین!
سلام دوست عزیز
ببنید هر نرم افزار و بازی که توسط برنامه های نصب (مثل Install Shield) نصب میشه میره توی رجیستری ویندوز یه سری تنظیمات مثل مسیر نصب این برنامه و .. رو ذخیره میکنه.اکثر بازی ها بر اساس این تنظیمات اجرا میشن.
که اگه این تنظیمات تو رجیستری پیدا نشه برای اون بازی به منزله نصب نشدنش هست.
بزار یه مثال ساده بزنم:
شما یه بازی رو توی ویندوز XP نصب میکنید(توی درایوی غیر از درایو ویندوز) . بعد شما ویندوزتون رو عوض میکنید.
با عوض شدن ویندوز تمام تنظیمات بازی ها و برنامه ها پاک میشه. با اینکه شما بازیتون رو پاک نکردید ولی وقتی میرید توی پوشه بازی و روی فایل اجرایی بازی دابل کلیلک میکنید ، پیغام میده که بازی شما نصب نیست!
در حقیقت بازی شما نصبه ولی اون تنظمیاتش توی رجیستری نیست.
البته همه بازی ها اینجوری نیست.بعضی هاشم بدون داشتن اون تنظیمات اجرا میشن
حالا مشکل من چیه:
این DVD که من گرفتم توسط ایرانی ها دستکاری شده بود.یعنی بازی رو فلان شرکت روی سیستمشون نصب کرده بودن و از اطلاعاتی که نصب شده یه فایل نصبی دیگه درست کردن!حالا این فایل نصبی اینا ، اون تنظیماتی که برنامه اصلی نصب استالکر روی ویندوز انجام میداده رو انجام نداده.
ولی بازی اجرا میشه.
حالا وقتی من میخوام پتچ بازی رو نصب کنم ، این پتچ اول باید ببینه مسیر بازی کجاست تا خودش رو بره اونجا کپی کنه.ولی وقتی توی رجیستری ویندوز رو سرچ میکنه چیزی در مورد این بازی پیدا نمیکنه و پیغام میده: این بازی نصب نشده :
اگه شما این تنظیمات رو برام بفرستید مشکل من حل میشه.متاسفانه همین یه نسخه هم تو شهرمون هست و دیگه DVD دیگه ای نیست.
کاری که شما باید انجام بدید اینه:
توی Run ویندوز اینو تایپ کنید و اینتر رو بزنید: regedit
حالا توی اینجا بدنبال این مسیر برید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
اینجا تمام تنظیمات برنامه های و بازی های نصب شده به صورت پوشه پوشه رو سیستمتون هست.
شما باید دنبال تنظیمات STALKER بگردید.البته احتمال خیلی زیاد باید توی زیر مجموعه شرکت سازنده این بازی باشه مثل Game World (مثلا شرکت Konami همه بازی هاشو توی پوشه Konami میزاره)
بعد از اینکه پیداش کردید روی پوشه اصلی کلیک راست کرده و Export رو بزنید و فایلش رو با یک نام دلخواه ذخیره کنید و برای من ارسال کنید
کلی این کارهایی که گفتم کار 1 دقیقه هستش
در ضمن شما با همین روش میتونید بازی هایی که با نصب ویندوز دیگه اجرا نمیشن یا توی ویندوز دیگه (ویستا) اجرا نمیشن رو به راحتی اجرا کنید.کافیه فایل Export شده رو اجرا و سپس Yes رو بزنید
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
-------------
البته احتمال هم هست چون بازی کرک شده این پیغام رو میده ولی باز هم از بدشانسی این شرکتی که DVD رو زده بازی کرک شده رو به صورت نصبی در آورده که مثلا کار رو ساده کرده باشه! و فایل ارجینال نداره.
اگه تونستید فایل ارجنیال این بازی هم بزارید
ممنون
موفق باشید![]()
سلام
من همون اولش موندم
چرا وقتی از اون مقرشون میای بیرون ، اون قسمت قرمز رنگ کم میشه
در کمتر از 30 ثانیه میمیری .میدونم ابید از اون پله رد شم . ولی خیلی سخته زود میمیرم
باید چی کار کنم ؟
در ضمن سیستم لودینگ وسط بازیش چرا اینقدر مسخرس ؟
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی هوا قرمز میشه رفتی تو موتد رادیواکتیو
جاهایی که گردو غبار بلند میشه نرو
تو همون قسمت اول یه کم برو طرف برجک بعد از پل های چوبی رد بشو
سلام دوست من
من فکر کنم نسخه بازی من هم مثل ماله شما باشه
نیازی به کپی کرک نداشته باشه خودش هم پکیج شماره 1504 روش نسبه
ببین برای نسب پکیج شماره 1505 به صورت پیش فرض میره به پوشه c بعد شما باید برید اون فوارد که رفته تویه درایو c و فولدش رو باز کنید یعنی فولدر Deep Silver رو باز کنید تا به فولدرS.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky برسید وقتی به این فولد رسید این فولدر رو کپی کنید و به درایو که بازی رو نصب کردید برید و بعد به نام فولدر شرکت رو باز کنید برسید به فولدر S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky روی این فولدر پیست کنید و بعد کرک پچ 1505 رو رو در قسمت bin پیست کنید ...
دیگه همه چیزی درست می شه
من خودم پکیج جدید رو اینطوری نسب کردم
اگر به مشکلی بر خوردی بفرمایید ..
ممنون
ولی چرا اون پیغام رو میده؟ یعنی اصلا به بخش کپی کردن نمیرسه.
از کجا بفهمم پچ 1504 روش نصبه؟
لینک دانلود مستقیم پچ 1504 رو دارید؟
دوست عزیز این فایلی که خواستی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست من
این لینک پکیج 1505 که جدیدتر از 1504 است
کرکش هم به صورت یوتیپ هست که بنویسید کرک پیدا می کندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما دلیلی این که اصلان به مرحله کپی نمی رسه
شاید این باشه که بازی رو نصب کرده باشید یا این که ویندوز رو عوض کرده باشید
بهتر یک بار دیگه بازی رو پاک کنید و از دوباره نسبش کنید
به احتمال زیاد درست می شه ...![]()
پس نگرفتی چی شد !
منم نمی گم ما تو Clear Sky همون Sterlok هستیم ! ما تو این نسخه یه فرده دیگه ای هستیم !
اونم که گفته ملاقات می کنی Sterlok رو یعنی اینکه آخرهای بازی می بینیش همین ملاقاتی در کار نیست !
یعنی منظورت اینه که همزمان این دوتا استالکر تو یه مقطع زمانی با هم تو یه سرزمین هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)