سلام ! من شاتل دارم، می خواستم بدونم از دوستان کسی یوزر نیم و پسورد شبانه ی شاتل رو می دونه؟
ممنون
سلام ! من شاتل دارم، می خواستم بدونم از دوستان کسی یوزر نیم و پسورد شبانه ی شاتل رو می دونه؟
ممنون
شاتل مثل صبا نت دو اکانتی نیست.همان اکانتی که داده در ساعاتی که تو سایت زده از حجم کم نمی کنه.
دوست عزيز ميشه بگي سرعت شاتل تو مشهد چه جوريه؟
اگه ممكنه يك تست هم ازش بزار.
چه عجب يك نفر پيدا شد كه اشتراك از شاتل گرفته باشه.
دوست عزيز ميشه بفرماييد:
چه سرعتي اشتراك گرفتيد؟ سرعتتان در عمل چقدر است؟
چقدر هزينه كرديد؟
آيا راضي هستيد؟
مورد توجه دوستاني كه فيبر نوري دارن
اشنا فيبر نوري رو ساپورت نميكنه من تماس گرفتم
البته گفتن يه خبرايي داره ميشه كه تا چند مدت ديگه مخابرات امادگي خودشو براي فيبر نوري اعلام ميكنه و مشكلات حل ميشه
مژده:
زين پس،در سرويس هاي اقتصادي (ECO) شاتل هم مصرف شبانه رايگان وجود دارد.
منبع:
ترافيك مصرف شده كاربران سرويسهاي اقتصادي ECO بين ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامي روزهاي هفته رايگان است (به شرط تمام نشدن سقف ترافيك مجاز مصرفي).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Nevissande; 10-09-2008 at 20:00.
سلام
من خطم دو ماهه فیبر نوری شده.قبلا ای دی اس ال داشتم.بعد که فیبر شد قطع کردن.هر جا رفتم گفتن رو فیبر نمیدن.بعد رفتم پیش رییس مخابرات منطقمون اعتراض کردم.هفته پیش اومدن تجهیزاتو از خود مخابرات برام گذاشتن.بعد یه اشتراک صبا نت گرفتم از ماورا.نمیدونم چرا از اعتبارم بعضی وقتا کم نمیشه.خیلی جالبه.سرعت دانلود هم بعضی وقتا میره رو 180.یه فایله 16 مگی رو تو یه دقیقه دانلود میکنم البته خیلی کم پیش میاد سرعتم اینقد بشه.البته من برا 64 سه ماهه شارز کردم
![]()
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
Last edited by ghelmaan; 04-01-2009 at 16:15.
سلام.
من هم همینطور شنیدم.
خداکنه همینطور باشه.
با توجه به تعرفه هاي جشنواره صبانت، با حداكثر 15 هزار تومان در ماه مي توانيد سرويس 1 مگابيت بر ثانيه بگيريد!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)