آخرین فرمویر رسمی کا850 چیه؟
آخرین فرمویر رسمی کا850 چیه؟
راستش من خودم کا850 دارم ولی هیچ کدوم از این مشکلاتی که شما میگینو ندارم ولی اینکه گفتین وقتی یه نفر بهم زنگ میزنه دکمه سمت چپ(که علامت کوشی هست) رو میزنم میره رو بلندگو فکر کنم دستتون به دکمه لمسی سمت راست گوشی میخوره یا اینکه اون دکمه لمسی خیلی حساس است و موقع فشردن دکمه ای که علامت گوشی روشه دکمه لمسی هم عمل میکنه که اگر این طوری باشه بعد از یه مدت استفاده درست میشه نگران نباشنوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
خداییش دوربینش تکه - کنتراست =∞دیروز رفتم N95 8g خریدم ولی اصلا ازش رازی نیستم عکسهاش به پای K850 نمیرسه
امروز یه عکس گرفتم ; لنز درست رو به آفتاب .. چقدر نور درست تنظیم شد
_____
آقا من فقط یه مشکل دارم ... گوشیم گاهی با زدن یه دکمه ((مثل دکمه منو) ریست میشه !!!
ظرف ِ 9 روز 5 بار ریست !( از یکشنبه اون هفته گرفتم , نو گرفتم .. یعنی مشکل قبلی نداره .)
علتش چی می تونه باشه ؟
2 روز سعی کردم تا این پست ارسال شد/10-20 بار ارسال کردم![]()
(قابل توجه سایت داران)
کا850 توی گرگان لوازم اصلی 350 هزار تومان هستش واقعا قیمتش خوب شده.جی800 که یه زمانی ارزانتر بود قیمتش شده 380-70 به هر حال کا850 قیمتش خیلی خوبه و میصرفه.دوربینش هم توی نسخه اصلی کاملا بهتر شده.همون اولش هم میدونستم که سایبرشات هیچ وقت کم نمیاره.سی902 هم مطمئنا بهترین کمران فون5 مگاپیکسلی خواهد شد.این رو من به شما قول میدم.
راستی این هفته من سنگاپور بودم و اونجا کا850 سیلور+ساعت با لوگوی سونی اریکسون که واقعا شیک بود به پول ایران 330 هزار تومن بود ضمنا جی900 هم با قیمت 460 تومن اونجا توزیع شده بود که برای شروع واقعا مناسبه
درخواست مشاوره
سلام
راستش من یه گوشی میخوام بخرم که یه 3 .4 سالی باهاش کار کنم
میخواستم از بین گوشی های 5600 silde و k850 یکی رو انتخاب کنم
دوربین هم برام خیلی مهمه ولی 6500 دوربینش زیاد تعریفی نداره
حالا چند تا سوال دارم اونم اینه که من میخوام بدونم این دکمه های لمسی خراب میشه یا نه خصوصا کلید های جهت نما باهاش کار کردن راحت هست یا نه خصوصا برای بازی و...
در کل میخوام بدونم 850 از لحاظ بدنه و کیفیت صفحه کلید چطوری هست ادم باهاش مثل گوشی های قبلی سونی اریکسون راحت هست یا نه ؟ در ضمن کدوم فرمت های بیشتر صوتی و تصویری رو پخش میکنه ؟
ممنو
اگه دوربین برات مهمه بی خیال 6500 بشو و بهترین انتخاب فعلا کا850 هستش و قیمتش واقعا مناسب شده
راستش من هم شنیده بودم که دکمه لمسی هاش خراب میشه برای همین ضمانت گوشی اصلی گرفتم و تا حالا مشکلی پیش نیمده
کار کردن با صفحه کلیدش راحته ولی کار کردن با جهت نماش اولش سخته ولی بعد از چند مدت که عادت کردی کار کردن و بازی کردن باهاش راحت میشه ولی بازم به پای جوی استیک نمیرسه
بدنش هم باور کن چند بار از دستم افتاده و تا حالا مشکلی پیش نیمده و فقط یک بار به صورت وحشتناک روی سرامیک افتاد که فقط یک خط جزئی برداشت
کار کردن در کل با کا850 خیلی راحته همین طور مدیا سنترش واقعا جالبه
برای دیدن مشخصات کامل کا850 و همین طور فرمت هایی که اجرا میکنه به این لینک برو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من که هنوزم نمیصرفه!!!
اقا سنگاپور بودی؟یعنی به سنگاپور هم رسید؟چه خوب
میگم ها خوب یکی میخریدی میاوردی ایران میفروختی.به عنوان اولین نمونه ی جی 900.اسمت رو هم در تاریخ ثبت میکردی![]()
میشه بپرسم واسه چی میخواهی؟مگه کا850 فلش هم میشه؟البته منظورم بدون باکس هست.یعنی شما باکس داری؟چه باکسی داری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)