هافبک هایش جز روبینیو همه را باید بفروشه
دفاعش هم ضایع هست
هافبک هایش جز روبینیو همه را باید بفروشه
دفاعش هم ضایع هست
عامل نفوضی داریم انگاری!!!
ساویولا نزدیک به یک ماه از میادین دوره!!!
حالا دیگه احتمال فروشش زیاد تر شد!
خبرگزاري فارس: سرمربي رئال مادريد در پي شكست خانگي مردانش مقابل مايوركا گفت: وقتي نمي توانيم به يك تيم ضعيف گل بزنيم، نبايد صعود كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، برنارد شوستر اظهار داشت: حق ما صعود نبود و نبايد وارد جمعي از تيم ها مي شديم كه از بهترين هاي اسپانيا هستند. در اندازه هاي كوپا دل ري نبوديم و از اين بابت بسيار متاسفم.
شوستر در ادامه افزود: عادت ندارم پس از حذف شدن در يك جام آن را بي اعتبار جلوه دهم. جام حذفي بسيار اعتبار دارد. ما بد بازي كرديم و نتيجه بازي ضعيف نيز شكست است.
شوستر در پايان افزود: در نيمه نخست اشتباهات فراواني داشتيم كه باعث شد حريف را براي حمله به دروازه خودي ترغيب كند. با دست خودمان كنترل بازي را به حريف ضعيف خود تقديم كرديم.
خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد در پي مصدوميت مقابل رئال مايوركا، براي حداقل دو ماه خانهنشين شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، خاوير ساويولا پس از نيم فصل نيمكتنشيني و دوري از ميادين، در ديدار حساس مقابل رئال مايوركا از ناحيه زانوي چپ به شدت آسيب ديد.
طبق گزارش پزشك رئال مادريد، خاوير ساويولا حداقل براي دو ماه خانه نشين شده و نمي تواند در قسمت اعظمي از نيم فصل دوم، اين تيم را همراهي كند.
مهاجم جوان رئال در دقيقه 39 در برخورد با گوتي هم تيمي خود، آسيب ديد و در نيمه دوم با رود فان نيستلروي تعويض شد.
رئال مادريد در مرحله يك هشتم نهايي كوپا دلري يك بر صفر شكست خورد تا جام پادشاهي اسپانيا را از دست بدهد.
سفيد پوشان صدرنشين اسپانيا، يکشنبه اين هفته (فردا) در ويسنته کالدرون ميهمان اتلتيکو مادريد خواهند بود. بارسلونا، تيم دوم جدول و رقيب ديرينه مادريديها نيز ميهمان تيم نسبتا قدرتمند راسينگ خواهد بود. هماکنون
رئال با 47 امتياز در صدر جدول لاليگا بوده و پس از آن، بارساي 40 امتيازي در مکان دوم قرار دارد.
ديدار رفت دو تيم در برنابئو، 2 بر 1 بسود ميزبان خاتمه يافت.
![]()
دیدار سختی خواهد بود! مخصوصا که این فصل اتلتیکو خوب کار کرده!
به امید پیروزی![]()
برند شوستر مربی تیم رئال مادرید باور دارد که بازی مقابل اتلتیکو مادرید بیش از سه امتیاز ارزش دارد.
همیشه ارزش هایی بیشتر از یه سه امتیاز خالی پشت یک بازی دربی هست، چه در کالدرون و چه در برنابئو، بخصوص برای تیم هایی که در پشت ما قرار دارند و تلاش می کنن تا این اختلاف را کم کنن.
ما اگه موفق بشیم بازی فردا رو ببریم، ضربه ی مهلک تری از یه سه امتیاز خشک و خالی به رقیب دیرینه ی خود زدیه ایم!
من مطمئا هستم که تیم من انگیزه ی کافی برای برد در این بازی رو داره. شاید برای ما مهمترین نکته بخش روانی مساله، بخش انگیزه ی بازی و اینکه قبول کنیم این بازی مهم است باشه!
من خیالم راحته چراکه بازیکنانم یک بار دیگر به اون آمادگی لازم رسیده اند! و باید هم به اون برسیم و کلا خوب بازی کنیم تا ببریم!
.
در ماه اوت اتلتیکو مادرید تیم محبوبی بود، اما در دربی ها میزبان بودن برتری بسیار کوچکی هست که میزبان داره، به خصوص در کالدرون که تماشاگرا تیم رو برای حمله تحت فشار میزارن. خوب بازی کردن در آنجا متفاوت است.
رائول از محدود بازیکنانی است که نیازی به اینکه بهش انگیزه بدیم نداره، چون که این خودشه که به خودش انگیزه میده تا احساس سر زندگی کنه!
.
من به مربی تیم رئال مالاروکا ( تیمی که رئال رو از کوپا دری حذف کرد ) احترام میزاشتم و خواهم گذاشت! این نتیجه تاثیری در رابطه ی دوستی ما نمیرازه
رئال در بازی قبل 2 - 1 پیروز شد.
یکشنبه 30/10/86
اتلتیکو مادرید - رئال مادرید 21:20 مستقیم
.
.
.
...:::منبع: Goal.com . خودم هم به عشق رئال واستون ترجمه کردمبه امید برد، تا در بیاد چشه اونایی که بازی رئال رو نگاه میکنن و دعا می کنن دروازه کاسیاس باز شه!
![]()
سلام
یه چند وقت نبودم یه چند وقتی هم دوباره نمی ایم ...
برام دعا کنید معدلم خوب بشه ...
کامپیوترم ترکیده بابام بهم گفته اگه معدلم خوب بشه کامپیوتر رو عوض کنه (الان کافی نتم)
بهتر بابا این ساویولا اونشب حداقل 10 تا گل نزد ...
امشب چه بازی ای بشه...
ایشالا معدلت 22 میشه، بابات برات لپتاپ اپل میخره
این ساویولا اما قیافه مزلومی داره ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)