تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 83 اولاول ... 135359606162636465666773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 827

نام تاپيک: Gears of War

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

سلام .
    من اون قوله که تو گلخونه بودم کشتم . یه چندتا نبردم بردم . حالا این قوله اینجا قش کرده . چیکار کنم بلند شه ؟ اصلا اینجا باید چیکار کنم . فقط یه نارنجک کنارش بود که برداشتم یه صدایی از خودش در آورد دوباره خوابید . اون اسلحه ماهواره ای هم ندارم .
    من این غولرو با همون ماهواره ای کشتم.اون دوروبر حتما تفنگ هست.یکم بگرد.

2. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درست بود یه در اون نزدیکی بود . این فقط گمراه کننده بود . من اون مرحله گلخونه هم رفتم . الان اینجا کارم گیره . 40 ثانیه بازی بهم تایم میده . چندتا از این بردارای آر.پی.جی زن هیولا میان به این راحتی هم نمیمیرن . یه بار جونم دراومد کشتمشون بعد 20 ثانیه وقت مونه بود پنج شیش تا دیگه ریخت بیرون آخه تو 40 ثانیه که نمیشه اینارو کشت حتما یه قلقی داره ممنون میشم کمک کنید . بعد از 40 ثانیه هم این کوچولو موچولو میادو می بازم

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

باید فررا کنی و به سرعت به جلو پیش بری !
    یکم که پیش رفتی یک Cut Scene نشون میده و میره مرحله بعد .
    موفق باشی

5. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

درست بود یه در اون نزدیکی بود . این فقط گمراه کننده بود . من اون مرحله گلخونه هم رفتم . الان اینجا کارم گیره . 40 ثانیه بازی بهم تایم میده . چندتا از این بردارای آر.پی.جی زن هیولا میان به این راحتی هم نمیمیرن . یه بار جونم دراومد کشتمشون بعد 20 ثانیه وقت مونه بود پنج شیش تا دیگه ریخت بیرون آخه تو 40 ثانیه که نمیشه اینارو کشت حتما یه قلقی داره ممنون میشم کمک کنید . بعد از 40 ثانیه هم این کوچولو موچولو میادو می بازم
    .................. شما تو اون مرحله که 40 ثانی بهت وقت میده سریع اون دوتا ار پی جی دار رو که اول میان بکش .با شلیک به سرشون...........بعد سلاخشون رو بردار و بقیشون رو بکش. البته نکشی هم مهم نیست فقط سریع فرار کن و به چک پ.ینت بعدی برس ............ وقتی هم که به این قول میرسی یه راه داری که از کار بندازیش البته اگه اونا رو در 40 ثانیه بکشی به این قول نمیرسی و لی در مراحل بعدی یه جایی در یک نیروگاه جلوت رو میگیره که باید از بدنش به عنوان یه عایق برق استفاده کنی و ژنراتور روراه بندازی... طریقه کشتنش هم اینه که به اسلحه هایی که رو بدنش نصب شده شلیک کنی.......... منظورم اون دوتای که رو دستاش هست و اونی که رو سرش هست ....

موفق باشی ...

7. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من این غولرو با همون ماهواره ای کشتم.اون دوروبر حتما تفنگ هست.یکم بگرد.
    نه بابا اون اطراف تفنگ ماهواره اي نيست و راه هم تا جايي كه من يادمه از تو ساختمون بود(فكر كنم يك دري بود كه با لگد باز ميكرديد)
    اين حرفا مال كدوم مرحله است؟چرا من يادم نمياد؟

9. این کاربر از Torch Bearer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نه بابا اون اطراف تفنگ ماهواره اي نيست و راه هم تا جايي كه من يادمه از تو ساختمون بود(فكر كنم يك دري بود كه با لگد باز ميكرديد)

اين حرفا مال كدوم مرحله است؟چرا من يادم نمياد؟
    همون جا که این میاد باید از دستش فرار کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

همون جا که این میاد باید از دستش فرار کرد.
    تا جايي كه يادمه اين حدود يك اكت كامل دنبال ما بود ما بايد فرار ميكرديم:دي
    اگه ممكنه اسم مرحله رو بگيد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام . من پدر این غوله رو در آوردم وقتی تو اداره برق بود خیلی کشتنش سخت بود وقتی تمومش کردم قلبم تند تند میزد نفسم برید . حالا به اینجا رسیدم . آخر بازیه ؟ این خوشگل که تو تصویر میبینید یه دفعه با یه عالمه خفاش دورش هست . حالا خفاش هیچ چی خیلی هم قویه . ده بار این مرحله رو رفتم ولی نمیمیره . دو سه بارم از جلو زدم رفتم ته قطار که اونجا هیچ دری نبود که برم توش و تو یک لحظه خفاشا دخلمو آوردن لامصب یه جا هم وای نمیسه هی میاد جلو .
    ممنون میشم کمک کنید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام . من پدر این غوله رو در آوردم وقتی تو اداره برق بود خیلی کشتنش سخت بود وقتی تمومش کردم قلبم تند تند میزد نفسم برید . حالا به اینجا رسیدم . آخر بازیه ؟ این خوشگل که تو تصویر میبینید یه دفعه با یه عالمه خفاش دورش هست . حالا خفاش هیچ چی خیلی هم قویه . ده بار این مرحله رو رفتم ولی نمیمیره . دو سه بارم از جلو زدم رفتم ته قطار که اونجا هیچ دری نبود که برم توش و تو یک لحظه خفاشا دخلمو آوردن لامصب یه جا هم وای نمیسه هی میاد جلو .
    ممنون میشم کمک کنید .
    اون دورو بر یه جاهای روشنی هست.کنارا.اونجا برو تا میتونی تیر توش خالی کن.کمی سخته ولی نشدنی نیست.راستی آخرشی.تبریک میگم

14. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ممنون میشم کمک کنید .

................................. من فقط به جور این قول رو کشتم اونم با استفاده از اون مسلسل روی قطار بود..........ولی خیلی باید سریع باشی چون 10 ثانیه بیشتر وقت نداری وبعدش خفاش ها حسابت رو میرسند........ولی تو همون 10 ثانیه هم میشه اون قول رو کشت........من راه دیگه ای برای کشتن این قول بلد نیستم.

16. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •