تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 416 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه vahaab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ?? ????? ? ????

پيش فرض

سلام.
    منم نمیدونم چندتاشون زندن. ولی شنیدم پدر و مادر ناروتو زندن و از اعضای آکاتسوکی هستن.البته مطمئن نیستم .
    این گفته با داستانی که تا به امروز نقل شده کاملا در تناقض هستند

پروفشنال MohammadZero's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

بلاخره موفق شدم فردا می رم بانک پول واریز می کنم و 20 تا DVD ناروتو رو برام پست می کنه این 20 تا dvd شامل 220 قسمت ناروتو و 4 فیلم سینمایش و 5 تا قسمت ويژه که هر کدام شامل 90 دقیقه است و ناروتو شيپودن تا قسمتی که آمده ایول به خودم زودتر برسه نگاشون کنم.
    دل همگیتون آب؟

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

بله
    پدر ناروتو که موقع انتقال کیوبی مورد و مادرش موقع بدنیا اوردن ناروتو .
    مطمعنی اینها اشتباه است؟
    سلام.
    نه من هیچکدومو تایید نمیکنم.
    داشتم دنبال چند تا عکس از ناروتو می گشتم.اتفاقی رفتم تو یه انجمن دیدم چیزای عجیبی نوشته بودن.
    البته گفته بود همه اینا رو از روی Japanese Board نوشتیم.راست و دروغش را منم نمیدونم.
    نوشته بود یوندایمه بعد از حادثه کیوبی دست زنش را گرفت و از دیده ها پنهان شد.حتی هوکاگه سوم هم فکر اون مرده.نوشته بود برخلاف اینکه همه ذهنیت خوبی از یوندایمه دارن ولی اون از محدودیتهایی که کونوها برای پیشرفت تکنیکهاش قائل شده بود ناراحت بود و از اونجا رفت.
    نوشته بود در نهایت یوندایمه با ناروتو مبارزه میکنه و ناروتو به کمک مادرش یوندایمه را شکست میده و هوکاگه میشه.
    خودم از تعجب شاخ دراوردم.حالا شما از من نشنیده بگیرید تا ببینیم آخرش چی میشه.

راستی تماشای قسمت 60 شیپودن را برای افراد زیر 16 سال توصیه نمیکنم.امان از دست این ناروتو.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بلاخره موفق شدم فردا می رم بانک پول واریز می کنم و 20 تا DVD ناروتو رو برام پست می کنه این 20 تا dvd شامل 220 قسمت ناروتو و 4 فیلم سینمایش و 5 تا قسمت ويژه که هر کدام شامل 90 دقیقه است و ناروتو شيپودن تا قسمتی که آمده ایول به خودم زودتر برسه نگاشون کنم.
    دل همگیتون آب؟
    من بچز ان دو قسمت OST که هنوز تو اینترنت پیدا نکردم بقیه را دارم
    خوبه. فقط یکهو از صبح تا شب نبینی بابات فکر کنه بچه شدی

سلام.
    نه من هیچکدومو تایید نمیکنم.
    داشتم دنبال چند تا عکس از ناروتو می گشتم.اتفاقی رفتم تو یه انجمن دیدم چیزای عجیبی نوشته بودن.
    البته گفته بود همه اینا رو از روی Japanese Board نوشتیم.راست و دروغش را منم نمیدونم.
    نوشته بود یوندایمه بعد از حادثه کیوبی دست زنش را گرفت و از دیده ها پنهان شد.حتی هوکاگه سوم هم فکر اون مرده.نوشته بود برخلاف اینکه همه ذهنیت خوبی از یوندایمه دارن ولی اون از محدودیتهایی که کونوها برای پیشرفت تکنیکهاش قائل شده بود ناراحت بود و از اونجا رفت.
    نوشته بود در نهایت یوندایمه با ناروتو مبارزه میکنه و ناروتو به کمک مادرش یوندایمه را شکست میده و هوکاگه میشه.
    خودم از تعجب شاخ دراوردم.حالا شما از من نشنیده بگیرید تا ببینیم آخرش چی میشه.

راستی تماشای قسمت 60 شیپودن را برای افراد زیر 16 سال توصیه نمیکنم.امان از دست این ناروتو.
    عجب خوب تا انجا که من دیدم فقط دو نفر هنوز ناشناخته اند .باید دید.
    باید دید
    من هنوز ندیدم ولی
    از دست ناروتو

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

سلام دوستان

من دنبال سری کامل این کارتون میگردم ( برای خرید )

برای کادو تولد بچه خواهرم میخوام(عشق این کارتون و داره)

میشه راهنمایی کنید که این کارتون یک سری داستان هستش یا چند سری داستان جدا

از کجا میتونم بخرم زبانش چیه ؟ انگلیسیشم پیدا میشه ؟ (اونی که تو گیم وان پخش میکنه فرانسویه)

چند تا دی وی دیه ؟

لطفا راهنمایی کنید (اگه مورد داره تو پیغام خصوصی بگید لطفا)

zed2 جان از شما انتظاره وِیژه ای دارم ..................... دی:

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان

من دنبال سری کامل این کارتون میگردم ( برای خرید )

برای کادو تولد بچه خواهرم میخوام(عشق این کارتون و داره)

میشه راهنمایی کنید که این کارتون یک سری داستان هستش یا چند سری داستان جدا

از کجا میتونم بخرم زبانش چیه ؟ انگلیسیشم پیدا میشه ؟ (اونی که تو گیم وان پخش میکنه فرانسویه)

چند تا دی وی دیه ؟

لطفا راهنمایی کنید (اگه مورد داره تو پیغام خصوصی بگید لطفا)

zed2 جان از شما انتظاره وِیژه ای دارم ..................... دی:
    صفا؟؟؟؟؟
    اینورا ؟؟؟؟(چشم من دور دیدی امدی اینجا)
    صفا مدیر اینجا Asalbanoo اجازه بحث خرید و فروش نمیدهد . به بچه های اینجا پ خ بزن راهنمایی ات می کنند . من همه قسمت هارو از اینترنت گرفتم.
    در مورد نارتو نارتو یک مانگا است که تبدیل به انیمی کردن و در دوسری است که سری دومش هر جمعه تو ژاپن داره قسمت جدیدش پخس میشه.
    سری اول هم 220 قسمت است و هر دو زبان ژآپنی و اینگلیسی موجود است و سری دوم تا الان 60 قسمت است که ژآپنی اش موجود است با زیرنویس اینگلیسی
    همچنین 5 تا OST از سری اول ظاهرا موجود است( من سه تاش رو دیدم دو تاش رو هنوز پیدا نکردم)
    4 تا فیلم هم ارائه شده که 3 تاش بر اساس سری اول و 4 امی که جدید ارائه شده بر اساس سری دوم است
    راستی بچه خواهرت امیدوارم فسقلی نباشد چون فکر نمی کنم ناروتو مال بچه ها باشه حداقل سن دیدنش نوجوان است
    خلاصه قسمت 60 :
    کسی که با سای می جنگید توسط یک ردیاب می دونست سای کجاست ولی سای تونست با کپی خودش به ان حقه بزنه و از دستش در ره.
    یاماتو هم با شخصی می جنگید که بجز تکنیک زمین . به هیچ وجه صدمه نمی دید و سعی کرد یاماتو رو بکشه ولی یاماتو کاری کرد که اون فکر کنه کشته شده.
    ناروتو هم با کسی می جنیگید که 4 قدرت اصلی اب اتش زمین و نور را می تونست اجرا کنه و ناروتو کم اورد جلوش.
    سورا هم ساکورا رو تنها گذاشت چون تنها کار می کرد.
    ساکورا هم دوبال بقیه می گشت که سای را پیدا کرد گرچه همان موقع مورد حمله واقع شدن و سای دستش شکست.
    از موضوع های خنده دار هم کتابی بود که سای خونده بود و چون زیاد حرف می زد ساکورا موقعی که می خواست ارامبخش را به دستش بزنه با سرعت زد و قیافه سای دیدنی شد.(دلم چقدر براش سوخت فکر کنم دیگه هیچوقت امپول نزنه)

پروفشنال MohammadZero's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

دمت گرم zed2 جان اگه همشو 1 روزه نگاه کنم خو رودل می کنم یدفعه می بینی شدم یکی از کپیهای ناروتو.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دمت گرم zed2 جان اگه همشو 1 روزه نگاه کنم خو رودل می کنم یدفعه می بینی شدم یکی از کپیهای ناروتو.

قسمت جدید را دیدی .
    دلم برای سای سوخت بیچاره چه دردی کشید.
    حیف جیرایا با ناروتو نیومد و گرنه چی میشد.

داره خودمونی میشه vahaab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ?? ????? ? ????

پيش فرض

من اصلا با این دو قسمت آخر حال نکردم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من اصلا با این دو قسمت آخر حال نکردم
    قسمت بعدی احتمالا بهتر است چون از یک طرف جنگ ناروتو است و از طرف دیگر نبرد سای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •