آقا من تقریبا اولای بازی ام.و اونقسمتی گیر کردم ه میری ته دریا بعد تو یه غار میری.حالا نمیدونم تو اون غار تو دریا چیکار کنم؟میشه منو راهنمایی کنید؟
آقا من تقریبا اولای بازی ام.و اونقسمتی گیر کردم ه میری ته دریا بعد تو یه غار میری.حالا نمیدونم تو اون غار تو دریا چیکار کنم؟میشه منو راهنمایی کنید؟
اونجا روی زمین یه اهرمه . ورش دار بذار توی دومیه (فرقی نداره کدوم باشه)
بعدش از غار بیا بیرون , رو به رو یه غار دیگست برو اون تو یه اهرم دیگه رو وردار .
بعدش بذار سر جاش و یکم بپیچشون تا راه باز شه
شستت درد نکنه.راهنمای کامل بازیو کسی نداره؟آخه این بازیی که من میبینم بدون راهنما نمیشه پیش رفت.
میگم من باید یه راهنما داشته باشم.آقا من هر کاری میکنم اون شکلا جور در نمیان.چیکار کنم؟
يه اهرم ديگه كه توي اون يكي غاره هست رو پيدا كردي ؟؟؟
اونم پيدا كني كه ديگه مشكلي نداري دوست عزيز.
بابا موتور به روغن سوزی افتاد ولی کله دوم پیدا نشد که نشد
جای دقیقشو کسی میدونه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر دقت كنيد اون دايره ها هر كدوم يك سوم دايره توش قرار داره
شما بايد طوري اونا رو حركت بدي كه يك شكل دايره در وسط در بياد![]()
یه جای هست آخر مسیری که میری دوسه تا گردن کلفت با اسلحه میوفتن به جونت یه بنای بزرگم هست اونجا دو سه تا ببرم دارهبابا موتور به روغن سوزی افتاد ولی کله دوم پیدا نشد که نشد
اونجا یه میله از رو زمین پیدا میکنی میکاری سر جاش میری تو ساختمون یه سنگی هست میندازی کف ساختمون میشکنه میری تو سرو پیدا میکنی![]()
پیدا شد ولی بیچاره لارا چه مصیبتی کشید تا رفت تو زیر زمین و دوباره دراومد![]()
![]()
دوستان اون قسمت مرحله ي مكزيك كه ميره قطعه سنگ چهارم رو بياره اولش اون نيزه ها حركت ميكنن ولي وقتي ميرم سنگو بيارم ديگه نيزه ها ميايستن و من نميتونم برم بيرون.....ديواراشم جاي دست ندارن كه بتونم خارج بشم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)