تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 63 از 151 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا محمد با توجه به توضيحاتي كه داديد مجددا كد هاي برنامه رو خوندم اينكه چطوري به اين ضرب و تقسيم ها رسيدين كه بماند نفهميدم كه چه جوري به اين نتيجه رسيدين و حتي متوجه نشدم كه خط هاي بعدي چي كار ميكنن.

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

سلام:
    آقا محمد من سعي كردم ولي سر درنيوردم درضم من يك گزارش هم از ليست حاضرين و غايبين ميخوام. يك گزارش كه در اون مشخصات فرد و حاضر يا غايب بودنش در آن روز كه قابل چاپ بر روي a4 باشه( خودم با اين طراحيه حرفه اي كه شما كردين نتونستم كاري كنم)
    يك چيز ديگه وقتي ما در يك روز اطلاعاتي رو ثبت ميكنيم ديگه نميتونيم اون اطلاعات رو ويرايش كنيم حتا در همان روز من ميخوام تا روز عوض نشده بشه اطلا عات آن روز رو ويرايش كرد.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام:
    آقا محمد من سعي كردم ولي سر درنيوردم درضم من يك گزارش هم از ليست حاضرين و غايبين ميخوام. يك گزارش كه در اون مشخصات فرد و حاضر يا غايب بودنش در آن روز كه قابل چاپ بر روي a4 باشه( خودم با اين طراحيه حرفه اي كه شما كردين نتونستم كاري كنم)
    يك چيز ديگه وقتي ما در يك روز اطلاعاتي رو ثبت ميكنيم ديگه نميتونيم اون اطلاعات رو ويرايش كنيم حتا در همان روز من ميخوام تا روز عوض نشده بشه اطلا عات آن روز رو ويرايش كرد.
    ممنون
    سلام،

البته ساخت گزارش دیگه احتیاج به برنامه نویسی نداره و راحته.

کد:

4. این کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

HRN

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کد:
    آقا محمد با توجه به توضيحاتي كه داديد مجددا كد هاي برنامه رو خوندم اينكه چطوري به اين ضرب و تقسيم ها رسيدين كه بماند نفهميدم كه چه جوري به اين نتيجه رسيدين و حتي متوجه نشدم كه خط هاي بعدي چي كار ميكنن.
    سلام،

ضرب و تقسیم ها که برای مکان کنترل هستند و خط های بعدی هم برای نام، caption و آخری هم برای تغییر اندازه کنترل به طول اندازه کپشن اون.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

mohammad95 ، دوست گرامي

اگر يادتون باشه به من يه نمونه برنامه براي طراحي منوها داده بوديد برنامه خيلي حرفه اي بود و منوهاي اون هم به زيبايي باز و بسته ميشد.اما من هرچي سعي كردم نتونستم سر در بيارم .شما برنامه اي ساده تر نداريد ؟؟

در ضمن من يه پيشنهاد دارم كه ميدونم باعث زحمت بيشتر ميشه براي شما.

من پيشنهادم اين هست شما كه با برنامه نويسي تو اكسس آشنا هستيد يه فرمي باز كنيم بعد كلا اونجا بشه آموزش VBA . چون خود من كه خيلي به اين برنامه احتياج دارم و حالا حالا هم فرصت نميكنم كه برم كلاس يا جايي . مجبورم مقاله بخونم كه خوب فكر كنم ديديد ديگه با اينكه ميخونمم باز متوجه نميشم و توي اون فرم هر مبحثي كه آموزش داده ميشه براش چند تا نمونه برنامه هم قرار بديم يا اگر دوستان ديگه اي هم نمونه دارن تو اونجا بذاريم .

خوشحال ميشم نظرتون رو راجع به پيشنهادم بدونم.
    بله، راستش من هم زیلد از اون برنامه سر در نیاوردم البته اون فایل در چند سال قبل و برای ورژن های قدیمی تر ساخته شده بوده، هر چند الان هم میشه ازش استفاده کرد. ولی اگه راستش رو بخوای نظر من اینه که توی 2007 میشه منوهای قشنگی ساخت و نیاز به برنامه زیاد هم نیست. منظورم استفاده از سفارشی کردن نوار ابزار با کدهای xml هست. مثلا این قابلیت هست که هر فرم یا گزارشی که باز میشه، نوار ابزار اون هم پدیدار بشه. و هم اینکه میشه بقیه ابزارها که استفاده ندارن رو حذف کرد. یعنی همه چیز می تونه دم دست کاربر باشه .
    در مورد پیشنهاد: همچین سایتهای مرجعی برای اکسس آخه وجود دارن که افراد متبحری در اونجا هستند و کدهای زیادی هم اونجا وجود داره. مثلا همون سایت
    کد:
    که یکی از معتبرترین هاست.

با سپاس!

7. این کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام : لطفاً اگه براتون میسره یه مرجع قوی برای آموزش Access معرفی کنین . چند تا سی دی آموزشی هم گرفتم ولی جامع نیست و جواب نمیده

پروفشنال mohsen_sir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    دوست من يه نرم افزار با اكسس درست كرده كه 7-8 نفر كاربر داره و مي خواد كه بصورت فايل exe در بياره آيا همچين چيزي امكان داره كه برنامش به اين صورت در بياد؟اگه داره راهنمايي كنيد ممنون ميشم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    دوست من يه نرم افزار با اكسس درست كرده كه 7-8 نفر كاربر داره و مي خواد كه بصورت فايل exe در بياره آيا همچين چيزي امكان داره كه برنامش به اين صورت در بياد؟اگه داره راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
    با سلام،

کد:

11. 3 کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اول يه تشكر از محمد جان كه اينجوري بدون هيچ توقعي كار همه رو راه ميندازه ( يكي نه هزارتا :دي )
    ================================================== =================
    من بوسيله كروس تب يه آمار از يه جدول گرفتم ، آمار يك شهر كه هر شهر محصولاتي كه داره چند تا خربا و سالم ناقص
    حالا من يكسري فرمهايي دارم و مي خوام توي متنش يه فيلد باشه و اون فيلد مثلا بنويسه كه فلان شهر چقدر وسايل سالم داده يا خراب.
    يه نامه اي كه فقط لازمه ما دكمه پرينتش رو بزنيم ،‌ يعني هر دفعه اي كه اطلاعات رو وارد مي كنيم اعداد اون نامه خودش تغيير مي كنه و آخر هر ماه كافيه كه ما نامه ها رو پرينت بگيريم !
    چجوري ميشه اين كار رو كرد ؟
    مي دونم پروريه ها ! ولي اگر ميشه ، لطف كنين و يه نمونه بدين !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

2 تا سوال ديگه
    اولش اينكه چجور ميشه كاري كرد كه يه فرم فقط قابل خوندن باشه ؟
    الان من از طريق فرمي كه ساختم مي تونم داخل ديتابيس اطلاعات وارد كنيم و اگر لازم شد از همونجا هم دنبال اطلاعات بگردم !
    حالا چجور يمشه كرد كه اين فرم فقط قابليت خوندن داشته باشه ؟
    اصلا يه چيزي ! كلا ديتابيس رو ميشه كاري كرد كه با دادن يه پسورد بشه بهش اطلاعات وارد يا اينكه پاك كرد ؟ در غير اينصورت فقط قابليت خوندن داشته باشه ؟
    =====================================
    سوال بعديمم اينه كه من توي فرم مثلا يه فيلد دارم با يه دكمه ! چون سوا سوا وارد صفحه كردمشون ،‌صفحه رو كه باز مي كنم و يا اينكه بزرگ كوچيك مي كنم جاي اينا تغيير مي كنه ! مثلا دكمه ميره زير فيلد ! براي اون چيكار مي تونم بكنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •