دوستان بیشتر کی ها بلک لیست شده نه اکسپایر!
دوستان بیشتر کی ها بلک لیست شده نه اکسپایر!
سلام مجدد!
كار نمي كند !!! احتمالا"
1- من اشتباه كردم
2- اكسپاير شد
3- رفت تو بلك ليست
4- اين كاسپري ها هم عجب آدمهاي بي جنبه اي هستند نميشه! باهاشون شوخي كرد! حالا چيكا ر به اين كار هاي ما جهان سومي هاي محروم از همه چي دارند !
دوستان عزیز ، این key را برای بار دومه که می ذارم ، لطفا استفاده نکنید ترو خدا !
من که دارم استفاده می کنم ، تاریخ سیستم 2007 , November 25 ، و تا تاریخ 4/2/2008 هم معتبره ، یعنی 129 روز دیگه . (Kaspersky Internet Security 7.0.0.125)
برای active کردن ، (البته بعد از پاک کردن key قبلی ) ،
Purchase key --> Install new Key --> Activate using activation code رو انتخاب کرده و در Activation Code کلید زیر را وارد کنید :
DJDQZ-75HMJ-1V1HE-GBE1X
به customer ID و password کاری نداشته باشین و ... (در این قسمت حتما connect باشین ) .
می بخشین اگه توضیحات تکراریه ، شاید یه دوست تازه کار این تاپیک رو می خونه .
Last edited by nami 1; 26-11-2007 at 23:19.
دوستان از من 7.0.0.119 هست و هر چی بهش میدم میگه که مال این اپلیکاشن نیست
دوست عزيز با توجه به اينكه لينك مربوط به كمپاني كاسپر ميباشه پس نبايد انتظار داشته باشيد كرك هم داشته باشه.لينك فوق مربوط به نسخه آلفا و Pre Beta ميباشه كه اصلا توصيه به استفاده از اين نسخه به علت وجود اشكالات عديده آن نميشه.چرا كه اين نسخه در حال تست ميباشه و پايداري لازم را نداره.توصيه ميكنم اگر قصد استفاده از آنتي ويروس اين محصول را داريد از خود سايت كاسپرسكي اقدام به دانلود نسخه Final آن به نسخه 7.0.125 كنيد.
اين كليدها براي هر محصول بصورت جداگانه ميباشند و كليد يك محصول قابل استفاده در محصول ديگري نميباشد.شما بايد كليد مناسب محصول مورد استفاده خود را استفاده كنيد.
سلام نامی جان .
من این کد و وارد کردم ولی جواب نداد .
پیغام سیستم :
Key type is invalid for this application
نسخه کاسپرم هم 7.0.0.125 هست .
ظاهرا تقريبا همه ي كليدهاي 7.0.0.125 Kis از دور خارج شده .
همه شون نه... من یدونه دارم که حدود 120 روز دیگه کار میکنه. یعنی 3 ماه.
كرك كاسپر 7 اينرنت سكوريتي ورژنه 7.0.0.125 رو ميخوام اگه بدين ممنونتون ميشم يكي داشتم تا ساله 2009 رفت تو بلك ليست
كرك ورژن 7.0.0.120 فكر كنم تموم شده كرك جديد براي اين ورژن نيستش؟؟؟ موقع آپديت آپديت ميشه ولي وسطاي آپديت expired ميزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)