قبل از این که رقابت ها شروع بشه یه صفحه میاد که باید 22 بازیکن(فکر کنم 22 تا) که می خوای برات تو لیگ قهرمانان بازی کنند رو انتخاب کنی.Random یا چیزی شبیه این رو نزن که خودش برات انتخاب می کنه!
قبل از اینکه استفعا بدی میاندازنت بیرون!![]()
قبل از این که رقابت ها شروع بشه یه صفحه میاد که باید 22 بازیکن(فکر کنم 22 تا) که می خوای برات تو لیگ قهرمانان بازی کنند رو انتخاب کنی.Random یا چیزی شبیه این رو نزن که خودش برات انتخاب می کنه!
قبل از اینکه استفعا بدی میاندازنت بیرون!![]()
آقا تو اون بحث reserve تیم کسی تو نسته تیمش تو لیگ اسپانیا شرگت بده ؟ آخه خیلی تیم ها هستن که تیم ب شون تو لیگ پاین تر داران بازی می کنم ولی تیمم تو لیگ شرکت نمی کنه برای همینم بازی کنایی که تو تیم رزرومن اصلا رشد نمی کنند
ایول آقا وحید این درسته.
مگه تو منيجر مي شه خودت بازي كني؟
من فكر مي كردم فقط تيمو نظارت مي كنم نه ايكه مثل فيفا خودت بازي كني
اره وقتی میخوای بری تو بازی یکی از بازیکنان را انتخاب میکینی(فقط در حالت 3D) بعد برو تا بازی اون بازیکن دیگه تو هستی
موفق باشی
اره من هم همین مشکل را در RESERVE و YOUTH دارم
چه مشکلی داری؟![]()
یک تیم ساختم youth در مسابقات بازی نمیکنه البته میدونمreserve در بعضی لیگا وجود نداره اما YOUTH که داره
سلام.من دوباره برگشتم.
من فعله منیجرم سی دیش خرابه باید برم دی وی دیش بخرم ..در ضمن اموزش بازی را فکر کنم براتون تا چند روزه دیگه بزارم.منبع داره!!!
میگم این بازی فیفا منیجر انگار جالبه ها ؟؟؟؟ نه؟
من که تا حالا بازی نکردم . از ما هم که دیگه گذشت ایشالا Fifa Manager 2010 که اومد می گیرمش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)