این گفته با داستانی که تا به امروز نقل شده کاملا در تناقض هستند![]()
![]()
این گفته با داستانی که تا به امروز نقل شده کاملا در تناقض هستند![]()
![]()
بلاخره موفق شدم فردا می رم بانک پول واریز می کنم و 20 تا DVD ناروتو رو برام پست می کنه این 20 تا dvd شامل 220 قسمت ناروتو و 4 فیلم سینمایش و 5 تا قسمت ويژه که هر کدام شامل 90 دقیقه است و ناروتو شيپودن تا قسمتی که آمده ایول به خودم زودتر برسه نگاشون کنم.
دل همگیتون آب؟
سلام.
نه من هیچکدومو تایید نمیکنم.
داشتم دنبال چند تا عکس از ناروتو می گشتم.اتفاقی رفتم تو یه انجمن دیدم چیزای عجیبی نوشته بودن.
البته گفته بود همه اینا رو از روی Japanese Board نوشتیم.راست و دروغش را منم نمیدونم.
نوشته بود یوندایمه بعد از حادثه کیوبی دست زنش را گرفت و از دیده ها پنهان شد.حتی هوکاگه سوم هم فکر اون مرده.نوشته بود برخلاف اینکه همه ذهنیت خوبی از یوندایمه دارن ولی اون از محدودیتهایی که کونوها برای پیشرفت تکنیکهاش قائل شده بود ناراحت بود و از اونجا رفت.
نوشته بود در نهایت یوندایمه با ناروتو مبارزه میکنه و ناروتو به کمک مادرش یوندایمه را شکست میده و هوکاگه میشه.
خودم از تعجب شاخ دراوردم.حالا شما از من نشنیده بگیرید تا ببینیم آخرش چی میشه.
راستی تماشای قسمت 60 شیپودن را برای افراد زیر 16 سال توصیه نمیکنم.امان از دست این ناروتو.
من بچز ان دو قسمت OST که هنوز تو اینترنت پیدا نکردم بقیه را دارم
خوبه. فقط یکهو از صبح تا شب نبینی بابات فکر کنه بچه شدی
عجب خوب تا انجا که من دیدم فقط دو نفر هنوز ناشناخته اند .باید دید.
باید دید
من هنوز ندیدم ولی
از دست ناروتو![]()
سلام دوستان
من دنبال سری کامل این کارتون میگردم ( برای خرید )
برای کادو تولد بچه خواهرم میخوام(عشق این کارتون و داره)
میشه راهنمایی کنید که این کارتون یک سری داستان هستش یا چند سری داستان جدا
از کجا میتونم بخرم زبانش چیه ؟ انگلیسیشم پیدا میشه ؟ (اونی که تو گیم وان پخش میکنه فرانسویه)
چند تا دی وی دیه ؟
لطفا راهنمایی کنید (اگه مورد داره تو پیغام خصوصی بگید لطفا)
zed2 جان از شما انتظاره وِیژه ای دارم ..................... دی:
صفا؟؟؟؟؟
اینورا ؟؟؟؟(چشم من دور دیدی امدی اینجا)
صفا مدیر اینجا Asalbanoo اجازه بحث خرید و فروش نمیدهد . به بچه های اینجا پ خ بزن راهنمایی ات می کنند . من همه قسمت هارو از اینترنت گرفتم.
در مورد نارتو نارتو یک مانگا است که تبدیل به انیمی کردن و در دوسری است که سری دومش هر جمعه تو ژاپن داره قسمت جدیدش پخس میشه.
سری اول هم 220 قسمت است و هر دو زبان ژآپنی و اینگلیسی موجود است و سری دوم تا الان 60 قسمت است که ژآپنی اش موجود است با زیرنویس اینگلیسی
همچنین 5 تا OST از سری اول ظاهرا موجود است( من سه تاش رو دیدم دو تاش رو هنوز پیدا نکردم)
4 تا فیلم هم ارائه شده که 3 تاش بر اساس سری اول و 4 امی که جدید ارائه شده بر اساس سری دوم است
راستی بچه خواهرت امیدوارم فسقلی نباشد چون فکر نمی کنم ناروتو مال بچه ها باشه حداقل سن دیدنش نوجوان است
خلاصه قسمت 60 :
کسی که با سای می جنگید توسط یک ردیاب می دونست سای کجاست ولی سای تونست با کپی خودش به ان حقه بزنه و از دستش در ره.
یاماتو هم با شخصی می جنگید که بجز تکنیک زمین . به هیچ وجه صدمه نمی دید و سعی کرد یاماتو رو بکشه ولی یاماتو کاری کرد که اون فکر کنه کشته شده.
ناروتو هم با کسی می جنیگید که 4 قدرت اصلی اب اتش زمین و نور را می تونست اجرا کنه و ناروتو کم اورد جلوش.
سورا هم ساکورا رو تنها گذاشت چون تنها کار می کرد.
ساکورا هم دوبال بقیه می گشت که سای را پیدا کرد گرچه همان موقع مورد حمله واقع شدن و سای دستش شکست.
از موضوع های خنده دار هم کتابی بود که سای خونده بود و چون زیاد حرف می زد ساکورا موقعی که می خواست ارامبخش را به دستش بزنه با سرعت زد و قیافه سای دیدنی شد.(دلم چقدر براش سوخت فکر کنم دیگه هیچوقت امپول نزنه)
دمت گرم zed2 جان اگه همشو 1 روزه نگاه کنم خو رودل می کنم یدفعه می بینی شدم یکی از کپیهای ناروتو.
قسمت جدید را دیدی .
دلم برای سای سوخت بیچاره چه دردی کشید.
حیف جیرایا با ناروتو نیومد و گرنه چی میشد.
![]()
من اصلا با این دو قسمت آخر حال نکردم![]()
قسمت بعدی احتمالا بهتر است چون از یک طرف جنگ ناروتو است و از طرف دیگر نبرد سای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)