تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 1126 اولاول ... 1353596061626364656667731131635631063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض پاك كردن حرفه اي اطلاعات

زماني كه هارد ديسكي خراب و از رده خارج مي شود، معمولاً مقدار بسيار زيادي اطلاعات مهم در آنها وجود دارد. همچنين در هارد ديسكهايي كه در حال كار هستند لازم است كه بعضي اوقات اطلاعاتي از روي آنها براي هميشه برداشته شوند و از بين بروند. بنابراين لازم است كه بدانيد چگونه مي توان اطلاعات حساس و مهم را، چه از روي هاردهاي در حال كار و چه خراب و از كار افتاده، پاك كرده و از ميان برد. اطلاعاتي وجود دارند كه يا براي بار اول نوشته شده و در كامپيوتر وارد شده اند و يا دسترسي مجدد به آنها امري بسيار مشكل و دشوار است. Office، فايلهاي موقت را ايجاد مي كند، Backup ها شامل كپي ها هستند و Paging File، فايلهاي ناتمام و حتي فايلهاي رمز دار و كد بندي شده را به صورت واضح و آشكار بر روي هارد ذخيره و ضبط مي كند. اطلاعات مالياتي، كلمه هاي عبور، اطلاعات مربوط به شركتها و اطلاعات شخصي هنگام فروش هارد، تعمير كامپيوتر يا حملات جاسوسي (هكرها) در دسترس افراد بيگانه قرار مي گيرند. اگر شما هارد خود را به منظور تعمير به دست افراد متخصص مي سپاريد، از حفظ اطلاعات خود اطمينان حاصل كنيد. البته از جمله وظايف شخص يا شركت خدماتي اين است كه به تمام قوانين حفاظت اطلاعات عمل كند، بخصوص اطلاعاتي كه بر روي ابزار ذخيره اطلاعات قرار دارد، به قصد يا منظور ديگري استفاده نكند. براي از بين بردن و نابود سازي اطلاعات 4 روش و شيوه وجود دارد: 1- پاك كردن (delete) 2- فرمت كردن (format) 3- جايگزين كردن (overright) 4- نابودي كامل ابزار ذخيره اطلاعات درجه اطمينان هر يك از اين 4 شيوه به طور قابل توجهي متغير است. اگر قصد انتقال اطلاعات خود را بر روي ديسكت داريد، بهتر است كه از ديسكت هاي نو و كار نكرده استفاده كنيد. چنانچه اين امر ميسر نباشد، قبل از ذخيره اطلاعات، ديسكت را به طور كامل فرمت كنيد (Full Format) و از فرمت سريع (Quick Format) استفاده نكنيد. پاك كردن و فرمت كردن (Delete & Format) دستورات پاك كردن (Delete) و Quick Format و همچنين انتقال به قسمت بازيابي اطلاعات (Recycle Bin) اطلاعات را كاملاً از روي هارد پاك نمي كنند، بلكه فقط محل رجــــــوع به آن فايل را در فهرست (Directory) آن ابــــزار ذخـــــيره اطــــلاعات، يعــــــني FAT (File Allocation Table) پاك مي كند. پس از آن اين فايل قابل دسترس بوده و مي تواند دوباره فراخواني شده و مورد استفاده قرار بگيرد. در واقع در سيستم عامل Dos با دستور: Format a: /u، فرمان unformat غير فعال مي شود، ولي با اين حال ابزار بازيابي مجدد تحت تـــاثير اين دســـتور قرار نـــمي گيرد. هنگـــام فرمت كردن، مجموعه اي از FAT پاك مي شود كه اطلاعات آن بعداً هم قابل دسترس است. حتي با خود Low-Level-Format ولي با صرف هزينه قسمت بزرگي از اطلاعات قابل دسترسي است. فايلهاي پاك شده زماني از بين مي روند كه فايلهاي جديدي با همان نام بر روي آنها مجدداً ضبط شوند و جايگزين گردند. با اين حال اين مطلب به مدت زمان طولاني نياز دارد، چرا كه اگر اطلاعات جديد بر روي يك Cluster به طور كامل بتواند قرار گيرد، اطلاعات فايل پاك شده در مابقي محدوده Cluster ها قابل دسترسي است. براي اينكه بتوان فايلهاي موقت را فوراً پاك كرد، توصيه مي شود كه يك ديسك RAM-Disk)RAM) را در دستگاه قرار دهيد و دايركتوري هاي برنامه هاي كاربردي را بر روي درايو مجازي قرار دهيد. نرم افزار RAM-Disk را شما مي توانيد از سايت cenatek ،superspeed يا simtel دريافت كنيد. همچنين بقاياي اطلاعات، بدون پاك كردن بر روي هارد قرار دارد. برنامه هاي كاربردي براي كار كردن، فايلهاي موقت را ايجاد مي كنند كه اين فايلها پس از ذخيره سازي در واقع به عنوان فايل پاك مي شوند، با اين حال اين اطلاعات باز هم وجود دارند. شركت Microsoft در مرجع فني ويندوز XP هشدار مي دهد كه براي فايلهاي كد بندي شده و رمز دار، اطلاعات شفاف در Paging File وجود دارد. در اين حالت اگر فردي كه قصد دستيابي به اطلاعات شما را دارد، سيستم را با يك سيستم عامل ديگر استارت و راه اندازي كند و Paging File را باز كند، مي تواند اطلاعات را بازبيني كرده و بخواند. ايــــــن Paging File را مــي تــــوان در نســــخه حرفـــه اي ويندوز XP Professional)XP) در هنگام عمل Shut Down با كمك خط مشي هاي گروهي پاك نمود. براي اين كار قسمت Start/Run را فعال نماييد و دستور زير را در آن وارد كنيد: gpedit,msc سپس از مسير: Computer configuration/windows settings/local guidelines/security settings بر روي كليد Shut Down دو بار كليك كنيد: Paging File حافظه RAM مجازي را پاك كنيد. سپس روي Active و بعد روي ok كليك كنيد. عمل جايگزين (Overright) بالاترين نوع حفاظت نرم افزاري را عمل Overright انجام مي دهد. حتي به همراه برنامه هايي چون Eraser و Wiper، تعداد ابزار پاك كردن به سختي به 20 نوع می رسد. همچنين برنامه PGP كه برنامه اي براي رمزگذاري فايلها مي باشد داراي مدول(module) پاك كردن، براي پاك كردن فضاي خالي حافظه RAM مي باشد. توجه: شما اين برنامه ها را به مسئوليت خود به كار برده و استفاده مي كنيد. پس از عمل پاك كردن، موفقيت اين برنامه را با ابزار undelete كنترل كنيد. به اين ترتيب فايلي را كه پاك كرده ايد Undelete كنيد و ببينيد كه آيا دوباره بازيافت مي شود يا نه. همچنين توجه و دقت كنيد كه اطلاعات پاك شده ديگر غير قابل برگشت و از دست رفته خواهند بود، بنابراين قبل از پاك كردن اطمينان حاصل كنيد كه آيا اين همان فايلي است كه شما مي خواهيد پاك كنيد. ابزار پاك كردن در 2 حالت استفاده مي شوند: • نو كردن كل هارد: اگر هاردي مي بايست از رده خارج شود، يا فروخته شود، بايد كل هارد پاك شود. متخصصان، اين مرحله را كه هارد به وضعيت خام خود هنگام توليد در كارخانه بر مي گردد Sanitizing مي گويند. • پاك كردن فايلها در هنگام كار با هارد: كسي كه هميشه اين احتمال را مي دهد كه ممكن است شخصي مخفيانه به فايلهايش دستيابي پيدا كند، مي بايست فايلهاي خود را به صورت كنترل شده نگهداري و محافظت نمايد و كپي هايي را كه نمي خواهد، بلافاصله از بين ببرد. از اين دست مي توان به فايلهاي موقت، باز مانده هاي فايل در paging file و بايتهايي از cluster ها كه به طور كامل پر نشده اند اشاره كرد كه بايد پاك شوند. ابزارهايي كه فضاي آزاد هارد را پاك مي كنند، انجام دادن اين عمل را تضمین مي كنند. با عمل ذخيره سازي مجدد (overright) ساده، اطلاعات شما هنوز از لحاظ امنيتي پاك نشده است. علت اين امر در فيزيك عمل ذخيره سازي است. هارد ديسك ها، صفحات ضبط مغناطيسي هستند كه از تعداد زيادي صفحات مغناطيسي به همراه يك هد ضبط و خواندن تشكيل شده اند كه در يك محفظه و قاب خالي از هوا و خلاء قرار دارند. هد ضبط و خواندن، اطلاعات را با يك محيط مغناطيسي قابل پلاريزه بر روي اين صفحات مي نگارد. اطلاعات در مسيرهايي از قبل مشخص شده و ثابت ثبت مي شوند. هنگام خواندن، اين مسيرها بر روي هارد برقي القاء مي كنند كه دوباره به 1 و 0 تبديل مي شود كه از همين صفر و يك ها اطلاعات، فراخواني و تبديل مي شوند. با هر بار عمل ضبط و نوشتن، از اين مسير به طور دقيق استفاده نمي شود. در حاشيه، محل هاي باريكي قرار دارند كه حاوي اطلاعات پاك شده احتمالي هستند. به همين خاطر متخصصان توصيه مي كنند كه براي ذخيره سازي مجدد از سمبل هاي يك جور و يكسان (فقط صفر يا فقط يك) استفاده نشود، بلكه از نمونه (sample) استفاده كرد. در يك عبور دوباره يك نمونه مكمل متصل مي شود كه شامل صفري است كه قبلاً صفري ديگر در آنجا قرار داشته است و بر عكس تا اينكه حتي الامكان هر بيتي يك بار تغيير پيدا كند. پيتر گوتمان در مقاله اي به نام، Secure Deletion of Data From Magnetic and Sold-State Memory روشي را بيان مي كند كه در آن اطلاعات در 27 شكل مختلف، ذخيره سازي مجدد (overright) مي شوند. اين روش بين متخصصان به عنوان مطمئن ترين روش پاك كردن فايل شناخته شده است. وزارت دفـــاع آمـــريــــكا (DOD) و اداره امنـــــيت در فن آوري اطلاعات (BSI)، از 2 روشي كه خود ايجاد كرده اند استفاده مي كنند: روش اول اينكه بر روي فايل، 3 بار ضبط مجدد كرده و روش دوم اينكه بر روي فايل، 7 بار ضبط مجدد مي كنند. BSI روش 7 بار ضبط مجدد را نيز توصيه مي كند. دو روش اخير از لحاظ ضريب اطمينان از اعتبار ويژه اي برخوردارند؛ حداقل براي بازسازي مجدد اطلاعات توسط ابزارهاي نرم افزاري. حفظ امنيت اطلاعات در برابر وسايل اندازه گيري كه قادر به بازخواني اطلاعات هستند، فقط با روش گوتمان امكان پذير است. براي اغلب حالتها روشهاي DOD و BSI كافي است، چرا كه ضبط مجدد احتياج به زمان دارد. همچينن عمل خواندن هارد ديسك ها با كمك دستگاههاي اندازه گيري، اين مطلب به خصوص در مورد اطلاعات مهم يا موارد حقوقي بسيار ارزشمند است. در اتاقهاي خالي از هوا (خلاء)، هارد ديسك ها بـــــه اين منـــــــظور بــــاز مي شوند و با ميكروسكوپ نيروي مغناطيسي Magnetic Force Microscope) MFM) و Scanning Tunneling Microscope) STM) مورد آزمايش و بازبيني قرار مي گيرند. MFM اثرات متغير مغناطيسي بين يك نوك (سر يا هد) مغناطيسي و سطح رويي را ثبت مي كند و مقدار عمل پلاريزه را در محدوده هاي كناري مسيرها مشخص مي كند. عمل مغناطيسي كردن چنانچه هارد ديسك خراب باشد و امكان تعمير آن وجود نداشته باشد، توصيه مي شود كه آن را به طور كامل و فيزيكي از بين برد. زيرا برنامه هاي نرم افزاري ديگر قادر به دسترسي به هارد و محتــــويـــات آن نيـــــستند. شركـــت Ibas بــــــراي اين مــنظور دستگاه Degausser) DG-01)را ارائه مي كند. اين دستگاه داراي مغنـــاطيسي اســــــــــت كه قــــدرت مغــــناطيسي مــــعادل 8/0 تسلا (Tesla) دارد كه اين قدرت حتی از هارد ديسك هاي مدرني كه در مقابل مغناطيس حفاظت شده اند مي تواند عبور كند. هاردهايي كه با اين Degausser پاك شده اند ديگر غير قابل استفاده خواند بود، زيرا اطلاعات هدايتي هد خوانده نيز به واسطه ميدان قوي (مغناطيسي) پاك مي شوند. اين روش فقط براي پالايش و پاكسازي نهايي هارد مناسب مي باش

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض هارد ديسك 500 گيگابايتي براي نوت‌بوك

شركت هيتاچي اعلام كرد كه اميدوار است تا تقاضاهاي كاربران برای ظرفيت ذخيره سازي بيشتر شود و بدين جهت دو هارد ديسك 2.5 اينچی را براي كامپيوترهاي نوت‌بوك و ديوايس‌هاي سيار معرفي كرده است.هارد ديسك TravelStar 5k500 در ماه فوريه در ظرفيت‌هاي 400 و 500 گيگابايتي به قيمتهاي 350 و 450 دلار آمريكا عرضه خواهند شد.اين شركت اعلام كرد هر دو مدل، سه پيكربندي ديسك فشرده و تكنولوژي ضبط مغناطيسي عمودي را جاي داده‌اند.طبق گفته شركت، مدل سومي TravelStar 5k500 داراي گزينه امنيت داده كدگذاري شده با 1.5 گيگابيت در ثانيه و اينترفيس Serial ATA مي‌باشد.Richard Shim تحليلگر IDC گفت: درايوهاي 2.5 اينچي نيم ترابايتي جديد به تهيه كنندگان كمك مي‌كنند تا همچنان رشد تقاضاي ظرفيت ذخيره سازي را حداقل در ردوه زماني كوتاهي ادامه دهند.وي افزود “ما داريم به آستانه اينكه دقيقا به چه مقدار ظرفيت نياز داريم نزديك مي‌شويم. از هر كسي كه بپرسيد، هيچكس نمي‌گويد فضاي ذخيره سازي كافي دارم”.Shim اضافه كرد پيكربندي درايو سه ديسكي 2.5 اينچي هيتاچي نبايد خروجي گرما يا مسائل كارآيي بيشتري را از نمونه‌هاي دو ديسكي 2.5 اينچي قديمي ايجاد كند. اما وي دوره طولاني و تلاش‌هاي مداومي را براي افزايش ظرفيت درايو و تعداد ديسك‌هاي فشرده در ديوايس پيش بيني نمود كه احتمالا موجب مديريت داده و مشكلات نگهداري سخت‌افزار براي كاربران خواهد شد.طبق اعلام هيتاچي، درايوهاي TravelStar 5k500 مي‌توانند ميزان 125 ساعت ويديو HD، 500 ساعت ويديو ديجيتال استاندارد، 178 فيلم غير HD تبليغي يا 125 هزار آهنگ چهار دقيقه‌اي را ذخيره سازند.ديوايس ذخيره سازي 12.5 ميليمتري مي‌تواند در سرعت‌هاي بيش 5400 دور در دقيقه مورد استفاده قرار گيرد و شامل حفاظت نوسان چرخشي و اينترفيس 3 گيگابيت در ثانيه SATA مي‌باشد.

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

اقا دستت درد نکنه
    پاك كردن حرفه اي اطلاعات بدردم خورد
    میگم چرا اینارو pdf نمی کنی ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

اقا دستت درد نکنه
    پاك كردن حرفه اي اطلاعات بدردم خورد
    میگم چرا اینارو pdf نمی کنی ؟
    ايشالله اگر عمري باقي باشه
    قصدم اينه كه كتابشو بنويسم
    ولي خيلي از اين مطالب رو من فقط جمع اوري و ويراستاري كردم
    خيلي هاش مال من نيست و من منابعشو دقيقا نميدونم چيه كه كتاب و يا مقاله حرفه اي بشه

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

هارد 160 Ide مکستور دارم که در حالی که برق وصل بود ، فیش پاور رو زدم بهش و احتمالا سوخت چون بوی سوختگی میده ..... میشه تعمیر کرد یا نه ؟؟؟؟

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هارد 160 Ide مکستور دارم که در حالی که برق وصل بود ، فیش پاور رو زدم بهش و احتمالا سوخت چون بوی سوختگی میده ..... میشه تعمیر کرد یا نه ؟؟؟؟
    نگاه کن روی آی سی ببین آثار سوختگی می بینی اگه نه که مشکلی نیست

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اصلان وقتی فیش پاور رو میزنم ، سیستم روشن نمیشه ( یعنی یه ثانیه روشن میشه و بعدش انگار جریان قطع میشه ) ... یعنی سوخته و کاریش نمیشه کرد ؟؟؟؟

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اصلان وقتی فیش پاور رو میزنم ، سیستم روشن نمیشه ( یعنی یه ثانیه روشن میشه و بعدش انگار جریان قطع میشه ) ... یعنی سوخته و کاریش نمیشه کرد ؟؟؟؟
    اگه با اتصال هارد سیستم روشن نمیشه بفرست گارانتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اردكان

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    واقعا مطالب جالبی گفتی که خیلی به درد بخور هستش
    من یه مشکلی برام پیدا شده که فکر کنم شما بتونین کمک کنین
    من 2تا هارد یکی 80 و یکی 40 گیگی دارم که 80 گیگی مستر هستش
    هارد 40 گیگی من 2 تا درایو داره
    مدتی پیش یکی از درایو های اون دچار بد سکتور شده بود به نحوی که وقتی می خواستم واردش بشم پیغام می داد که باید فرمتش کنم
    با hdd regenerator درستش کردم و مشکلش حل شد
    الان دوباره همونجری شده باز هم با hdd regenetor درستش كردم ولي ويندوز که بالا اومد صفحه آبی چک دیسک اومد ولی نتونست درایو معیوب رو چک کنه
    حالا نه تنها اون درایو مشکل داره سیستم هم خیلی کند شده
    یه نکته هم بگم تو محیط dos تو درایو معیوب میره البته تو محیط dos اسمهای درایو ها رو جا بجا میشناسه
    البته من تو داس وارد نیستم
    ممنون میشم راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    واقعا مطالب جالبی گفتی که خیلی به درد بخور هستش
    من یه مشکلی برام پیدا شده که فکر کنم شما بتونین کمک کنین
    من 2تا هارد یکی 80 و یکی 40 گیگی دارم که 80 گیگی مستر هستش
    هارد 40 گیگی من 2 تا درایو داره
    مدتی پیش یکی از درایو های اون دچار بد سکتور شده بود به نحوی که وقتی می خواستم واردش بشم پیغام می داد که باید فرمتش کنم
    با hdd regenerator درستش کردم و مشکلش حل شد
    الان دوباره همونجری شده باز هم با hdd regenetor درستش كردم ولي ويندوز که بالا اومد صفحه آبی چک دیسک اومد ولی نتونست درایو معیوب رو چک کنه
    حالا نه تنها اون درایو مشکل داره سیستم هم خیلی کند شده
    یه نکته هم بگم تو محیط dos تو درایو معیوب میره البته تو محیط dos اسمهای درایو ها رو جا بجا میشناسه
    البته من تو داس وارد نیستم
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    بدسكتورش زياده ديگه با نرم افزار نميشه روش كار كرد. بايد بدي به شركت هايي كه تجهيزلت سخت افزاري تعميرات و بدسكتور گيري دارن اونها برات درست كنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •