........![]()
........![]()
عکس ها شارپنس کمی داره !
سلام
ابراهیم عزیز من به فتوبلاگ شما هم خیلی وقته که میرم و عکسهاتون رو می بینم ! کارهاتون واقعا زیباست و تم خاصی داره توش ...
ممنون میشم مدل دوربین و ... سابقه ی کاری رو هم بگید ...
از عکس آخر خوشم اومد !
سلام.شما زيادي به من لطف داريد و گرنه عكس ها زياد خوب نيستن.در مورد عكس آخريه دقيقا خودمم خيلي برام زيباست و آدمو به يه جاي ديگه ميبره.سابقه ي كاري ندارم و 6-7 ماه ميشه دوربين گرفتم.البته قبلا با آنالوگ و دوربين موبايل كار ميكردم كه خيلي فرق داره.دوربينم fuji film finepix s2000HD هست.دوربين بدي نيست اما يه كم نويزش زياده البته تو اين رده طبيعيه.بازم ممنون
آقای artara74 عکس گربه خوبه ولی با کادری که بهش دادی مشکل دارم . عکس برگ هم خیلی خوبه ولی شاخه سمت چپ باید حذف بشه .
آقای ebi66_boukan ماکرو های خوبین ولی یکمی نویز دارن . یکمی دریچه دیافت رو کم کنی بهتر میشن . یکمی هم شارپ لازم دارن .
موفق باشید .
Last edited by Spak; 26-02-2009 at 20:20.
برای اینکه تاپیک به هم نریزه آدرس مییلمو تو پیام خصوصی برات می فرستم و عکستو برام مییل کن
می تونم بگم این بهترینشونه که انصافا زیباست اما همشون از نظر نویز ایراد دارن که خوب طبیعیه
Last edited by 950w; 26-02-2009 at 22:39.
اين هم يك اديت خوب از عكش آقا ابراهيم كه كم نويزش كردم و كمي هم رنگشو عوض كردم.
![]()
اين هم عكس اسپك جان. يه چيزي كه قشنگه اينجا اينه كه انگار نور آفتاب به قاب هم تابيده چون سمت چپ قاب نور افتاده و سمت راست سايه شده. فكر كنم اديت خوبي باشه.نظر شما چيه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)