بله
سلام دوستان
برای ایکس باکس میخواستم مانیتور بخرم مانیتوری بزرگتر از w2261v یعنی مثلا 24 یا 26 اینچش هست. یا از برند سامسونگ و ...
با تشکر
بله
سلام دوستان
برای ایکس باکس میخواستم مانیتور بخرم مانیتوری بزرگتر از w2261v یعنی مثلا 24 یا 26 اینچش هست. یا از برند سامسونگ و ...
با تشکر
سلام ...
من میخوام کنسول رو به مانیتور وصل کنم ولی کابل HDMI به اوون کابل 3 تاییه ( برای صدا ) گیر میکنه !
یه بنده خدایی گفت میتونی قاب اوون کابل بزرگه رو باز کنی !
کسی این کارو کرده ؟! اصلا وقتی HDMI و اوون یکی با هم وصل بشن برای کنسول مشکلی به وجود نمیاد !؟
ممنون ....
سلام خدمت اساتید گرامی
من از این مانیتور های CRT دارم
بعضی بازیا مثل مافیا 2 و یا .. یکمی ضد اخلاقی هستندیگهنمیخواستم رو تلوزیون بازی کنم ضایع باشه
( البته تلوزیون 46 اینچ سامسونگ b650 دارم ولی خب دیگه نمیشه)
میخواستم ببینم کابل VGA مخصوص کنسول Xbox 360 همون کابلی هست که رو کنسوله ؟ ( که ازش استفاده کنم)
و دوم اینکه قیمتش چنده
و سوم اینکه روی مانیتور 17 کیفیت از روی تلوزیون 21 اینچ لامپ تصویر دارا بهتره یا نه در یه حده یا بدتره ؟
پیشاپیش ممنون![]()
کسی کمک نکرد منم بیشتر از این منتظر نشدم و این عملیاتو روی اون سوکته انجام دادم !
ضخامتش کاملا نصف شد !
و دوتا فیش قرمز و سفید رو با با تبدیل 2 به 1 ، به AUX اسپیکر وصل کردم . صدا میاد ولی خیلی ضعیف !
کسی میدونه دلیلش چیه ؟!
ممنون .......![]()
وعلیکم السلام!
کابل VGA داخل جعبه نیست و باید جدا خریداری کنید.
بستگی داره مانیتورتون چی باشه!و سوم اینکه روی مانیتور 17 کیفیت از روی تلوزیون 21 اینچ لامپ تصویر دارا بهتره یا نه در یه حده یا بدتره ؟
ولی چیزی که مشخصه نوشته ها در مانیتور خیلی خیلی واضح تر از تلوزیون 21 اینچ هست ولی در عوض رنگ ها (البته اگه تلوزیونتون مشکلی نداشته باشه) در تلوزیون خفن تره!!
منظورتون از اینکه صدا ضعیفه چیه!؟
یعنی کل صدا ضعیفه یا اینکه مثلا صدای Character ها ضعیفه!!؟
Last edited by shab_2008; 27-08-2010 at 17:58.
نه کل صدا ضعیفه ....
فهمیدم مشکل چیه ، اوون کابل صدا رو خوب نصب نکرده بودم ...
الان درست شده .
![]()
Last edited by Xx Hossein xX; 27-08-2010 at 22:08.
روم نمیشه بگم ولی مانیتورم اینه :بستگی داره مانیتورتون چی باشه!
ولی چیزی که مشخصه نوشته ها در مانیتور خیلی خیلی واضح تر از تلوزیون 21 اینچ هست ولی در عوض رنگ ها (البته اگه تلوزیونتون مشکلی نداشته باشه) در تلوزیون خفن تره!!
LG Flatron 776FM 17" CRT Monitor
![]()
![]()
نخندید
تلوزیون هم مشکلی نداره ولی خب هر چی دفتم تو تنظیماتو غیره ولی خیلی رنگ های تصویر بیشتره و اینا هست![]()
دوستان این عکسی که میزارم از یه کابل که همراه کارت گرافیکم بوده.با این کابل می تونم صدا و تصویر رو همزمان به کامپیترم وصل کنم ؟
این کابل یه طرفش به کارت گرافیک وصل میشه و طرف دیگه به 3تا ورودی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nemesis; 15-09-2010 at 18:41.
نه عزیز
این کابل خروجی رو از s-video کارت میده برای av که مثلا وصل کنید به tv
امکانش هست هم زمان xbox و pc به مانیتور وصل بشه؟منظورم این که وقتی خاموش هست که از یکی از دو تا روشن باشه ولی سیم هر دو تاشون وصل باشه
بعد وقتیxbox رو به مانیتور نصب میکنیم صداش از خود xbox میاد؟اگر نه چجوری باید خروجی صدا داشته باشیم باید هر سری اسپیکر ها رو از کیس بکشیم وصل کنیم به xbox؟
مانیتور بنده هم samsung 1931 هست.
Last edited by Khan gholi; 20-09-2010 at 17:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)