سلیم جون من با مال یکی از دوستام 1 ساعت ور رفتم.
راجع به کجاش میخوای بدونی؟
تا من برات بگم عین لباس شویی کف کنی! (-؛
سلیم جون من با مال یکی از دوستام 1 ساعت ور رفتم.
راجع به کجاش میخوای بدونی؟
تا من برات بگم عین لباس شویی کف کنی! (-؛
نه تنها برای خودم بلکه برای بیش از 7 و 8 تا از گوشی های دوستام
نترس شاید خوندنش سخت باشه ولی خیلی راحت و بی ختره
سلام به شما
اگه یکم این تاپیک های مربوط به آیفون رو می گشتی به جواب تمام سوال هات می رسیدی .
ولیب خوب با این حال که دوستان زحمت کشیدن من هم یه کمی توضیح می دم .
1 . بطور رسمی 1.1.4 ولی غیر رسمی 1.2.0
2 . بله مشکل فوروارد با چند برنامه ( WeTool و iSMS ) . نه تو این ورژن نه تو 3G درست نمیشه و نخواهد شد .
برای فیلم برداری هم با صدا و نامحدود برنامش هست iPhone Video Recorder
3 . قیمت چی تو ایران درسته که قیمت آیفون درست بتشه
4 . بله اگه آپدیت کنی لاک مشه ولی اگه ورژن ریستور کنی نه لاک نمیشه فقط اکتیو کردن می خواد . و هیچ گونه مشکلی براش پیش نمی یاد مثل کامپیوتری می مونه ک هر روز روش ویندوز نصب کنی و آپدیت هم کار 5 دقیقست
5 . بله لوازم یدکیش هم ست ولی گرون .
6 . خدارو شکر از مسئله راحت هستید چون با استفاده از installer و اضافه کردن سورس به هر برنامه ای که بخواهید دست پیدا می کنید .
جواب سوال 2 و 4 رو در پست بالایی دادم
ولی در مورد قیمت آیفون که در ایران بالاست
ببینید مردمانی که در آمریکا از آیفون و شبکه AT&T استفاده میکنند موظفند ماهیانه بین 40 تا 50 دلار بابت اینترنت پر سرعت AT&T بعنوان آبونمان بپردازند .
حالا چرا آیفون 3G اینقدر ارزون تره ؟؟؟ واسه اینکه AT&T ابونمان ماهیانشو کرده 80 دلار که طرف چه استفاده کنه چه نکنه باید بده .
به این صورت هر کسی دوست داره از آیفون استفاده کنه باید ماهیانه هم پول خرج کنه ولی تو ایران شما یک بار پول برای آیفون می دی و ماهیانه فقط پول قبضت رو می دی که اون پول قبض هم جای بحث داره که مربوط به اینجا نمیشه .
موفق باشی
یعنی 3g بیاد 300 تومن هست بدون مشکل واسه ما ایرانیا؟ یا ما باید 700 تومن بدیم چون این امکانات رو نداریم؟
مطمعن باش 300 تومن نمیدن دست مردم.
بهترین راه خرید از خارجه . بعد خودمون انلاکش کنیم.
اینجوری برامون حداکثر 250 اب بخوره.
ممنونم دوست عزيز.
يه هندزفري تو سايت اپل زده 99 دلار به نام " Vibe Dou " يا يه چيزي تو اين مايه ها . اينو جايي توي ايران داره؟
میشه یک نمونه کوتاه و 10 ثانیه ای از فیلمی که باهاش گرفتی رو آپ کنی ؟برای فیلم برداری هم با صدا و نامحدود برنامش هست iPhone Video Recorder
میخوام ببینم چطور فیلم میگیره
سلام دوستان یه سوال داشتم تو گ.شی اپل میشه ویندوز موبایل سوار کرد.من عاشق ویندوز موبایلم.
شما درست می فرمایید ولی هنوز هیچ شرکت نرم افزاری نگفته که ایا می تونه 3G رو آنلاک کنه یانه !!!
البته Ziphone گفته ما انجام می دیم در حال حاضر فقط باید صبر کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)