با نرم افزار رو خودم بلدم اما همونطور که میدونی استفاده از نرم افزار سرعت سیستم رو کم میکنه
اگه بدون استفاده از نرم افزار رو بلدی بگو تا استفاده کنیم
با نرم افزار رو خودم بلدم اما همونطور که میدونی استفاده از نرم افزار سرعت سیستم رو کم میکنه
اگه بدون استفاده از نرم افزار رو بلدی بگو تا استفاده کنیم
[QUOTE=hossein67;3116676]با نرم افزار رو خودم بلدم اما همونطور که میدونی استفاده از نرم افزار سرعت سیستم رو کم میکنه
اگه بدون استفاده از نرم افزار رو بلدی بگو تا استفاده کنیم[/
QUO![]()
بچه ها ما همه چيز رو در مورد ساخت ويندوز سفارشي گفتيم فقط ريزه كاريها رو نگفتيم.
مثلا چطور ميشه وقتي داريم ويندوز رو ويرايش ميكنيم بتوينم اسكرين سيور مورد نظرمون يا Display propertis (عكسهاي كه ميتونيم در قسمت دسكتاپ) رو به دلخواه تغيير بديم؟!
اگه كسي از دوستان در اين زمينه اطلاعاتي داره حتما" در اينجا بيان كند. با تشكر ...
Last edited by 9vin; 29-10-2008 at 10:43.
نوین جان سلام
میتونید از فایل desk.cpl در ویندوز استفاده کنید که در سی دی ویندوز به صورت( desk.cp_ ) وجود داره
و میتونی اون رو با آموزش های داده شده با ریس هک یا restorator باز و به دلخواه تغییر بدی
موفق باشید![]()
با سلام
مي خواستم بدونم كسي بلده Boot راه انداز رو درست كنه ؟
مثل كينگ پرند ؟![]()
دقيقا 2 روز كه هيچكس به اين تاپيك سر نميزنه نكنه تموم شده ما نمي دونيم![]()
اين فايل _desk.cp نه با resourceHacker باز ميشه نه با Restorator!
حتي اسمشو به desk.cpl هم rename كردم ولي باز هم هيچكدوم نتونستن بازش كنن.
ميشه لطفا راهنمايي كنيد خيلي گير كردم.
ممنون
اگه دیدین برای شناسایی فایلی خطا می گیره می تونین همون فایل را از یه ویندوز که برای نصب مشکلی نداره کپی بگیرید و در ویندوزی که دست کاری کردین paste کنین.کارتون راه میفته.منم روز های اول این چنین مشکلاتی داشتم که با همین روش کارم پیش رفت(این به دلیل دست کاری برخی فایل ها پیش میاد)
من دارمش ولی الان جای هستم(دانشگاه)روز چهارشنه می رم خونه برات میزارمش(اگه دوام بیاری)می تونی تو سایت wincustomize.com یه سرچ کنی.خیلی تم های زیبایی داره.
فعلا اینها را داشته باش تا بعد.(توجه این تم ها با برنامه windows blinds کار میکنن.ورژن 5 را کرکش کن بعد راش بنداز)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)